Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος των κουκουλοφόρων χτύπησε στην Καβάλα


Αναγνώστης μας έστειλε ένα μήνυμα αγωνίας, μετά τη συνάντησή του στην Καβάλα με αντεξουσιαστές κουκουλοφόρους (όχι, δεν ήταν η κυβέρνηση Παπανδρέου) που επιτέθηκαν σε πολίτες που θέλησαν να τιμήσουν τους νεκρούς ήρωες των Ιμίων.
Το μήνυμα του αναγνώστη είναι συγκλονιστικό και καταδεικνύει τον βαθμό χαλαρότητας, την πλήρη απουσία της ευνομίας και της προστασίας των απλών πολιτών.
Περιγράφω σαν αυτόπτης μάρτυς όσα έγιναν την 30-1-2011 (ώρα 12.05' μμ) στην πλατεία Δημαρχείου της Καβάλας:
Πατριωτικοί σύλλογοι της περιοχής οργάνωσαν εκδήλωση - κατάθεση στεφάνου υπέρ των τριών πεσόντων στα Ίμια το 1996.
Λίγο μετά την 11.00 π.μ. (κι ενώ είχε αρχίσει η εκδήλωση) έκανε την εμφάνισή της μια μικρή ομάδα νεαρών που φορούσαν κράνη μοτοσυκλετιστών και είχαν τα πρόσωπα καλυμμένα με μαύρες μαντήλες. Ήταν οπλισμένοι με ξύλινους λοστούς και φώναζαν συνθήματα παρενοχλώντας την εκδήλωση .
Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν
"ΜΠΑΤΣΟΙ, Τι-Βί, ΝΕΟΝΑΖΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ"
"ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ"
"Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ"
Καθώς κι ένα άλλο σύνθημα για τους "ΔΕΞΙΟΥΣ" και ένα άλλο υπέρ του "ΤΑΞΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ"
Η αστυνομική δύναμη είχε μπει ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και στην εκδήλωση.
Κάποιος από τους απλούς πολίτες που παρακολουθούσε την εκδήλωση εκδήλωσε την οργή του εναντίον των κουκουλοφόρων φωνάζοντας "ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ" .
(Δεν ήταν ο μόνος που οργίσθηκε με τους κουκουλοφόρους )
Μόλις τελείωσε η εκδήλωση άρχισε συμπλοκή μεταξύ των πιό θερμόαιμων από τις δύο πλευρές .
Είδα έναν από τους πατριώτες χτυπημένο στο κεφάλι και τον πήρε ασθενοφόρο .
Δύο κουκουλοφόροι έπεσαν στα χέρια των πατριωτών και έφαγαν άγριο ξύλο προτού προλάβει η αστυνομία να τους σώσει .
Το απόγευμα έμαθα ότι τελικά δύο εκ των πατριωτών πήγαν στο νοσοκομείο για ράμματα και 7 εκ των μασκοφόρων (άλλοι σοβαρά και άλλοι πολύ σοβαρά). Ειπώθηκε ότι μέσα στους μασκοφόρους εντοπίσθηκαν Καβαλιώτες και Κομοτηναίοι.
Μέσα από αυτό το τραγικό περιστατικό μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα :
1) Που τους είδαν οι κουκουλοφόροι τους "ΔΕΞΙΟΥΣ"; Μέσα στους διοργανωτές γνωρίζω άνεργους και μεροκαματιάρηδες. Ουδεμία σχέση με αυτούς που βίαζαν τις γυναίκες των κομμουνιστών στον εμφύλιο. Αυτοί που κάνουν τα ιδεολογικά "φροντιστήρια" στους κουκουλοφόρους μήπως πρέπει να εκσυγχρονίσουν λίγο την "διδακτέα ύλη";
2) Πού την είδαν οι "αντιδεξιοί" την συνεργασία τηλεόρασης και "δεξιών"; Η τηλεόραση προβάλλει συνεχώς υποστηρικτές των μεταναστών, υποστηρικτές της "πολυπολιτισμικότητας", υποστηρικτές των gay parade κλπ. Αυτά ακριβώς που θέλουν και οι "αντιδεξιοί" .
3) Γιατί οι μασκοφόροι έχουν παράπονο από την αστυνομία; Το 2008 που έσπασαν τις τζαμαρίες των Τραπεζών στην Καβάλα, η Αστυνομία τους άφησε ελεύθερους (τους συλληφθέντες) αφού έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα από βουλευτές και άλλους «επίσημους»! Δεν υποστηρίζω τις τράπεζες αλλά απλώς επισημαίνω ότι η Αστυνομία τους φέρεται πολύ ΅ευγενικά΅
4) Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσους φασίστες κρέμασε ο λαός μέχρι σήμερα αλλά μου κάνει εντύπωση το ότι οι κουκουλοφόροι και τα συγγενή κόμματα δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα των μαυραγοριτών της Κατοχής ούτε ζητούν το κρέμασμά τους. Υπ' όψιν δε ότι οι φήμες θέλουν τους πρώην μαυραγορίτες (συνεργάτες των ΦΑΣΙΣΤΩΝ) να είναι εγκατεστημένοι σήμερα σε πανέμορφες βίλες των αριστοκρατικών προαστίων της πρωτευούσης! Πότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη, επιτέλους, κύριοι «αντιδεξιο»;
5) Αφού οι κουκουλοφόροι έχουν ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ γιατί δεν πήγαν στις βίλες κάποιων βαθύπλουτων επιχειρηματιών και πολιτικών της Καβάλας για να εκτονώσουν το μίσος τους;
Μήπως επειδή κάποιος γνωστός ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ είναι ο "αγωγός" που διοχετεύει το ρευστό που έρχεται από Μπρούκλιν μεριά;
6) Ποιά ήταν η αμοιβή των μεταφερομένων "αντιδεξιών";
7) Υπάρχει ειδική αποζημίωση όσων τραυματίζονται στον "ταξικό αγώνα"; Εάν τυχόν λάβουν λιγότερα από 120.000 ευρώ έκαστος (για τόσο ξύλο που έφαγαν) θα είναι κορόϊδα !
8) Είναι αρκετά ξύπνιοι οι "αντιδεξιοί" για να πλουτίσουν; Ο Μέγας Χρηματοδότης (όχι ο καβαλιώτης) έχει λεφτά για όλους. Μπορώ να τους φέρω σε επαφή με τους "καταραμένους δεξιούς" και να οργανώσουν αυτή την κομπίνα: Θα πιάνουν οι "καταραμένοι δεξιοί" κάποιον "αντιδεξιό" θα του ρίχνουν μερικές ψεύτικες φάπες , θα τον ραντίζουν με αρκετό αίμα (θα το φέρουν από τα σφαγεία) και ο "αντιδεξιός" θα εισπράττει την "αποζημίωση του θύματος του ταξικού πολέμου"! Αν θέλει θα δίνει και κάτι ψιλά στους "δεξιούς" .
Δυστυχώς το αντίστροφο δεν μπορεί να γίνει διότι οι "δεξιοί" δεν χρηματοδοτούνται πλέον από την γνωστή πρεσβεία (άλλαξαν οι καιροί, άλλαξαν και οι ευνοούμενοι της πρεσβείας!)
9) Αυτοί που τους έστειλαν τους μασκοφόρους ήθελαν να υπάρξουν θύματα (από την πλευρά των μασκοφόρων!). Πώς αλλιώς να εξηγήσω την αποστολή μια χούφτας μασκοφόρων ενάντια σε πολύ περισσότερους πατριώτες;
Μέχρι σήμερα θεωρούσα πιο πιθανό το σενάριο ότι οι μασκοφόροι πληρώνονται για να τα κάνουν αυτά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους πληρώνονται. Για τους «απλούς» (ή απλοϊκούς) όμως άρχισα να αναρωτιέμαι: ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ; Ό,τι ποσόν και αν τάξεις σε έναν λογικό δεν πρόκειται να πάει να φάει τόσο ξύλο !
10) Με ποιό δικαίωμα ένας μασκοφόρος μπορεί να διακόπτει και να προσβάλει μια ειρηνική εκδήλωση; Τους ενοχλεί κανείς αυτούς όταν μαζεύονται στα στέκια τους; Βιβλιοπωλεία πατριωτικά έχουν καεί πολλά Στέκια κουκουλοφόρων κανένα!
11) Με ποιό δικαίωμα ένας ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ έρχεται και με παρακολουθεί, όταν συμμετέχω στην εκδήλωση, χωρίς εγώ να μπορώ να δω ποιός είναι; Με ποιό δικαίωμα μπορεί να με φωτογραφίζει με το κινητό του και να διοχετεύει την φωτογραφία μου στην πρεσβεία εκείνη που ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; Δηλαδή αν εγώ πήγαινα μασκοφορεμένος να παρακολουθήσω μια μάζωξή τους (χωρίς να ενοχλώ!) θα με άφηναν;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]