Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου...

George you can...

«Αγαπημένε μου αδελφέ, έχεις τώρα την τιμητική αποστολή και την μεγάλη πρόκληση να οδηγήσεις ένα αρχαίο έθνος…» . Με αυτά τα λόγια ξεκινάει η ανοιχτή επιστολή της ετεροθαλούς αδελφής του πρωθυπουργού, Εμίλια Νίμπλουμ, προς τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σε ένα κείμενο που μπλέκει τον Δούρειο Ίππο, τους μετανάστες, τις αρχές καλής γειτονίας και συμβίωσης, τις προσωπικές της πολιτικές «οδηγίες» και την πεποίθησή της ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει το πιο προοδευτικό κράτος της Ευρώπης, η κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου εκφράζει την συμπαράστασή της στον Γιώργο Παπανδρέου και δηλώνει σίγουρη ότι «You can make it happen!»

Όπως μάλιστα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η Εμίλια Νίμπλουμ ήρθε πρόσφατα από τη Σουηδία στην Ελλάδα, με αφορμή τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και… κατέληξε στον Ευαγγελισμό, μια και στο σπρωξίδι στο οποίο «παρέστη» σε εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας, χτύπησε το κεφάλι της.

Παρ΄όλα αυτά συνεχίζει να συμπαρίσταται στον ελληνικό λαό και να πιστεύει ότι είναι η ώρα του πρωθυπουργού για να γράψει ιστορία…

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπας και πρέπει να αρχίσουμε όλοι να στέλνουμε ανοιχτές επιστολές; Εμείς έχουμε τουλάχιστον δικαίωμα, γιατί ζούμε εδώ και υφιστάμεθα τις συνέπειες της πολιτικής του Γιώργου, είμαστε το "αρχαίο έθνος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΩΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ...ΨΗΦΙΣΕΙ???ΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.....ΒΕΒΑΙΑ,ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΙΑΣΕΙ ΤΟΝ JEFFRY ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ...ΕΤΕΡΟΘΑΛΗΣ ΑΔΕΛΦΗ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!!!!!!!ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΑ...ΜΟΥΛΙΚΑ, ΤΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ! -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]