Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γεωπολιτικές Προφητείες Β' - War Game

Google Greece

Ο Γέροντας Παΐσιος, διαθέτοντας πλήθος πνευματικών χαρισμάτων, «χάρισε» την επίγεια ζωή Του, προς την πνευματική διακονία εκατοντάδων χιλιάδων συνανθρώπων του. Μεταξύ άλλων, συχνά-πυκνά, έκανε αναφορές για την Κωνσταντινούπολη, τα προβλήματα Ελλάδας-Τουρκίας, την Κύπρο κλπ. Με σθένος και διάκριση, κατέβαλε πάντοτε αγωνιώδεις προσπάθειες, να περιορίσει το πλήθος των παρερμηνειών και της καταστροφολογίας που διαδίδονταν με ταχύτητα, από αφελής και αδιάκριτους ανθρώπους οι οποίοι ευσυνείδητα ή ασυνείδητα, διαστρέβλωναν και έδιναν ερμηνείες σε προφητείες, ανάλογα με το βαθμό της φαντασίας τους και της εγωπάθειας τους.

GERONTAS PAISIOS 3

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ας έρθουμε τώρα στο πανηγυρικό γεγονός της υπογραφής στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Ρωσίας, στον τομέα της ενέργειας. Δηλαδή, φυσικό αέριο , πετρέλαιο και τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη. Τον «Ορθόδοξο αγωγό», όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι!

Η πολιτική των ΗΠΑ, φέρεται να περιορίζει την Ρωσία στα σύνορά της, και να της στερεί την επιρροή στις χώρες της τέως ΕΣΣΔ (οι περισσότερες ήδη χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης). Παράλληλα επιχειρείται ο αυστηρός περιορισμός της, στον τομέα παροχής ενέργειας και υδρογονανθράκων. Η συμφωνίες Ελλάδας – Ρωσίας, δίνουν διέξοδο στην Ρωσία και επί της ουσίας, ακυρώνουν σε σημαντικό βαθμό την πολυδάπανη και πολυπρόσωπη στρατηγική των ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ δεν αντέδρασαν στον βαθμό που περίμενε η Ελλάδα! Η στάση τους παραμένει ένα αναπάντητο μυστήριο… Μήπως επιθυμούν με «άλλους τρόπους» να ακυρώσουν την στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας; Εάν δεν το πράξουν, το παράδειγμα της Ελλάδας, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες πιθανότατα…

Τώρα ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ένα war game, που πάντα συνηθίζουν να κάνουν οι ΗΠΑ και άλλες χώρες.

eis0065g-pipelines-thumb-large

WAR GAME-ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

Οι ΗΠΑ απαγορεύουν αυστηρά στην Τουρκία να εισβάλει στο Β. Ιράκ, απειλώντας την με λήψη σοβαρών μέτρων. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Τουρκίας, την επόμενη της εκλογής του, στης 16 Μαΐου 2007, καλείται να χειριστεί την κρίση. Ιδιαίτερα δυνατός, θέλει να δώσει το «πολιτικό του στίγμα»! Υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ, καθώς δεν θέλει να συγκρουστεί μαζί τους, από την πρώτη κιόλας μέρα! Ζητά όμως σοβαρά ανταλλάγματα, τα οποία ανακουφισμένες οι ΗΠΑ του τα προσφέρουν, καθώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο χάους στο Ιράκ, από μια Τουρκική εισβολή! Ο νέος Τούρκος Πρόεδρος, εξασφαλίζει πολύ μικρής διάρκειας, επιθέσεις στο Β. Ιράκ, εναντίων θέσεων του ΡΚΚ. Πραγματοποιούνται αεροπορικοί βομβαρδισμοί «βιτρίνα» χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα για εσωτερική κατανάλωση και ικανοποίηση των Τούρκων.

Μετά από δύο μήνες, μεταφέρει πολλές μονάδες του Στρατού της από την Ν/Α Τουρκία στην Θράκη και τα παράλια της Μ.Ασίας. Κατόπιν έντονης μυστικής διπλωματίας, καταφέρνει και λαμβάνει την υποστήριξη και την ανοχή των ΗΠΑ, για την δημιουργία ενός ελεγχόμενού «θερμού επεισοδίου» με την Ελλάδα,στο ύψος του 25ου παράλληλου στο μέσο σχεδόν του Αιγαίου. Τουρκικά αεροσκάφη, παραβιάζουν μαζικά τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Η εμπλοκή τους με τα Ελληνικά, καταλήγει σε «ατύχημα»,τύπου Καρπάθου. Το «ατύχημα» εξελίσσεται σε εναέρια τοπική σύγκρουση. Στην περιοχή αναπτύσσονται ναυτικές δυνάμεις.

Ακολουθεί μικρής έκτασης ναυμαχία, καθώς οι Τούρκοι ζητάνε η Ελλάδα να παραδώσει τους Τούρκους πιλότους , τους οποίους περισυνέλεξαν τα πλοία μας. Σε όλη την έκταση των Ελληνοτουρκικών συνόρων και την Κύπρο,οι δυνάμεις των αντιπάλων,βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα.

9

Ελλάδα και Τουρκία, φθάνουν στα πρόθυρα ολοκληρωτικού πολέμου. Οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν και με αυτόματες διαδικασίες, σταματούν την κρίση. Η Τουρκία διεκδικεί το μισό Αιγαίο και αρνείται να αποσύρει τις ναυτικές της δυνάμεις. Οι δυο χώρες καταφεύγουν στην διεθνή διαιτησία με δικαστική συνδρομή. Η Ελλάδα σύρεται κυριολεκτικά στην Χάγη, με όλα τα δεδομένα εις βάρος της! Νομικά αδύναμη, διπλωματικά υπονομευμένη από τις ΗΠΑ και με τον παντοδύναμο Τουρκικό Στρατό, έτοιμο να χτυπήσει, εκβιάζοντας ταυτόχρονα ότι εντός 48 ωρών, θα καταλάβει όλη την Κύπρο!!! Λίβανος και Αίγυπτος αναστέλλουν τις συμφωνίες με την Κύπρο για εκμετάλλευση της θαλάσσιας περιοχής νότια της Κύπρου για τα πετρέλαια.

Ενώ αναστέλλονται και οι προγραμματισμένες έρευνες στην ίδια περιοχή για τον Ιούλιο του 2007! Η Ελλάδα δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο ελιγμών! Μόνη της διέξοδος, η εξάσκηση του δικαιώματός της, για επέκταση των χωρικών της υδάτων και του εναέριου χώρου της στα 12 ν.μ.!! Το ενδεχόμενο αυτό αποτελεί causis belli για την Τουρκία!!! Οι Τούρκοι προωθούν τον Στόλο τους στο Αιγαίο (25ο παράλληλο) και πραγματοποιούν ναυτικό και αεροπορικό αποκλεισμό της Λήμνου, Σάμου, και της Χίου, ενώ θεωρείται βέβαιη η κατάληψη του Καστελόριζου οποιαδήποτε στιγμή!! Είτε η Ελλάδα και Τουρκία προχωρούν σε πολεμική σύγκρουση, είτε σε παρατεταμένη κρίση, η δημιουργία του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και οι διακρατικές συμφωνίες με την Ρωσία, πρακτικά ακυρώνονται, καθώς το καθεστώς του Αιγαίου τίθεται υπό αμφισβήτηση!

7

Οι ΗΠΑ καταφέρνουν να ακυρώσουν τις διεξόδους της Ρωσία και να την επαναφέρουν στην «ασφυξία» των Στενών! Παράλληλα, ικανοποιούν τους Τούρκους αφού πλέον είναι συγκυρίαρχοι στο Αιγαίο και κατ’ επέκταση στα πετρέλαια του. Οι Κούρδοι είναι ευχαριστημένοι και αυτοί, καθώς απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο Τουρκικής εισβολής! Το σύνολο των Τουρκικών Δυνάμεων από την νοτιανατολική Τουρκία έχει μεταφερθεί στον Έβρο και τα παράλια της Μικρά Ασίας! Το πεδίο είναι πλέον ελεύθερο στην Ν/Α Τουρκία, για την ανάπτυξη σοβαρής δράσης από το ΡΚΚ, και την έναρξη υλοποίησης της προοπτικής ενός Μεγάλου Κουρδιστάν.

Η Ρωσία βλέπει ότι και η τελευταία ελπίδα της, για διέξοδο, σβήνει! Το μέλλον της, παρουσιάζεται πλέον, ιδιαίτερα ζοφερό… Οι Ρώσοι ωθούν τους Αρμένιους σε κρίση με την Τουρκία! Η Ρωσία με την υποστήριξη της Κίνας, υποστηρίζουν την προσφυγή της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και εγγυώνται την πλήρη στήριξη των Ελληνικών θέσεων! Οι χώρες τις ΕΕ διχασμένες, άλλες υποστηρίζουν της Ελλάδα και άλλες την Τουρκία! Στο Αιγαίο, τον Έβρο και την Κύπρο γίνονται συνεχώς μικροεπεισόδια.

Το ίδιο και στα σύνορα Αρμενίας – Τουρκίας! Οι Αρμένιοι εγείρουν πλέον σοβαρές εδαφικές διεκδικήσεις έναντι της Τουρκίας και παράλληλα παρουσιάζουν ολόκληρο τον Πόντο ως μη Τουρκική επικράτεια! Τα ήδη υπάρχοντα 114 Ποντιακά Σωματεία, με επίκεντρο την Τραπεζούντα, εγείρουν σοβαρά θέματα απόσχισης και αυτονομίας! Επεμβαίνει ο Τουρκικός Στρατός και οι συγκρούσεις γενικεύονται. Στην ορεινή επαρχία Ορντού του Πόντου, κάνει πλέον ανοιχτά την εμφάνισή του, Σώμα Ποντίων ανταρτών, που ήδη υφίσταται , εδώ και χρόνια.

Η κρίση διογκώνεται απειλητικά και παίρνει ανεξέλικτες διαστάσεις! Η διεθνής κοινότητα εμπλέκεται και περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση! Ελλάδα – Τουρκία, συγκρούονται για 3 – 4 μέρες στα αποκλεισμένα νησιά Λήμνο-Χίο-Σάμο, ενώ το Καστελόριζο καταλαμβάνεται από τους Τούρκους. Η Ρωσία απειλεί ανοιχτά την Τουρκία, να αποσυρθεί από το Αιγαίο, ενώ η Κίνα σπεύδει να στηρίξει τις Ρωσικές απειλές.

Η κρίση φεύγει από κάθε έλεγχο! Ρωσία και Τουρκία εμπλέκονται σε πολεμική σύρραξη! Ρωσικές δυνάμεις εισβάλουν από την Αρμενία, ενώ άλλες δυνάμεις αποβιβάζονται στα παράλια του Πόντου! Η Κουρδική κυβέρνηση με την υποστήριξη των ΗΠΑ και του Ισραήλ, εισβάλει στην Ν/Α Τουρκία, για να προστατέψει τα εκατομμύρια των Κούρδων κατοίκων της, από τις Τουρκικές Δυνάμεις Ασφαλείας, οι οποίες προβαίνουν σε βίαιες ενέργειες, κατά των Κούρδων, φοβούμενη εξέγερσή τους, εκμεταλλευόμενες την Ρώσικη εισβολή.

Αρμένικες δυνάμεις, ακολουθούν τις Ρωσικές και ενώνονται στον νότο με τις Κουρδικές. Η Τουρκία ισοπεδώνεται από την Ρωσική αεροπορία πλήρως, ενώ το ναυτικό της, έχει ήδη εισβάλει στα Στενά. Ρωσικές Μεραρχίες Αλεξιπτωτιστών,καταλαμβάνουν την ευρύτερη περιφέρεια της Κων/πόλης! Η Α΄ Στρατιά της Θράκης υφίσταται πανωλεθρία. Χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες περνούνε τον ποταμό ΄Έβρο για να παραδοθούνε στις Ελληνικές Δυνάμεις και να γλυτώσουν,από το Ρωσικό ατσάλι!

10

Ο Ελληνικός Στρατός εισβάλει στην Τουρκία και καταλαμβάνει την Ανδριανούπολη. Δημιουργεί στρατόπεδα προσφύγων για τους χιλιάδες Τούρκους φυγάδες. Μονάδες Αναγνωρίσεως των Ελληνικών Δυνάμεων, έρχονται σε επαφή με τις Ρωσικές Δυνάμεις ,λίγο έξω από την Τσατάλτζα. Ο Ελληνικός Στρατός ατενίζει πλέον την Κωνσταντινούπολη!!! Η Πόλι των 16 εκατομμυρίων, θυμίζει κόλαση. Οι Ρωσικές Δυνάμεις μάχονται πλέον μέσα στις συνοικίες .Η κατάληψη της Κων/πόλης, είναι αδύνατη!Ο Ρωσικός Στρατός,αποφασίζει τον ολοκληρωτικό βομβαρδισμό της.

Από αέρα, Γή και θάλασσα η Κων/πολη ισοπεδώνεται. Οι Τούρκοι παραδίδονται άνευ όρων, και η παράδοση γίνεται πλησίον του Κεράτιου κόλπου, στο Γενί Τζαμί. Το αίμα χύθηκε ποτάμι, για να πληρωθεί η προφητεία του Πατροκοσμά «στην Πόλι θα χυθεί αίμα που τρίχρονο δαμάλι θα πλέζει». Ο Ρώσος Αρχιστράτηγος επισκέπτεται τον Οικουμενικό Πατριάρχη,ο οποίος παρέμεινε όλο αυτό το διάστημα ακλόνητος στο Φανάρι, μαζί με τους λιγοστούς Έλληνες της Πόλης.Αναμένουν τον Έλληνα Αξιωματικό ο οποίος έρχεται από την Τσατάλτζα! Ρωσικά άρματα μάχης, έχουν κυκλώσει την Αγιά Σοφιά και αναμένουν! Καταφθάνουν ο Ρώσος Αρχιστράτηγος με την Πολεμική Σημαία του Ρωσικού στρατού,ο Οικουμενικός Πατριάρχης, και ο Έλληνας Αξιωματικός. Πρώτος μπαίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ψάλλοντας το «Τη Υπερμάχω».

Εκατοντάδες Ρώσοι στρατιώτες εισρέουν στον Ναό της Του Θεού Σοφίας! Στον ένα εναπομείναντα μιναρέ, ο Έλληνας Αξιωματικός,υψώνει την Ελληνική Σημαία! Η Πόλις Εάλω! Εκπληρώθηκε και ο αιώνιος θρύλος, "πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θάνε"! Στα Ν/Α της Τουρκίας, τα όρια του Αρμένικου και Κουρδικού κράτους, καθορίζονται με μεγάλη ομοιότητα, σύμφωνα με τους χάρτες που κυκλοφόρησαν το 2006!!!

Ο Ρωσικός Στόλος, εξέρχεται στο Αιγαίο και αποκτά επαφή με τον Ελληνικό. Στο εσωτερικό της Τουρκίας επικρατεί χάος. Οι 43 εθνικές μειονότητες, οι θρησκευτικές μειονότητες, οι Κούρδοι, εκμεταλλευόμενοι την χαοτική κατάσταση, εκδικούνται το δυναστικό Τουρκικό κράτος! Η Τουρκία δείχνει να καταστρέφεται ανεξέλικτα και να διαλύεται, μέσα στον πολεμικό πάταγο και τα ερείπια! Οι ΗΠΑ – Αγγλία και οι δορυφόροι τους, προσπαθούν να θέσουν τέλος στις αλυσιδωτές αντιδράσεις, που προκλήθηκαν, για να αντιμετωπίσουν, την τεράστια γεωπολιτική μεταβολή που προκλήθηκε από την κατοχή της Πόλις και των Στενών από την Ρωσία!

Τώρα οι ΗΠΑ είναι ο «χαμένος παίκτης»! Επί 6 μήνες η Ρωσία πιέζεται αφόρητα, να αποσυρθεί. ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και Ρωσία, φθάνουν στα πρόθυρα πολέμου, που σίγουρα θα μετατραπεί σε παγκόσμιο πόλεμο! Η Ρωσία αν και νικητής υποχωρεί! Η διεθνής κοινότητα πραγματοποιεί αλλεπάλληλες συνεδριάσεις… Τουρκία δεν υφίσταται πλέον, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Ρωσία πρέπει να κατέχουν τα Στενά…

Μόνη διέξοδος η Κωνσταντινούπολη και τα Στενά να είναι υπό καθεστώς συλλογικής διεθνούς επιτήρησης, με εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας, η οποία έμεινε αμέτοχη στις πολεμικές συγκρούσεις! Η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια όλης της περιοχής! Τα Ελληνικά στρατεύματα, εγκαθίστανται στην περιοχή και εξασφαλίζουν την νέα διεθνή συνθήκη. Μέσα σε ανεπανάληπτο μεγαλείο η Αγιά Σοφιά, ζεί ξανά το ένδοξο παρελθόν της!Η Θεία Λειτουργία συνεχίζεται από εκεί που είχε σταματήσει στις 29

Μαΐου του 1453!!! Σταδιακά ολόκληρη η Ανατολική Θράκη, η Κωνσταντινούπολη, η Προύσα και τα Μικρασιατικά παράλια, μέχρι την Καππαδοκία και τον Πόντο, περνάνε στην Ελληνική κυριαρχία! Η Ελλάδα εξασφαλίζει τις διόδους μεταφοράς των ενεργειακών αποθεμάτων και η κυριαρχία της, εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ της Δύσης και Ανατολής!!!

Άλλωστε αιώνες τώρα το «σώμα» της Ελλάδας ζούσε στην Δύση και το μυαλό της ήταν στην Ανατολή! Στα σύνορα Ελλάδας – Κουρδιστάν, στήνεται το μνημείο Ελληνοκουρδικής φιλίας, το οποίο τιμητικά εγκαινιάζει ο νέος Πρόεδρος του Κουρδιστάν, Αμπντουλάχ Οτσαλάν! Ο Α. Οτσαλάν, είχε την τύχη του Γ. Αραφάτ, Ν. Μαντέλα, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από τις ΗΠΑ και στο τέλος αναδείχθηκαν ως Κυβερνήτες των Λαών τους. Οι λιγοστοί Τούρκοι, είναι συγκεντρωμένοι γύρω από την Άγκυρα, καθώς τα 2/3 του κράτους τους, εξαφανίστηκαν!

stratos1

ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η υπόθεση εργασίας αυτή, έχει και άλλες προεκτάσεις εάν γίνει μια πληρέστερη ανάλυσή της. Ειδικά εάν δοθεί βάση στην επεξήγηση της προφητείας, ότι η «Κόκκινη Μηλιά», δεν είναι η Άγκυρα (άλλωστε πουθενά δεν αναφέρεται) αλλά η Μέκκα!!!

Όπως μυστικά κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος, αυτή η φήμη!!! Επίσης, το ίδιο μυστικά κυκλοφορεί η φήμη, ότι Ρωσία και Κίνα θα φτάσουν μέχρι το Ισραήλ και θα σαρώσουν ότι βρεθεί μπροστά τους… Σεβάσμιος Γέροντας Αγιορείτης, πανελλήνιος αποδεκτός για το ήθος του, είπε το 1992 «οι Παλαιστίνιοι για 3 μήνες τον χειμώνα, αντί για καύσιμα, θα καίνε τα κοντάρια από τις Κινέζικες σημαίες»!!!

Στην Τουρκία πρόσφατα ευρέως διαδίδεται, μια παλιά Τουρκική προφητεία. Ότι την Κωνσταντινούπολη θα κατέχουν οι Τούρκοι για 555 χρόνια και μετά θα την χάσουν! Το 1453 την πήραν, εάν προσθέσουμε το 555, μας κάνει 2008!!!

Το όνομα Βλαντιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με την Πυθαγόρειο λεξαριθμική θεωρία δίνει τον λεξάριθμο 1453…

Η πρόταση «Διχοτόμησης του Αιγαίου» δίνει λεξάριθμο 2007…

Εάν παρέλθει ο Ιούλιος του 2007, η Τουρκία λίγες πιθανότητες έχει κατόπιν να ακυρώσει τις έρευνες για τα πετρέλαια στην Κύπρο (πάλι δύο φορές ο ιερός αριθμός 7, δηλαδή 07/07).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Πρώτο Θέμα» την Κυριακή του Πάσχα 2007, από τις 07 Απριλίου 2007, ο Ελληνικός Στρατός βρίσκεται σε επιφυλακή, για το ενδεχόμενο Τουρκικής προβοκάτσιας (πάλι το ιερό 7). Πλησιάζοντας το πνεύμα των προφητειών για την Επτάλοφο, βλέπουμε πως κυριαρχεί ο ιερός αριθμός – 7 – !!!

Τελειώνοντας θα ήθελα, απλά να αναφέρω ότι ο Γέροντας Παΐσιος, έλεγε:

«Μπόρες, μπόρες θα’ναι! Θα δώσουμε όμως εξετάσεις»

AGIA SOFIA

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΛΕΟΣ ΡΕ !!......ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΟΡΛΟΦΙΚΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενδιαφέρουσα η ανάλυση, μόνο που τώρα διανύουμε το 2010!
    οπότε μάλλον αναβάλλεται η σύρραξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλα νταλα, πολυ θα ηθελα να ειναι αληθεια αλλα το σεναριο παρα παει... Ασε που ειμαστε και 3 χρονια μπροστα...

    Αλλα το γελιο ειναι οτι οι Ελληνες θα την βγαλουν παλι αραχτοι στον καναπε ενω οι Ρωσοι θα πανε να συναντησουν τον Βαρθολομαιο ως ηγητορα των Ορθοδοξων..

    Αααχχχχχχ, παλι ο λαος απο την απελπισια του παλι καταφευγει στο "παλι με χρονια με καιρους" αλλα ακουραστα.... Τυχαιο............??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]