Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελλάδα: Χώρα υπό κατοχή και προς πώληση


Η Ελλάδα... το φθηνό θέρετρο των Βορείων

και ο μισθός που θα πάει στα 400 ευρώ

Φαίνεται –απ’ τις κινήσεις τους τουλάχιστον- ότι οι πλούσιοι Ευρωπαίοι, κυρίως ο γαλλογερμανικός άξονας, έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για εμάς.

Τώρα γιατί δεν το βλέπουμε εμείς, είναι άλλο θέμα.

Οι... τύποι από τον βορρά λοιπόν, θέλουν την Ελλάδα, να γίνεται μια χώρα των Βαλκανίων, που θα είναι φθηνός προορισμός γι αυτούς, αφού πρώτα θα έχουν αγοράσει αυτά που θέλουν και θα χρησιμοποιούν τα ελληνικά φθηνά εργατικά χέρια.

Με λίγα λόγια, η πίεση για πώληση εδαφών μας, έχει να κάνει με τη διάθεση της Μέρκελ και των φίλων της, να αγοράσουν φθηνά τη γη, να την εκμεταλλεύονται βγάζοντας χρήματα και σπαταλώντας ελάχιστα, αφού ο βασικός μισθός του Έλληνα, βάσει τρόικας, θα πρέπει να είναι στα 400 ευρώ.

Ποσό αστείο φυσικά για τους πλούσιους βορειοευρωπαίους.

Οι τύποι, που έχουν κόμπλεξ γιατί ζουν μια ζωή στην μουντάδα και τη συννεφιά, σου λέει εκεί κάτω έχουν συνέχεια ήλιο και πίνουν και χορεύουν. Τι, είναι πιο μάγκες από εμάς;

Και θέλουν συνεχίζοντας την επεκτατική τους πολιτική όπως έκανε καμιά 70αριά χρόνια πριν ο προκάτοχος της Μέρκελ, να... αποικίσουν στην χώρα μας.

Υπάρχει όμως ένας, αστάθμητος γι αυτούς παράγοντας.

Ο Έλληνας, στην πορεία των αιώνων, έχει αντισταθεί και στις περισσότερες των περιπτώσεων, άντεξε και νίκησε.

Με κόστος ναι.

Μήπως όμως σήμερα, δεν έχει υπάρξει κόστος σ’ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο;
Δεν έχει μειωθεί ή ακόμη και εξαφανιστεί ο μισθός ή η σύνταξη του Έλληνα;

Ή μήπως έστω και αυτές οι αποσπασματικές διαμαρτυρίες, είτε με την μορφή συγκεντρώσεων στην Αθήνα, είτε με τις... κατσάδες σε πολιτικούς, είναι ένα είδος ανταρτοπόλεμου;

Οι επαναστάσεις σήμερα, σε πολιτισμένες (λέμε τώρα) χώρες όπως η δική μας, γίνονται αναίμακτα.

Οι επαναστάσεις σήμερα, γίνονται με τον νου.

Τα διάφορα κινήματα, τύπου δεν πληρώνω διόδια, ή δεν πληρώνω εισιτήρια στα ΜΜΜ, είναι σαφώς μια μικρή επανάσταση που χτυπά απευθείας στην καρδιά του πολιτικού συστήματος.

Γιατί απλά, χάνονται έσοδα.

Φανταστείτε να υπάρξει ανάλογο κίνημα, τύπου δεν πληρώνω την εφορία. Δεν πληρώνω την ΔΕΗ. Δεν πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας.

Συντονισμένα όμως.

Πιστεύει κανείς ότι αν 5-6 εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν πληρώσουν έναν μήνα την ΔΕΗ, η επιχείρηση θα τολμήσει να κόψει το ηλεκτρικό σε 6 εκατ. σπίτια;

Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα βγάλει επιτέλους από τον λογαριασμό το τέλος για την ΕΡΤ, ή για τους τελωνειακούς αλλά και τα απίστευτα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε.

Το κυριότερο όμως είναι να λειτουργήσει επιτέλους, αυτό το άμοιρο το κράτος και να εφαρμοστεί η νομοθεσία.

Και για να καταλάβει κανείς τι εννοώ, θα παραθέσω μια δήλωση που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ.

"Εάν μας δώσουν την πολιτική εντολή να εντοπίσουμε και να τους δώσουμε εκείνους που φοροδιαφεύγουν, όχι μισθούς και συντάξεις δεν θα κόβαμε, αλλά αντίθετα θα έπρεπε να δοθούν αυξήσεις"

Αυτό, για το ποιοι... τα φάγαμε!

Πηγή




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Δεν θα γίνουμε μόνο το φθηνό θέρετρο. Θα πάρουν ό,τι πιο ακριβό διαθέτει το υπέδαφός μας, ενώ την ίδια ώρα θα φεύγουμε από τη χώρα να αναζητήσουμε αλλού δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή οι Ελληνες θα ξενιτευτούν θα μεινουν οι Παπανδρέλληνες να τους υπηρετούν!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε χρωστάμε σε κανένα πούστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χρωστάμε σε κάνεναν πούστη! Συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]