Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πορτογαλία: Θεωρεί παράδειγμα προς αποφυγή την ελληνική διάσωση

Το πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας είναι μη διατηρήσιμο και δεν δουλεύει, προειδοποιεί η Teodora Cardoso, μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας της Πορτογαλίας.

«Το ελληνικό σχέδιο δεν δουλεύει. Δεν υπάρχουν συνθήκες για να μπορέσει να διατηρηθεί. Οι συνθήκες που επιβλήθηκαν, οι εκτιμήσεις που έγιναν δεν ήταν καθόλου ρεαλιστικές και οι αγορές το αντιλαμβάνονται αυτό», είπε σε συνέδριο, σύμφωνα με το Reuters.

Μάλιστα, τόνισε ότι η ελληνική διάσωση είναι ένα παράδειγμα το οποίο η Πορτογαλία δεν θα πρέπει να ακολουθήσει. «Ήταν εμφανές ότι το πρόγραμμα δεν θα δούλευε και ότι είχε πολύ υψηλό κόστος χρηματοδότησης», είπε.

«Αντιμετωπίζοντας τις δικές μας σημερινές συνθήκες, εάν δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο της Ελλάδας, πρέπει να καταλάβουμε και να αντιληφθούμε ότι θα πρέπει να προτείνουμε τις δικές μας λύσεις», πρόσθεσε.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]