Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά μήπως έχει δίκιο ο Γιώργος...; Μήπως μας αξίζουν όσα ζούμε;


Ακούσαμε όλοι χθες από την πατρίδα του, τον Ανθύπατο της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης στην Ελλάδα, να λέει με καμάρι, ότι ο ελληνικός λαός στηρίζει τα μέτρα και τις"μεταρυθμίσεις" που λαμβάνει η κυβέρνησή του! Και εγώ αναρωτιέμαι, μήπως τελίκα ο Γιώργος έχει δίκιο και στηρίζουμε τις πολιτικές του ΔΝΤ;
Θα μου πείτε τι λές ρε μαλάκα..., εδώ μας έχουν γονατίσει και εσύ λές ότι στηρίζουμε τα μέτρα που μας στερούν την ζωή, την αξιοπρέπεια, την ελπίδα!
Για σκεφτείτε όμως λίγο... Όταν έχουμε χάσει πλέον το 30% του εισοδήματός μας, όταν οι φόροι συνεχώς αυξάνονται, όταν έχουμε απολέσει τυπικά και ουσιαστικά την εθνική μας κυριαρχία, ποιά είναι η αντίδραση μας; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ!
Σήμερα όμως, μια χουφτα πραγματικοί Έλληνες μάχονται για αυτά που έπρεπε να αγωνιζόμαστε και όλοι εμείς...Μάχονται για την οικογένεια τους, για το σπίτι και τις ζωές τους, τις οποίες πάει να τους στερήσει η κυβέρνηση των δοσιλόγων!!! Οι φορτηγατζήδες μάχονται για να μην περάσουν οι δημόσιες μεταφορές στα χέρια πολυεθνικών ομίλων της Τουρκίας, της Γερμανιάς κ.α.!
Δεν αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, για ποίον λόγο επιλέχθηκαν οι φορτηγατζήδες ως το πρώτο "κλειστό" επάγγελμα που θα έπρεπε να ανοίξει (σύμφωνα με τους ξένους νταβατζήδες μας);
Η απάντηση είναι απλή... Οι φορτηγατζήδες είναι το πρότυπο του απλόυ, γνήσιου και αυθεντικού Έλληνα! Του Έλληνα που διατηρεί εκέινο το χαρακτηριστικό που μας διακρίνει ως έθνος... το ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!! Μια λέξη που οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου έχουν ξεχάσει προ πολλού...
Επίσης ο Έλληνας φορτηγατζής είναι ο Έλληνας που μάχεται μέχρι τελίκης πτώσης...αφού είναι "ψημένοι" άνθρωποι, μέσα από τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση σε ένα από τα πιο δύσκολα πεδία εργασίας... αυτού των εθνικών και διεθνών οδών!
Ξέρουν οι κρατούντες, ότι εάν καμθούν και οι φορτηγατζήδες, τότε ποιός θα τολμήσει να αντιδράσει με ελπίδες επιτυχίας; Οι "λουλούδες" δημόσιοι υπάλληλοι;;;
Γι΄αυτό είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στον αγώνα τους. Έναν αγώνα που δεν δίδεται για συντεχνιακά συμφέροντα, αλλά δίδεται ενάντια στην Τρόϊκα και τους εδώ δοσιλόγους της! Είναι ένας αγώνας κατά των μέτρων που λαμβάνονται καθημερινά ενάντια στο μέλλον και τις ζωές μας!
Ο αγώνας των φορτηγατζήδων είναι μια ευκαιρία ανατροπής της ΧΟΥΝΤΑΣ που μας κυβερνά!
Εάν δεν είμαστε κοντά τους στην πλατεία Συντάγματος αυτές τις ώρες, τότε ο Jefry θα έχει απόλυτο δίκιο, όταν λέει ότι συμφωνούμε με την κολονοσκόπηση που μας κάνουν!!!
Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα (τους ή μας)...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οτι δεν με αγγιζει δεν με καιει ουτε και με πληγωνει.
    Τηνν μαχη οι φορτηγατζηδες την εχασαν οτα εκαναν πισω με την επιταξη.Χαθηκε η ευκαιρια μαζι με τους βενζιναδεσ θα μπορουσαν να πετυχουν περισσοτερα.
    Ο Ελληνικος λαος περναει το συνδρομο της Στοχολμης και δεν αντιδρα στον καθημερινο βιασμο που δεχεται.
    Δεν υπαρχει ηγετης να συσπειρωση τον κοσμο. Ο λαος πρεπει απο μονος του να ξεσηκωθη.Να βγει στος δρομους ανεξαρτητα απο τα πολιτικα του πιστευω.εχουν πληγει ολες οιομαδες Αγροτες Εργατες Συνταξιουχοι Δημοσιοι υπαλληλοι Φορτηγατζηδες δεν αντιδρουν ολοι μαζι.
    Εχουμε ταυτηστει με τους Θυτες μας Τα λεφτα τα φαγαμε μαζι
    Ο Ελληνισμος χρειαζεται ενα γερο ταρακουνημα για να μπορεσει στη συνεχεια να ταρακουνηση το δεντρο με τα σαπια φρουτα.
    Και αν καμθουν οι φορτηγατζηδες φιλε Απροσαρμοστε τοτε θα υπαρχει παντοτε καποιος που θα μπορει να αντιδρασει και αυτος θα ειμαι εγω ο
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ
    και θα ειμαι ο πιο επικινδυνος απο ολους
    Με τις Υγειες σας καιΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]