Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα μπλουζάκια με την "σημαία της Θράκης" αυξάνονται

  • Οι "ελευθερωτές της Θράκης" πληθαίνουν, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους απάτριδες εξ Αθηνών... Τυχαίο; Δε νομίζω...
Για τις γιορτές φυλετικής προπαγάνδας από ντόπιους και εισαγόμενους τουρκόφωνους ακροδεξιούς ιμπεριαλιστές, γράψαμε σε παλαιότερο άρθρο. Πρόκειται γι αυτές τις εκδηλώσεις στις οποίες, με αφορμή κάποιο θρησκευτικό γεγονός συνωστίζονται όλα τα εθνικιστικά στοιχεία της τουρκόφωνης μερίδας του ντόπιου πληθυσμού και με την υποστήριξη του τούρκου πρόξενου Κομοτηνής …εργάζονται όλοι μαζί για την αγάπη και την ειρήνη στην περιοχή!
Εκεί κάποια “λουλούδια του μπαξέ” δίνουν στα μικρά παιδιά (που ένας Θεός ή Αλάχ ξέρει τι θρησκευτική πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί) να φορούν μπλούζες οι οποίες στο μπροστινό μέρος φέρουν τη σημαία της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης” (τόσο απλά!) ενώ στο πίσω μέρος έχουν τυπωμένο ένα σύνθημα για κάποιον οθωμανό στρατηγό – απελευθερωτή / κατακτητή της Θράκης, τα χρόνια εκείνα.
Μετά από σχετική έρευνα που κάναμε στο διαδίκτυο, βρήκαμε ακόμη έναν …ιδεατό κατακτητή της Θράκης να ποζάρει περήφανος με τη σημαία της “Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης”. Σαν ένας νέος Λαλά Σαχίν Πασά (Σ.Σ.: ο εν λόγω οθωμανός στρατηγός), καβάλα πάνω στο μηχανοκίνητο άλογό του, έτοιμος να κάνει έφοδο και να υψώσει την πρασινομαύρη σημαία ψηλά!
Δε μπορούμε να φανταστούμε επακριβώς τι μπορεί να κρύβει η σκέψη τέτοιων ανθρώπων που αν και γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε χώρα ελεύθερη και ευρωπαϊκή όπως είναι η Ελλάδα, μοιάζουν σαν με κάποιο τρόπο μαγικό να μη τους έχει αγγίξει στο ελάχιστο η ελληνική Παιδεία και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός, σα να έχουν μόλις διακτινιστεί από τα βάθη της Ανατολής. Το ποιες ιδιαίτερες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες συντέλεσαν σε αυτό το έγκλημα, είναι δουλειά άλλων να το ερευνήσουν.
Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά τι μυαλά φοράνε οι πολιτικάντηδες των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών που εκτός από ρεμούλες, απάτες και κούφια λόγια περί “ισονομία και ισοπολιτεία” δεν έκαναν το παραμικρό ώστε ορισμένες περιοχές της Θράκης να βγουν από τον μεσαίωνα.
Προς το παρόν η Θράκη εξακολουθεί να ζει το όνειρό της με εκθέσεις, life style, καλοκαιρινά μπαράκια και ελπίδα για ανάπτυξη ενώ στα ορεινά της κάποιοι δε χρειάζεται καν να προετοιμάζονται για τίποτα, αφού φαίνεται να είναι απολύτως σίγουροι για το που αυτή η περιοχή ανήκει.

Διαβάστε επίσης:
Σαρνίτς εναντίον Ελλάδας
Ερώτηση ΛΑΟΣ για Σαρνίτς-Μετέ


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]