Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γίνε κι εσύ ρουφιάνος... μπορείς!


Οι ληστές και ο Κλέφτης

Ο υπουργός Προστασίας της Χούντας, Χρήστος Παπουτσής, και ο υπουργός Οικονομικών της Χούντας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επικήρυξαν τον Βασίλη Παλαιοκώστα με 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ένα εκατομμύριο –αλλά σε μάρκα Γερμανίας- πήρε και ο Θόδωρος Τσουκάτος από τη Siemens και το έβαλε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση της Χούντας προσπαθεί να δημιουργήσει στους πολίτες αίσθηση νομιμότητας. Δηλαδή, επικηρύσσουν τον Βασίλη Παλαιοκώστα, για να δείξουν πως αυτός είναι ο κακοποιός που απειλεί το βασίλειο της νομιμότητας που είναι η Ελλάδα αυτή την εποχή, οπότε ο Παπουτσής, ο Παπακωνσταντίνου και όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία είναι ηθικά στοιχεία και υπεράνω πάσης υποψίας.

Είναι έξυπνο να πετάς την μπάλα στην κερκίδα, αλλά η χώρα έχει χρεοκοπήσει και κανένας υπεύθυνος δεν επικηρύχτηκε – ούτε καν κατηγορήθηκε.

Όλοι είναι στα γραφεία τους.

Εκτός, αν για τη χρεοκοπία της χώρας φταίει ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Αν συλληφθεί ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Παπουτσής δηλώσει ότι ο Παλαιοκώστας εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από τις πληροφορίες που έδωσε κάποιος πολίτης –ο οποίος πήρε αμοιβή ένα εκατομμύριο ευρώ-, θα πιστέψει κανείς τον Παπουτσή;
Όλοι θα σκεφτούμε πως –όπως έφαγαν τα δισεκατομμύρια- έφαγαν και το εκατομμύριο της επικήρυξης του Παλαιοκώστα.

Μπορεί και να το βάλουν στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ για να το ενισχύσουν, όπως ο Τσουκάτος.

Οπότε, μια λύση υπάρχει για να πειστούμε πως μας λένε την αλήθεια: Να μας πουν το όνομα εκείνου που θα έχει δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό του Βασίλη Παλαιοκώστα.

Και όχι μόνο να μας πουν το όνομά του - να βγει ο ίδιος στην τηλεόραση και να πει: «Ναι, λέγομαι έτσι, κατοικώ εκεί και εγώ έδωσα πληροφορίες στην Αστυνομία για το πού βρισκόταν ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Ορίστε και το ένα εκατομμύριο που μου έδωσαν».

Τι; Αυτό θα είναι επικίνδυνο για τον ρουφιάνο;

Ναι, μάλλον θα είναι.

Δεν πειράζει, όμως. Για να μην κινδυνεύει ο ρουφιάνος, ας τον κάνει ο Παπανδρέου υπουργό.
Και όταν πέσει η Χούντα, ας τον πάρει μαζί του στο ελικόπτερο.



Σχόλιο ιστολογίου: Μήπως κάποιος πρέπει να πει στους κυβερνώντες πως όλοι οι Έλληνες δεν έχουν τα δικά τους "προσόντα";






Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τώρα πάνε να φορτώσουν και την τρομοκρατική ενέργεια στον Παλαιοκώστα. Κακοποιός μπορεί να είναι, τρομοκράτης όχι.Ποιόν δουλεύουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ! Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ,ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΄΄Η ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΕΛΕΊΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΝΟΗΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΡΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΕΜΤΖΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΙΣΧΥΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ. Η ΛΕΞΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΝΟΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]