Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν θα σωθεί κανένας τους

  • Το "κρέας στην αρένα" δεν θα σώσει ούτε τα κόμματά τους, ούτε το κλεπτοκρατικό τους σύστημα
Θα δανειστούμε την δήλωση Πηλείδη... του ανθρώπου που σχεδίασε το νεο έμβλημα της ΝΔ.
Αναφορικά λοιπόν με τις ενστάσεις κάποιων δήλωσε πως "όποιος θέλει να δει πυρσό τον βλέπει".
Και ακριβώς αυτή είναι η ουσία και για το ίδιο το κόμμα της ΝΔ αλλά και για όλους όσους δεν λένε να απογαλακτιστούν και να βγάλουν τα γαλάζια γυαλιά.
Εδω και πάρα πολλά χρόνια αυτός που θέλει να βλέπει... ΝΔ την βλέπει.
Αυτός που θέλει να βλέπει ένα... πατριωτικό κόμμα επίσης το βλέπει.
Με άλλα λόγια η ψευδαίσθηση ή η οφθαλμαπάτη που θέλει να δώσει ο "καλλιτέχνης" στο νέο έμβλημα της ΝΔ ταιριάζει γάντι με την πολιτική της διαδρομή.
Και δεν είναι λίγοι που δυστυχώς παραμένουν στις ψευδαισθήσεις τους φαντασιόμενοι ένα κόμμα όπως θα ήθελαν ίσως να είναι αλλά που στην πραγματικότητα δεν είναι.
Είναι ένα κόμμα που η εξουσία το διέφθειρε σε τέτοιο βαθμό ώστε με το πέρασμα του χρόνου υπέστη μέχρι και "Πασοκική" "μετάλλαξη".
Ενα κόμμα που στο βωμό της εξουσίας δέχθηκε στους κόλπους του "κουρασμένους", λαμόγια, γλύφτες της παγκοσμιοποίησης, κλέφτες ακόμα και "προοδευτικούς".
Για όλους λοιπόν αυτούς και τους υποστηρικτές τους που νομίζουν ότι η εκλογική διαδικασία και η ήττα είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ όπου κατόπιν μπορούν να βγαίνουν και να μιλούν ως άσπιλοι και αμόλυντοι το νεο σήμα τους δημιουργεί ακριβώς αυτήν την ψευδαίσθηση.
ή μάλλον για να είμαστε ακριβέστεροι όχι σε αυτούς που αντιθέτως είναι συνειδητοποιημένοι πολιτικοί απατεώνες αλλα ακριβώς στον απλό κόσμο που θέλει να δει και... βλέπει τον... πυρσό.
Για όλους τους υπόλοιπους ο... πυρσός ούτε μπορούσε ούτε μπορεί να κρύψει τα ομόλογα,τους κουμπάρους τον διπλασιασμό σε 5 χρόνια των εξόδων του δημοσίου.
Τον διορισμό 60.000 νέων δημοσίων υπαλλήλων. Την εκτίναξη του δημοσίου χρέους.
Και την τελική απόδραση ενός αποτυχημένου πρωθυπουργού.
Μπορεί βέβαια να κρύψει το Βατοπέδι... Αλλά και την Siemens αφού ως προϊόν συνδιαλλαγής με την Πασοκο-απάτη ως συνήθως θα τα βρούν μεταξύ τους.
Σε εκείνο που κάνουν λαθος είναι η χρονική στιγμή.
Ο λαός ζητά ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ αλλά παράλληλα ζητά και στοιχεία.
Και όταν λέμε καταδίκες και στοιχεία μιλάμε για την κάθαρση του δημόσιου βίου που θα περιλαμβάνει την κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων, την ληστεία των νοσοκομείων,την απάτη στο υπουργείο Πολιτισμού με τις μαϊμού εποδοτήσεις, την τιμωρία των ενόχων για τις υπερτιμολογήσεις σε εξοπλιστικά προγράμματα και δημόσια έργα, τους αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων, το μεγάλο φαγοπότι της Ολυμπιάδας κλπ.
Οι Μαντέλης, Βερελής, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης απο το ΠΑΣΟΚ και οι Πολύδωρας, Παυλόπουλος, Λιάπης, Βουλγαράκης, Αλογοσκούφης, Παπαθανασίου, Μαρκογιαννάκης απο την ΝΔ (πρώην για τον τελευταίο) δεν θα προσφέρουν τίποτα εαν γίνουν ως απλές ανακοινώσεις ονομάτων για παραγεγραμμένα αδικήματα.
Το "ξεφώνισμα" μερικών προσώπων δεν πρόκειται να γλυτώσει τα κόμματα τους αλλά ούτε κυρίως το κλεπτοκρατικό σύστημα που απο κοινού έφτιαξαν, συντήρησαν και διαιώνισαν.
Τα ονόματα είναι αδιάφορα αν δεν συνοδεύονται απο και συγκεκριμένες καταγγελίες και καταδίκες. Ο κόσμος δεν ζητά διαπόμπευση, αλλά δικαιοσύνη.
Αρα ας μην νομίζουν κάποιοι ότι με το να ρίξουν λίγο κρέας στην αρένα θα γλυτώσουν οι κομματικοί σχηματισμοί τους.
Και κυρίως μην νομίζουν ότι ακόμα και τα συγκεκριμένα ονόματα θα βγούν άσπιλοι και αμόλυντοι μετα απο αυτό ωσάν να έχασαν τις εκλογές και κατόπιν θα μπορούν να τους επαναφέρουν είτε με την ψήφο του κομματικού στρατού είτε με την λίστα που προετοιμάζουν ώστε να καταργηθεί εντελώς η λαική κυριαρχία.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]