Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εκλογές έρχονται και κάποιοι ετοιμάζουν την... απόδρασή τους

  • Μπροστά στην βεβαιότητα των διπλών εκλογών του Οκτωβρίου ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν αρχίσει από τώρα να... πακετάρουν!

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έλαβαν το μήνυμα και συνιστούν προεκλογική ετοιμότητα στα στελέχη τους για διπλές εκλογές σε περίπτωση που ξαφνικά το "ξεφουρνίσει" η κυβέρνηση.
Ποιοί είναι όμως οι πραγματική λόγοι και ποιά στοιχεία συνδέουν το σχέδιο της μεγάλης απόδρασης με τις τελευταίες εντολές τις τρόικας;
Επιβεβαιώνονται πλέον όλα τα κατά καιρούς δημοσιεύματα μας που έκαναν λόγο για απόδραση και αυτής της κυβέρνησης απο την εξουσία με "διαβατήριο" τη μέθοδο ala Kαραμανλής.
Η μέθοδος ονομάζεται πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και έχει το πρόσχημα της “Νωπής λαικής εντολής”.
Όπως κατ'επανάληψη έχουμε αναφέρει παρά την ισχυρή αυτοδυναμία που έλαβε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει τετραετία.
Τα γεγονότα πλέον αποδεικνύουν ότι, τα ισχυρά κέντρα διακυβέρνησης του εξωτερικού που οι Ελληνικές κυβερνήσεις επι σειρά ετών υπηρετούν για να συντηρείται ο δικομματισμός και να εναλλάσσονται στην εξουσία, κατέβασαν απο την εξουσία τον τότε “καταλληλότερο” Καραμανλή, στέλνοντας τον σε εκλογές απόδρασης (μεταβατική εποχή απο Αλ Μούνια σε Όλι Ρεν) διότι η τότε φθαρμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αδύνατον να συνεχίσει το έργο των εντολέων και να εντάξει τη χώρα στη νέα τάξη πραγμάτων (διακυβέρνηση τρόικας) που ήταν ο στόχος των πανίσχυρων εντολέων.
Η κοινωνία θα αντιδρούσε και ο μόνος τρόπος ήταν η αίσθηση της αλλαγής.
Τότε υπήρχε επιτακτική ανάγκη να αλλάξει το σκηνικό και να ανεβούν οι επόμενοι συνεχιστές οι οποίοι σαν νέα ισχυρή κυβέρνηση θα αναλάμβαναν να πείσουν τον Ελληνικό λαό οτι υπάρχει ανάγκη για αλλαγές και σκληρά μέτρα για να καταλήξουν στο οτι η μοναδική λύση είναι η υπογραφή του περίφημου μνημονίου.
Ενός μνημονίου το οποίο όπως μετέπειτα επίσης αποδείχθηκε δεν ήταν τίποτε άλλο απο ένα εκβιαστικό μνημόνιο παράδοσης της χώρας.
Πήρε καιρό για να πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες (και όχι όλοι) ότι πίσω από την αεροπορική διακυβέρνηση (ταξίδια και γελοιοποίηση της χώρας) τα“πιστόλια στο τραπέζι” (δείτε εδώ) ο στόχος τελικά ήταν για να πεισθεί η Ελληνική κοινωνία ότι υπάρχει ανάγκη να υπογραφεί η παράδοσης της χώρας με το σχετικό μνημόνιο που υπέγραψε τελικά η “νέα” κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Αφού λοιπόν οι βασικοί πυλώνες τις νέας τάξης πραγμάτων εδραιώθηκανπλέον στην Ελλάδα και νομιμοποιήθηκαν απο την Ελληνική κυβέρνηση μέσα απο την υπογραφή του περίφημου μνημονίου με τη τρόικα, τα "ψωμιά" της μέχρι πρόσφατα ισχυρής κυβέρνησης είναι πλέον μετρημένα, αφού ο βασικός στόχος του σχεδίου που ανέλαβαν να εκτελέσουν έχει ήδη επιτευχθεί. Απο κεί και πέρα... όσο βλέπουν ότι αντέχουν (πριν την κοινωνική έκρηξη) θα παραμείνουν.

Η συνέχεια εδώ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]