Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εισβολή λαθρομεταναστών από τον Έβρο;

  • Μπαίνουν στην Ελλάδα και παραδίδονται στις αρχές
  • Η Τουρκία αρνείται πεισματικά την επιστροφή τους
Στον Έβρο συλλαμβάνονται τουλάχιστον 500 λαθρομετανάστες την ημέρα.Οι συνοριοφύλακες δεν κάνουν περιπολίες για να τους πιάσουν γιατί έρχονται μόνοι τους και παραδίδονται στα τμήματα. Οι συνοριοφύλακες ασχολούνται μόνο με την διαχείριση των κρατουμένων, γιατί ο όγκος των συλλήψεων είναι πέρα από την αντοχή τους. Η μόνη τους λύση είναι να επισπεύδουν την απελευθέρωσή τους για να αδειάζουν τα κρατητήρια και να βάζουν μέσα καινούριους. Τους δίδεται έγγραφο που τους αφήνει να κυκλοφορούν νόμιμα για έναν μήνα. Αυτό το έγγραφο έφτασαν να το παίρνουν και την ίδια μέρα που συλλαμβάνονται γιατί τα κρατητήρια κοντεύουν να εκραγούν. Οι Τουρκοι δεν δέχονται κανέναν πίσω, γιατί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι μπήκαν από εκεί ή από τη Βουλγαρία. Κι ας τους πιάνουν και πάνω στο ποτάμι. Όσοι αφήνονται ελεύθεροι καταλήγουν τελικά στην Αθήνα. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να κλείσουν τα σύνορα ακούστε πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση. Το χαρτί που παίρνουν δεν τους επιτρέπει να κινηθούν στη Πάτρα και στην Ηγουμενίτσα. Αν μπούνε σε αυτούς τους νομούς συλλαμβάνονται και κρατούνται για πολλές ημέρες. Η Κυβέρνηση αποφάσισε να τους εμποδίσει να φύγουν από την Ελλάδα για να τους δυσκολέψει κι έτσι η Ελλάδα να μην είναι το πρώτο σκαλοπάτι της ΕΕ. Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλήσω αλλά εδώ μιλάμε για εσχάτη προδοσία. Ποιά είναι τα όρια του ρυθμού εισόδου λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που αν ξεπεραστούν νομιμοποιούμαστε να λέμε ότι ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; Ποιά είναι τα όρια της παροχής οικονομικού ασύλου στους μετανάστες και της κατάχρησης της ευασιθησίας του μαθημένου στη μετανάστευση Ελληνικού λαού;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η φράση εσχάτη προδοσία δεν αντιπρωσοπεύει πλέον το ΠΑΣΟΚ,αυτοι έχουν ξεφύγει πολυ ποιο μπροστά απο τους απλούς προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]