Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παγκόσμια οικονομική ελίτ ελέγχει ασφυκτικά τον πλανήτη


Είναι αδιαμφισβήτο γεγονός πως οι αλήτ του πλανήτη έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στα χέρια τους μία τεράστια δύναμη. Αυτή η δύναμη, όμως, άρχισε να τους... προδίδει, αφού δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν. Την ίδια στιγμή, οι προβληματικοί τους εγκέφαλοι, οδηγούν τα (πλανητικά) παρασιτικά μεγαλολαμόγια σε πλήρη αποχαλίνωση (κοινώς ξεσάλωμα) και δεν υπολογίζουν τίποτα. Έτσι όμως υποτιμούν τον αντίπαλο (τις τοπικές κοινωνίες).
Από την άλλη μεριά, με τις όλο και πιο ασφυκτικές συνέπειες αυτού του ελέγχου (που τον βιώνουν λαοί ολόκληροι στο πετσί τους) και την ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών στο διαδίκτυο, διαμορφώνονται συνειδήσεις και το πράγμα αρχίζει να ξεφεύγει.
Τις πρώτες απαντήσεις τις παίρνουν από τις κοινωνίες της λατινικής Αμερικής, όπου τα πράγματα είναι οικονομικά άσπρο – μαύρο.
Τώρα που και στην Ευρώπη (αρχίζοντας από το νότο) τσακίζεται η μεσαία τάξη και οδεύουμε προς την κατεύθυνση του άσπρου – μαύρου, ο έλεγχος αρχίζει να γίνεται προβληματικός. Όσο πέταγες κανά ξεροκόμματο στην πλέμπα, κάτι γινόταν. Τώρα που τό έκοψες κι αυτό, έχεις πρόβλημα.
Αν πάρουμε σαν case study την Ελλάδα (μιας και ζούμε εδώ και μπορούμε να αντιληφθούμε καλύτερα τα γενόμενα), βλέπουμε ότι δεν τσουλάει το πράγμα και τα “παραδοσιακά” κανάλια χειραγώγησης αποτυγχάνουν να προωθήσουν τον “κεντρικό σχεδιασμό”.
Τα έδωσαν όλα να μας πείσουν ότι το μνημόνιο ήταν τα πάντα – όλα και αναπόφευκτο. Τι προπαγάνδα, τι “αναλύσεις”, τι “δημοσκοπήσεις”, τα πήρε όλα ο διάολος.
Και τελικά φτάσανε στο στριπτίζ των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου ο ευπειθής υπάλληλος απείλησε το λαό με βουλευτικές εκλογές αν δεν του έδινε μια καθαρή νίκη (με 4-5% διαφορά) και τελικά πήρε μόλις και μετά βίας ένα 2% (επί του 50% για να μη ξεχνιόμαστε) και τα έκανε γαργάρα όλα.
Μέχρι και ο γίγαντας Ντομινίκ υποχρεώθηκε να γίνει ρεντίκολο, λέγοντας ότι τα παραπάνω νούμερα ήταν νίκη της αριστεράς που στηρίζει την πολιτική τους (ότι νά ‘ναι!). Και αναγκάστηκαν ταυτόχρονα με τις εκλογές να κάνουν και “δημοσκοπήσεις” επί των εκλογών (καλά, αυτό δεν έχει ξαναγίνει, ήταν παγκόσμια πρεμιέρα) που τους έδωσαν κατά σατανική σύμπτωση τη διαφορά που από πριν ζητούσαν για να έχουν ένα φύλλο συκής και να μπορούν έτσι να αυτοϊκανοποιούνται (μιας και δεν πήραν από το λαό την ικανοποίηση που εκβιάσανε).
Και τώρα τι; Φτιάξανε πανικόβλητοι τσάτρα – πάτρα κομματίδια και ανθυποκομματίδια μπας και καταφέρουν να μπαλώσουν την κουρελού που έχει ξεφτίσει πια και μπάζει από όλες τις μεριές.
Υποψιάζομαι ότι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται αυτό που έρχεται (εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα)… και που θα τους τσακίσει. Πολύ φοβάμαι όμως πως το τσάκισμά τους θα είναι μόνο η αρχή της προσωπικής τους κόλασης...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Για όσους δεν το γνωρίζουν υπάρχει το "κίνημα της 7ης Δεκεμβρίου" που επικεφαλής του είναι ο γνωστος Γάλλος ποδοσφαιριστής Ερίκ Καντονά.

    Το κίνημα αυτό λέει κάτι πολύ απλό να πάρουν όλοι οι καταθέτες τα χρήματα τους από τις τράπεζες την συγκεκριμένη ημερομηνία...και το τραπεζικό σύστημα καταρέει....άμμεσα

    Το μόνο λοιπόν που φοβούνται οι αεριτζίδες του πλανήτη δηλ. οι τραπεζίτες, είναι η μαζική προσέλευση των πολιτών και να ζητήσουν τα χρήματα τους.
    Στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα λιγότερο από το 1% του χρήματος υπάρχει στην φυσική του μορφή(χαρτονομίσματα ή κέρματα) το υπόλοιπο 99% το λεγόμενο από τα λαμόγια των τραπεζων ηλεκτρονικό χρήμα, τι είναι το ηλεκτρονικό χρήμα...ΑΕΡΑΣ ΣΚΕΤΟΣ.
    Εάν ο Παπανδρέου είχε κότσια και ελληνικό αίμα θα ζητούσε από την τρόικα την βοήθεια των 110 δις να μας την δώσουν σε χαρτονομίσματα, αλλά δεν θα το ζητήσει ποτέ γιατί ξέρει και αυτός οτί μας δανείζουν αέρα ναι.. ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ.... ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό αλλά...

    "καλύτερα ένα αθλιο τέλος , παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος."

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

    http://www.youtube.com/watch?v=YF2Hxk12SNw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]