Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την παραίτηση του Πρύτανη ζητούν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών


Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών ύστερα από τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συνέβησαν στη Νομική Σχολή με την κατάληψη του ιστορικού κτιρίου από τους μετανάστες λαμβάνουν την κατάσταση στα χέρια τους και ζητούν μέσα από έκτακτες Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται σε κάθε Σχολή την άμεση παραίτηση της Πρυτανικής Αρχής. Συγκεκριμένα ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης υπέδειξε εγκληματική ολιγωρία και πρωτόγνωρη ανευθυνότητα στην αντιμετώπιση του συμβάντος μονολότι γνώριζε για την επικείμενη άφιξή τους.
Έτσι κατά την ώρα των διαπραγματεύσεων ο κ. Πελεγρίνης βρισκόταν σε πρόβα για τη νέα του θεατρική παράσταση που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε λίγες ημέρες στο Μέγαρο Μουσικής. Όταν η θεατρική πρόβα ολοκληρώθηκε εμφανίστηκε ως Πόντιος Πιλάτος και προέβη στην άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου. Η πράξη αυτή αποδεικνύει την σύμπλευση της Πρυτανικής Αρχής και της υπουργού Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.
Οι φοιτητές του ΕΚΠΑ ορθώνουν όμως το ανάστημά τους και μέσα από τις Συνελεύσεις προσπαθούν να βρουν τρόπους για να διαφυλάξουν το δημόσιο χαρακτήρα και το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου.
Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι η Πρυτανική Αρχή ευνούχισε το θεσμό του Πανεπιστημιακού ασύλου και ο Πρύτανης κ. Πελεγρίνης ως νέος Σαντάμ επιδίωξε να φιμώσει και να καταπνίξει ένα κεκτημένο δεκαετιών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Eίστε εκτός τόπου και χρόνου. Ποια παράσταση ποιό Μέγαρο Μουσικής? Να ενημερώνεστε πιο σωστά.Ποια παραίτηση και ποιοι "όλοι οι φοιτητές" ΕΚΠΑ"? Ας γελάσω. Οι φοιτητές ΕΚΠΑ είναι αυτα τα 20 ατομα που συνέχεια βρίσκονται παντού κα φωνάζουν και ουρλιάζουν???Αμα είναι αυτοί ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ οι φοιτητές του ΕΚΠΑ τι να πω.Ελάτε τώρα σταματήστε το πανηγυράκι που έχετε στήσει. Βρήκατε τώρα μια καραμέλα και την πιπιλίζετε. Έλεος.Σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]