Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι κλέψε - γέλασε!

  • Στην Ελλάδα πρέπει να προσέχουμε τα λεφτά των φορολογουμένων...Ακόμα λίγο και θα γίνει ο φορολογούμενος, από τις συνεχείς αυξήσεις φόρων, είδος υπό εξαφάνιση...!!!
Εδώ είναι Ελλάδα και το γράφω για όλους εκείνους που πιστεύουν πως βρίσκονται αλλού (π.χ. Γιώργος - ΗΠΑ, Μαντέλης-Γεωργία, Σημίτης-Γερμανία κ.α.). Για να είσαι σε καρέκλα, και αιρετός, εξ ορισμού είσαι και διαφθαρμένος και παρτάκιας. Άρα με το ανάλογο μπαξίσι, όλα λύνονται. Σωστά;
Τα λεφτά των φορολογούμενων έχουν δοθεί από τους Έλληνες, για την Ελλάδα (τουλάχιστον ετσι θέλουμε να πιστεύουμε όλοι εμείς που τα δίνουμε). Αντί να καταλήξουν στον κουμπαρά της ελληνικής ευμάρειας, όμως, διατέθηκαν με υπερκοστολογήσεις, στις τσέπες όλων των κομμάτων, και όλων των αιρετών διαχειριστών της εξουσίας από το 74 έως σήμερα (κι έτσι μάθαμε πως εμείς αλλού τα δίνουμε και αυτά με κάποιον τρόπο καταλήγουν αλλού!).
Πάρτε ως παράδειγμα την Siemens. Υπάρχει Έλληνας που πιστεύει ότι και τα δυο μεγάλα κόμματα, δεν πήραν λεφτά από την Siemens; Όχι βέβαια. Είναι τυχαίο ότι σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείτε η εν λόγω εταιρεία, κλήθηκε είτε να καταβάλει ένα πρόστιμο αρκετά μεγάλο, είτε να δώσει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και αυτοί να καταλήξουν στην φυλακή; Όχι βέβαια, εκτός από την Ελλάδα. Ακόμα και στην Νιγηρία, 3 υπουργοί πήγαν φυλακή και δημεύτηκε η περιουσία τους (η Νιγηρία αποδεδειγμένα, λοιπόν, διαθέτει καλύτερης ποιότητας δημοκρατία και δικαιοσύνη).
Το λεφτά, λοιπόν, προέρχονται από τους φορολογουμένους, αλλά έναντι μιας αμοιβής (συνήθως παχυλής), στην "πορεία" παίρνουν νέο πιστοποιητικό γέννησης. Και βαφτίζονται ορφανά, αγνώστου πατρός...! Και μετά ως ορφανά, βρίσκονται ανάδοχοι γονείς και τα υιοθετούν (για να μην λέτε όλοι εσείς οι μνησίκακοι πως έχει εξαφανισθεί η ανθρωπιά).
Όσο είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να βγει ο Ήλιος από την δύση, άλλο τόσο σίγουρος είμαι ότι έναντι ενός ποσού (έστω και χορηγείας για να διαπιστώσετε πως πάντα υπάρχουν καλές προθέσεις), τα χρήματα του ελληνικού λάου θα γίνουν χρήματα των τραπεζών. Αυτό που μας σώζει είναι ότι λόγω ρευστότητας, κρατούνται στο ταμείο των τραπεζών, ακόμη... Και το τονίζω. Ακόμη...
Το έχουμε αποδείξει 1.000 φορές, ότι στην Ελλάδα αν η μίζα είναι σωστή, όλα γίνονται, όπως το C4I που δεν λειτουργεί, τα υποβρύχια που μπατάρουν, ομόλογα που επενδύονται, νερό λιμνών που ανήκει σε μονές, ότι θέλεις γίνεται στην Ελλάδα... Μέχρι και το Αβέρωφ κέντρο γαμήλιων δεξιώσεων... (για να μην σας μπλέκω με Τ3 και Τ10). Και η απόδειξη είναι πως επί σειρά ετών, η μπλέμπα κατελάμβανε την θέση του πρωθυπουργού... Επί σειρά ετών ή εκλογικών διαδικασιών (για να μην παρεξηγηθούν οι παρεξηγησιάρηδες)...
Το μόνο που δεν γίνεται στην Ελλάδα, είναι να κυβερνήσει η τιμιότητα, η αξιοκρατία, η εργατικότητα. Αυτά τα μειονεκτήματα δεν υπάρχουν πια, ούτε σε μουσειακή κατάσταση. Μην ξεχνούμε τον τελευταίο Έλληνα πρωθυπουργό, που πραγματικά μεγαλούργησε και εργάστηκε, και έδωσε όραμα, μέλλον και ελπίδα στον Έλληνα, ο Ε. Βενιζέλος. Έχει λιώσει και η σκόνη από τα κόκκαλα του πλέον. Τόσο μακρινός είναι. Για την συνέχεια, δεν θέλω να εκφραστώ, λόγω παιδείας και καλής ανατροφής (αλλά και να εκφραστώ, μήπως θα τα καταλάβει ο Γιώργος; Μόνο αν τα γράψω στα Αγγλικά...)
Υ.Γ.: Σε μορφή ανεκδότου
Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε:
- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα.
Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε:
- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του... καταστήματος.
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μʼ ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει.
Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε:
- Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα νʼ ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του... ένα σωρό βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα!!!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]