Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπουτσής: Ο εκτελεστής της χούντας Παπανδρέου


- "Είσαι πουτάν@...",

φώναζαν οι μπάτσοι στη μάνα του 30χρονου κατοίκου της Κερατέας, στο σπίτι του οποίου είχαν μπουκάρει με γκαγκστερικό τρόπο.

Πολιτικός προιστάμενος των ανεγκέφαλων αυτών αστυνομικών, είναι ο Χρήστος Παπουτσής, κάποτε Πρόεδρος της ΕΦΕΕ και υπερήφανος για τον αντιδικατορικό του αγώνα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που σήμερα βρίσκεται επικεφαλής της αστυνομικής χούντας, η οποία επικηρύσει τον Παλαιοκώστα με 1 εκατ. ευρώ και δεν έχει την... αξιοπρέπεια να κάνει το ίδιο με τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα, τον Γιούνγκ.

Ο Χρήστος Παπουτσής είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της σήψης που προκαλεί η εξουσία.

Είναι πράγματι για λύπηση...


Για τους αστυνομικούς που βρίζουν, προκαλούν και βιαιοπραγούν κατά πολιτών, πρέπει να υπάρξει ΑΜΕΣΗ απόλυση. Χωρίς δεύτερη κουβέντα πρέπει να συμβεί το ίδιο για όλους τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς, μέχρι ανώτατου βαθμού.

Για τον οικτρό Παπουτσή, θα πρέπει να σημειωθεί η πολιτική του στάση και να εγκληθεί στην Δικαιοσύνη αμέσως μετά την πτώση του χούντας Παπανδρέου - ΔΝΤ. Γι αυτό θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι μας μέσα από μία σειρά χιλιάδων μηνύσεων εναντίον του, αλλά και εναντίον των υφισταμένων του.

Σε αυτή την χώρα θα πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να τιμωρούνται όσοι παραβιάζουν το Σύνταγμα και βιαιοπραγούν κατά του μοναδικού αφεντικού, του πολίτη.


Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είδα το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ΕΦΡΙΞΑ! Αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνουμε για να μας χτυπούν και να μας βρίζουν? Οικογένειες δεν έχουν? Μάνα, πατέρα, αδέρφια? Και για ποιό λόγο παρακαλώ?Επειδή διαφωνούν με το ΧΥΤΑ που θέλουν να τους φτιάξουν? Ποιές εντολές εκτελούν? Αν τους πουν να πάνε να αυτοκτονήσουν θα το κάνουν? Μάλλον θα πρέπει. Όταν σχολάνε απο τη 'δουλειά' τους τί συζητούν με τους δικούς τους? Για πόσα λεφτά δέρνουν τον κόσμο? Τα παιδιά γιατί τα χτυπούν? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]