Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πατέρας πρόεδρος στον Παναθηναϊκό


Γιάννης Βαρδινογιάννης, Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συζήτησαν το μέλλον του Παναθηναϊκού. Νέος πρόεδρος ο Νικόλας Πατέρας. Δεν έγινε δεκτή η δωρεά του Τζίγγερ και το ποσοστό θα καλυφθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Μετά από περίπου 3 ώρες, οι τρεις άνδρες αποχώρησαν χαμογελαστοί, αφού ήρθαν σε συμφωνία και τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Νικόλας Πατέρας και πάλι.
"Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό που θα περάσει σε μια νέα εποχή. Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κύριοι, κύριοι Βαρδινογιάννης, Πατέρας Βγενόπουλος διευκρίνισαν όλα τα σημεία παρανοήσεων και διαφωνιών του παρελθόντος και προχωρούν πλέον με απόλυτη συνεννόηση και σύμπλευση και μόνο στόχο το συμφέρον του Παναθηναϊκού", είπε και συμπλήρωσε:
"Στα πλαίσια αυτά:
1) επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κύριος Νίκος Πατέρας.
2) Παρά την ειλικρινή διάθεση του κύριου Βαρδινογιάννη να δωρίσει το 25% των μετοχών του, η δωρεά αυτή δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού του κύριο Βγενόπουλου, του κύριου Πατέρα και των υπόλοιπων μελών της ΠΕΚ κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της φετινής περιόδου, ενόψει του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς.
3) Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με τη συμμετοχή όλων.
Τέλος τις ευχαριστίες μας στον κύριο Κωνσταντόπουλο για τα καθήκοντα της προεδρίας στο διάστημα που πέρασε", δήλωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Πατέρας: "Το καλό του Παναθηναϊκού από πάνω"
Από την πλευρά του, ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την προεδρία, τόνισε: "Καταφέραμε όπως σας είπε ο κ. Βγενόπουλος να λύσουμε όλες τις διαφορές μας και να βάλουμε το καλό του Παναθηναϊκού από πάνω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα δείτε τις επόμενες ημέρες" τόνισε ο νέος πρόεδρος των "πράσινων".
Σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης αφού ο Νίκος Κωνσταντόπουλος αποτελεί παρελθόν για τους "πράσινους".

Το καλοκαίρι η Α.Μ.Κ.
Αυτό που τόνισε στην δήλωσή του ο Ανδρέας Βγενόπουλος πως η δωρεά του 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι δεν έγινε αποδεκτή από τον ίδιο και τον Νικόλα Πατέρα, δεν αλλάζει κάτι στην πρόταση του Τζίγγερ.
Και αυτό γιατί, όπως υποστήριξε λίγο μετά και σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος, το επόμενο καλοκαίρι και μετά το τέλος της τρέχουσας χρονιάς, ο νέος πρόεδρος των "πράσινων" (Πατέρας) και ο Mr MIG (Βγενόπουλος) θα αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσουν το 50,8%, μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Παράλληλα, είναι σημαντικό ότι οι τρεις άνδρες έδειξαν και τόνισαν πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην πολυμετοχικότητα (για την οποία παλαιότερα αξίζει να αναφέρουμε πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε τονίσει πως δεν είχε φέρει καλό) ενώ διευκρίνισαν πως η τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί από όλους.
Στην μεταξύ τους συνάντηση υπήρξαν διαφωνίες οι οποίες μετά την θετική τους εικόνα πιθανώς και με συνεχείς πλέον συζητήσεις να καμφθούν στο μέλλον.
Για το γεγονός ότι η μετοχική σύνθεση παραμένει ως έχει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα έχει ακόμα το πρώτο χέρι σε αποφάσεις διοικητικού επιπέδου.

"Πράσινος" Τζίγγερ
Να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρησή τους, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άφησε να φανεί μέσα από το σακάκι του μία μπλούζα του Παναθηναϊκού, που ήταν ραμμένη πάνω σε αυτό, προκαλώντας τα φλας πάνω του σε μια κίνηση που ο καθένας μπορεί να την ερμηνεύσει όπως θέλει.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]