Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πήραν την "ευχή" του τούρκου πρόξενου οι υποψήφιοι της Θράκης

  • Εκλογές στην Ελλάδα με την ευγενική χορηγεία της Τουρκίας!

Έτρεξαν όλοι (σχεδόν) οι υποψήφιοι να φωτογραφηθούν δίπλα στον Σαρνίτς για να δηλώσουν τις καλές τους διαθέσεις. Όμως, ο κύριος Σαρνίτς εκπροσωπεί τους τούρκους που μένουν στην Ελλάδα, ενώ στις εκλογές ψηφίζουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι. Δηλαδή, οι Έλληνες υποψήφιοι προσέτρεξαν να αναγνωρίσουν τους έλληνες μουσουλμάνους ως "τούρκους πολίτες"(!), που τελούν κάτω από την φροντίδα και την εν γένει προστασία της Άγκυρας;
Ε, εντάξει! Εννοείται φυσικά ότι ο «Σπάρτακος» ΔΕΝ ήταν εκεί!
Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του περιοδικού «Αζινλίκτσα» (30-10-2010) σε μετάφραση από το http://tourkikanea.wordpress.com:
Το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Παρασκευή, παρέθεσε δεξίωση λόγω της 87ης επετείου ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η ώρα έναρξης των συγχαρητηρίων ήταν στις 20.00.
Τους καλεσμένους στο ξενοδοχείο ¨Χρήστος και Εύη¨ υποδέχτηκαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και η σύζυγος του, ο υποπρόξενος Οζκάν Ντουμάν και η σύζυγος του, ο υποπρόξενος Φατίχ Ακαρτζά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του προξενείου.
Για την δεξίωση της 29ης Οκτωβρίου που μετείχαν περίπου τρεις χιλιάδες άτομα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι υποψήφιοι πολιτικοί της τοπικής αυτοδιοίκησης των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Στην δεξίωση μετείχαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο νομάρχης Ξάνθης Παυλίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, ο διευθυντής του γραφείου πολιτικών υποθέσεων του ΥΠΕΞ Αλέξης Αλεξανδρής και η σύζυγος του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα προς την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του συνδυασμού ¨Ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου και άλλοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, κοινοτάρχες, πρόεδροι συλλόγων και καλεσμένοι.

Σχόλιο: Στην πρώτη φωτογραφία ο πρόξενος είναι με τον Παυλίδη, στην δεύτερη με τον Πετρίδη και στην τρίτη με τον Κοτσάκη. Κάντε μεγέθυνση στις φωτογραφίες και προσέξτε την συγκατάβαση στο πρόσωπο του Σάρνιτς-αφέντη και συγκρίνετε την με τα χαμόγελα των… ραγιάδων. Θου Kύριε φυλακήν τω στόματί μου…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι τους έχουν τάξει επιτέλους;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου'ρχεται να τους φτυσω,αλλα ουτε γι'αυτο δεν αξιζουν!!
    Και οποιος συνεχιζει να τους ψηφιζει ξεροντας τις διασυνδεσεις τους με το τουρκικο προξενειο θα μπορουσε καλλιστα να θεωρηθει προδοτης!!
    Ειναι υψηλη η ευθυνη της ψηφοφοριας!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]