Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα εκατομμύριο Αιγύπτιοι διαδηλώνουν

  • Ένα εκατομμύριο Αιγύπτιοι αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, τη στιμή που δέκα εκατομμύρια Έλληνες βγάζουν κάλους στα... οπίσθιά τους!
Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους στην Αίγυπτο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του πρακτορείου Reuters, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και της κυβέρνησής του.
Ευχή όλων προς στους Αιγυπτιους είναι να καταφέρουν το καλύτερο, να αποκτήσουν την ελευθερία που ποθούν και να γευτούν την πρόοδο. Ήταν πολύ θετικό για τον Αιγυπτιακό λαό που ομάδες πολιτών οργανώθηκαν για να φρουρήσουν τα μουσεία και τα μαγαζιά από τις λεηλασίες, όσο τα κατάφεραν. Τουλάχιστον προσπάθησαν να προστατεύσουν την κληρονομιά τους...
Στην Ελλάδα, τον Δεκέμβριο του 2008, όσους ήθελαν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους, οι "δημοκράτες" τους χαρακτήρισαν φασίστες.
Την ίδια στιγμή, εδώ και μερικές ημέρες, εκφράζονται φόβοι ότι η Ελλάδα θα πληρώσει αυτή την επανάσταση, αφού θα βρεθεί αντιμέτωπη και πάλι με ένα νέο κύμα λαθρομεταναστών, μέρος του οποίου θα είναι βαρυποινίτες που απέδρασαν προσφάτως από τις αιγυπτιακές φυλακές.
Ήδη έχουν αρχίσει εντατικές περιπολίες σκάφη του ΛΣ νοτίως της Κρήτης, αλλά δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες ότι θα μπορέσουν να αποτρέψουν το μεγαλύτερο μέρος του επερχόμενου κακού.

Αίγυπτος και Ελλάδα: Τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα
Στην Αίγυπτο 1.000.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους. Στην Ελλάδα 1.000.000 δημόσιοι κομματικοί υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ λουφάζουν στα γραφειάκια τους και περιμένουν τον Γιωργάκη να πάρει δάνεια για να τους ταΐσει, ώστε να συνεχίσουν να τον ψηφίζουν.
Δυστυχώς, οι κομματικοί στρατοί είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα και το ουσιαστικότερο εμπόδιο που πρέπει να υπερκεράσει η χώρα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα κελεύσματα της δημοκρατίας και της ευνομίας.
Άραγε, πότε θα δώσουμε κι εμείς τελεσίγραφο σε 300 εκφυλισμένες πολιτικές οικογένειες ανθελλήνων;
Πότε θα κατεβούμε στους δρόμους όλοι μαζί και όχι χωριστά, για να αποκλείσουμε το κέντρο, χωρίς όμως να σπάσει ούτε ένα τζάμι, ούτε ένα μάρμαρο να μη χαλάσει και να αποκλείσουμε την Βουλή μέχρι να δηλώσουν παραίτηση και οι τραγικοί 300;
Πότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη στη χώρα της απιστίας;

Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]