Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απάντηση στην προπαγάνδα του Παπαχελά


"Θα έπρεπε, βεβαίως,(ο ΓΑΠ) να το περιμένει, (την αφόρητη πίεση) να έχει ένα σαφές σχέδιο και ένα λαμπρό επιτελείο. Προφανώς δεν καταλάβαινε τι του έλεγαν οι διάφοροι συνομιλητές του πριν από τις εκλογές και γι’ αυτό δεν έκανε τίποτα για να προετοιμασθεί ή για να μας προετοιμάσει. Κάθε άλλο. Από την ώρα πάντως που υπεγράφη το Μνημόνιο έχει όντως δείξει ότι αγνοεί το πολιτικό κόστος και πως λειτουργεί με πείσμα".
Γιατί "προφανώς" δεν καταλάβαινε;
Μήπως δεν ήξερε;
Γιατί τον Σεπτέμβρη του 2009 επισκέφθηκε τις ΗΠΑ και τα΄πε μία χαρά με την Goldmann Sachs;
Υπήρξε η προετοιμασία της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης: Μνημόνιο ή πτώχευση!!
Είχε πάλι συναντήσεις με εκπροσώπους της Goldmann Sachs στην Ελλάδα αρχές του έτους όπως και μια επίσκεψη απο τον Σόρρος τον Απρίλη!!
Λειτουργεί με πείσμα προς όφελος των αφεντικών του και όχι της Ελλάδας!!Εβραιος Μασώνος είναι οπότε η "πατρίδα" είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί!!
"Σε αυτό, βεβαίως, βοηθά το γεγονός ότι έχει φτιάξει ένα πολύ θετικό προφίλ στο εξωτερικό, κερδίζοντας σχεδόν τον θαυμασμό ενός διεθνούς κατεστημένου. Και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζεται από έναν ναρκισσισμό σε σχέση με την εικόνα του εκτός Ελλάδος."
Εννοείτε το διεθνες τραπεζικο συστημα, δηλαδή τα αφεντικά του!!
Τι πιο λογικό να υποστηρίζεται ενα πρωθυπουργός που ασχολείται πρωτίστως με τα συμφέροντα των δανειοδοτών και τραπεζιτών και καθόλου με την Ελλάδα!!
Αφού εκπροσωπεί μία χαρά τα συμφέροντα των κερδοσκόπων, λογικό είναι να έχει την υποστήριξη τους!!
"Οι συνεργάτες του συχνά λένε μεταξύ τους πως πολύ πιο σοβαρά θα πάρει κάτι που θα του πει ένας λέκτορας του Χάρβαρντ παρά ένας υπουργός του.
Ισως και αυτό να έπαθε ο κ. Παπανδρέου. Οταν έστρεψε το βλέμμα του εντός Ελλάδος, έπαθε βέρτιγκο."
Εσείς κ.Παπαχελά θεωρείτε ότι επειδή ο ΓΑΠ εμπιστεύεται τους κερδοσκόπους του εξωτερικού(που πολλοί από αυτούς είναι και μέλη της Bilderberg, π.χ. Σκιόππα ),αυτό σημαίνει ότι ο ΓΑΠ "έπαθε" κάτι;;
Γιατί προσπαθείτε να δικαιολογείτε τον ΓΑΠ;
Μήπως ήξερε οτι λεφτά δεν υπήρχαν;
Μήπως τα δάνεια από το ΔΝΤ δεν πάνε σε μισθούς και συντάξεις,αλλά στους ιδίους τους κερδοσκόπους;
Δεν είναι τα δάνεια που πληρώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις. Είναι οι (κομμένοι) μισθοί και οι (κομμένες) συντάξεις που πληρώνουν για τα δάνεια!
Ολα τα νέα δάνεια της φετινής χρονιάς πάνε για να καλυφθούν τα χρέη από τα προηγούμενα δάνεια, όλα τα δάνεια γυρίζουν πίσω στους δανειστές. Το μόνο που μένει στον ελληνικό λαό είναι οι νέοι κι ακόμα μεγαλύτεροι τόκοι!
"Από τα μπράβο της Μέρκελ ή του Στρος-Καν έπεσε πάνω στο «φαινόμενο Δημαρά» και στον τυφλό θυμό του κόσμου που μπορεί να μετατραπεί σε ψήφο διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης".
Το "φαινόμενο Δημαρά" ειναι πολιτική και τηλεοπτική προπαγάνδα!!
Αν βγει ο Δημαράς τι έχει να προτείνει;
Πως ειναι δυνατόν να μην συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ;
Ο Δημαράς αρχικά ενώ ήταν Πασόκος μετά πήγε στο ΔΗΚΚΙ, επέστρεψε παλι στο ΠΑΣΟΚ(αφού έβλεπε πως με το ΔΗΚΚΙ δεν μπορούσε να εκλεγεί βουλευτής ) και τώρα το παίζει «ανεξάρτητος»!!
Τι συμπέρασμα βγαίνει για την σταθερότητα του ως πολιτικός;
"Ο λαός τού έδωσε μια άνετη πλειοψηφία βασισμένος σε ψευδείς υποσχέσεις. Ο λαός τού έχει δώσει ένα μεγάλο τράτο, ανέχθηκε τη στροφή 180 μοιρών από το «λεφτά υπάρχουν» στο Μνημόνιο, υπέμεινε μεγάλες τομές όπως στο ασφαλιστικό και έχει δείξει μέχρι τώρα μεγάλη ωριμότητα. Στο ΠΑΣΟΚ κανείς δεν τον αμφισβητεί ευθέως, όλοι έχουν ανεχθεί τις «πριγκιπικές» επιλογές νεοσσών της πολιτικής σε κρίσιμες θέσεις και αρκετοί υπουργοί έβγαλαν πέρα μόνοι τους δύσκολες αποστολές χωρίς να ανοίξει μύτη."
Η άνετη πλειοψηφία στηρίχθηκε στο μεγάλο ποσοστό αποχής (33%). Με το ποσοστό του 2007 βγήκε πρωθυπουργός.
Αν ο λαός τον "ανέχεται" είναι επειδή πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου!!
Αλλά ο λαός δεν τους ανέχεται γενικώς!!!
Γι'αυτό κυκλοφορούν με συνοδεία 30 ανδρών ασφαλείας όπου και αν πάνε!!!
Το παπούτσι το έχει ήδη φάει ο ΓΑΠ!!
Άλλοι εχουν ήδη φάει γιαούρτια και αυγά!!!
Κάποιοι έχουν ήδη φάει μπουνιές και κλωτσιές (π.χ. Μίχαλος).
Αμφισβήτηση υπάρχει ήδη από τις αρχές του έτους σχετικά με τον κώδικα αλλάγης ιθαγένειας από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!!!
Καθώς και απειλές Παγκάλου κατά παντός διαφωνούντος εντός ΠΑΣΟΚ!!Απόδειξη ότι πάνω απ’όλα για τους πολιτικάντηδες είναι το κομματικό συμφέρον και μόνο!
"Σοβαροί άνθρωποι στους οποίους ανέθεσε εξαιρετικά λεπτές αποστολές επίσης έχουν ανεχθεί το γεγονός ότι δεν έχουν με ποιον να συνεννοηθούν, πνίγονται από τις συνεχείς διενέξεις των πρωθυπουργικών συμβούλων, οι οποίοι ξεμαλλιάζονται με κάθε ευκαιρία και δαιμονίζονται από την παντελή έλλειψη συστήματος και πειθαρχίας στο προσωπικό του περιβάλλον".
Πείτε μας ένα όνομα σοβαρού ανθρώπου!!
Αν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να συντονίζει το περιβάλλον του και την κυβέρνηση του γιατί υπάρχει έστω και η παραμικρή αισιοδοξία ότι θα σώσει την Ελλάδα; Ποιός είναι υπεύθυνος για την πειθαρχία και την ομαλότητα στην εκάστοτε κυβέρνηση;
"Ολοι λοιπόν, ο λαός, το ΠΑΣΟΚ, οι υπουργοί του τον στηρίζουν και ανέχονται όλες τις ιδιορρυθμίες γιατί καταλαβαίνουν ότι διακυβεύεται η τύχη της χώρας. Και ξαφνικά επειδή ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι έρχονταν αυτοδιοικητικές εκλογές, επειδή έβαλε τον Καμίνη ή τον Σγουρό χωρίς να σηκώσει το δαχτυλάκι του να τους πάρει τηλέφωνο ή να τους βοηθήσει, έπρεπε να μας βάλει το δίλημμα των εκλογών με μια τηλεοπτική εμφάνιση που μας έπεισε ότι υπάρχει πείσμα, αλλά ούτε ίχνος σαφούς οράματος ή σχεδίου για οτιδήποτε πέραν του Μνημονίου."
  • Ποιός σας είπε ότι ο λαός τον στηρίζει;
  • Ποιός σας είπε ότι ο λαός δεν θα εξαγριωθεί όσο περνά ο καιρός;
  • Ποιός σας είπε ότι επειδή ο λαός δεν πρόκειται να συνοδοιπορήσει με τους "εργαροπατέρες" συνδικαλιστές,αυτομάτωςσημαίνει ότι ανέχεται τον ΓΑΠ;
"Οι πολίτες ενδεχομένως να μην ψηφίσουν με το θυμικό και το κριτήριο της διαμαρτυρίας γιατί καταλαβαίνουν ότι το δίλημμα Μνημόνιο ή όχι είναι βλακώδες."
Εδώ μας μπερδεύετε!!
Τι είναι βλακώδες;
Το γεγονός ότι τίθεται το ερώτημα "μνημόνιο ή όχι" υποννοώντας ότι το μνημόνιο είναι η μόνη λύση ή ότι τελικά το μνημόνιο είναι απάτη οπότε δεν έχει κανένα νόημα αυτό το ερώτημα;
Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση τότε καλώς,αν όχι τότε δυστυχώς προπαγανδίζετε και εσείς κ.Παπαχελά υπέρ της κυβέρνησης ΓΑΠ,διότι η υπαγωγή της Ελλάδα στο ΔΝΤ είχε ήδη προαναγγελθεί από τον Σημίτη τον Δεκέμβρη του 2008 και όλοι (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) προσπαθούσαν να καθησυχάσουν τον κόσμο ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση!!
Είστε εκτός τόπου και χρόνου κ. Παπαχελά!

Γεωργίου Μιχαήλ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο κ. Παπαχελάς. Δεν υπάρχει δίλημμα όταν κάτι βλακώδες, όπως το μνημόνιο, επελέγη βλακωδώς χωρίς κανένα προετοιμασμένο άλλοθι και τέλος χρησιμοποιείται και πάλι βλακωδώς ως εκβιαστικό μέσον, διότι προσπαθούν εκ των υστέρων να απαιτήσουν συναίνεση από κάποιους βλάκες!
    Δίλημμα θα υπήρχε αν είμασταν όντως βλάκες! Βρίσκεσαι σε δίλημμα όταν ο βιαστής σου σε απειλεί να σηκωθεί να φύγει, αν δε πάψεις να φωνάζεις βοήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]