Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία είναι η λύση: Εθνική χρεοκοπία μετά συνεχόμενων οργασμών

  • Ο οργασμός της (αγ)ελάδας που δίνει ευχαρίστηση στους βιαστές της και ο εκσυγχρονισμός της ελληνικής πολιτικής και της... δημοκρατίας!!!

Οσο και αν προσπαθείς να αντιμετωπίζεις τη (όλο και πιο παράλογη;) ζωή με χιούμορ υπάρχουν πράγματα με τα οποία δεν μπορείς να αστειεύεσαι. Ή που, κι αν έχεις αστειευτεί περιστασιακά μαζί τους- περισσότερο από αμηχανία- παύεις να βλέπεις τη χιουμοριστική πλευρά τους. Οταν συνειδητοποιείς πόσο επικίνδυνα είναι. Πολύ πιο επικίνδυνα απ΄ ό,τι νόμιζες αρχικά… * Αφορμή για το σημερινό σημείωμα, η μέχρι εμφράγματος, πλέον, δυσφορία μου (όχι μόνο η δική μου, νομίζω) μπροστά στην εμμονή των καναλιών στη θλιβερή, εμετική, αποτρόπαια περίπτωση της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Οπου το αξιολύπητο αυτό ερείπιο της νεοελληνικής ασυδοσίας, παρακμής και ξεφτίλας προβάλλεται στα δελτία ειδήσεων και σε λοιπές εκπομπές ως Νο 1 sex symbol της χώρας. Και όπου η εκπόρνευση (εκτός αν φτάσαμε να θεωρούμε το να παίζεις σε πορνό«μια αξιοπρεπή δουλειά»όπως είπε ο Ιαν Σκοτ, συμπρωταγωνιστής ή μάλλον… συνσυνουσιαστής της Τζούλιας στην πολυσυζητημένη τσόντα), προβάλλεται ως μια απλή καθημερινή υπόθεση ρουτίνας: όπως άλλες κοπέλες δουλεύουν σκληρά σε γραφεία, σουπερμάρκετ, καταστήματα κτλ., κάποιες άλλες συνουσιάζονται με αγνώστους μπροστά στην κάμερα, προσποιούμενες οργασμούς και αφήνοντας το κυρίαρχο αρσενικό να τις εξευτελίσει αλύπητα (αυτοεξευτελιζόμενο και εκείνο, όπως ανόητα και πρόστυχα επιδεικνύει τη στύση του) για την dom perignon την επιούσια.
* Με τη συζήτηση για το αν η Τζούλια θα κυκλοφορήσει και δεύτερη τσόντα να φουντώνει, με τη (πρώην όμορφη) μοντέλα να παραπατά μπροστά στις κάμερες σαν κακοκουρδισμένη (από ποιους;) κούκλα και να ψελλίζει (σαν μεθυσμένη ή σαν… ξέρετε τι) ένα σωρό βλακείες και με τα νέας εσοδείας πλάνα από την… αυθόρμητη επίσκεψή της στο δωμάτιο του Σκοτ με το «χρυσό πουλί» όπου«επειδή μέσα έκανε ζέστη βγήκαν στο μπαλκόνι και αντάλλαξαν καυτά φιλιά»κυλάει η τηλεψυχαγωγία σας. Δεδομένης όμως της κατάστασης και των επιλογών μας, αν εξακολουθούμε να έχουμε την τηλεόρασή μας στο σαλόνι, από παράδοση, ήρθε η ώρα να τη μεταφέρουμε εκεί που της πρέπει: στον καμπινέ.
* Οπότε δεν βλέπουμε την Τζούλια να πασχίζει να ξεχωρίσει από τις λοιπές «εκπορνευόμενες» της καθημερινότητάς μας ξεπουλώντας τον εαυτό της, ή μάλλον τα ρετάλια του, σε τιμή ευκαιρίας, παρακολουθούμε πολύωρες συζητήσεις για την οικονομική κρίση. Τρέμουμε μη μείνουμε χωρίς λεφτά. Δεν θέλουμε, λέμε, να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Ποιο μέλλον, το ήδη χρεοκοπημένο; Γιατί εκτός από την οικονομική υπάρχει και η ηθική χρεοκοπία.
* Το ότι έχουμε χρεοκοπήσει ηθικά δεν το βλέπουμε κάθε φοράπου καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ, ανάβουμε την τηλεόραση και βυθιζόμαστε στα ντεκολτέ των φιλόδοξων πορνοστάρ (έχουμε και τη Μαριάννα Ντούβλη που ετοιμάζεται να διαπρέψει ως βαθύ λαρύγγι) που σταδιοδρομούν δίπλα μας; Επειδή θεωρούμε ότι ο αγοραίος κόσμος τους δεν είναι ο κόσμος μας, ο κόσμος των παιδιών μας; Και όμως είναι όλος δικός μας. Εμείς τον συντηρούμε. Εμείς προετοιμάζουμε τους απογόνους μας να διαπρέψουν σε αυτόν ως νέες Αλεξανδράτου. Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να μάθουν να ανοίγουν δημοσίως τα πόδια σε όποιον λάχει και να βογκάνε όσο πιο ρυθμικά μπορούν.
* «Η πορνογραφία προσπαθεί να προσβάλει τον έρωτα, να τον βρωμίσει»γράφει ο D. Η. Lawrence στο δοκίμιό του «Πορνογραφία και αισχρότητα» (εκδόσεις Ροές) και συνεχίζει:«Αυτό είναι ασυγχώρητο.Πάρτε την πιο ευτελή περίπτωση, τις εικονογραφημένες κάρτες που πουλιούνται στα κρυφά, από τον υπόκοσμο, στις περισσότερες πόλεις. Η ασχήμια όσων έχω δει είναι τέτοια που σου φέρνει δάκρυα.Τι προσβολή στο ανθρώπινο πνεύμα, τι προσβολή στη ζωτική ανθρώπινη σχέση! Κάνουν άσχημη και φτηνή την ανθρώπινη γύμνια, άσχημη και έκφυλη τη σεξουαλική πράξη, πρόστυχη, φτηνή και βρωμερή».
* Το ίδιο κάνει και η τηλεόραση αναπαράγοντας τους ψεύτικους, άτεχνους, αξιολύπητους οργασμούς της κάθε Τζούλιας και τις τεχνητές εκσπερματίσεις του κάθε Σκοτ (που έχει αντικαταστήσει το πάθος με χούφτες βιάγκρα και άλλων βοηθημάτων). Εμείς τι κάνουμε παρακολουθώντας οικογενειακώς αυτή την κατάντια, πιο αξιολύπητοι από κάθε άλλη φορά, πιο «χρεοκοπημένοι» από ποτέ;
Αυτό σημαίνει δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Ενώ στις δικτατοριες (βλ. χούντα Παπαδ...όπουλου) προτιμούσαν το ποδόσφαιρο! Μπάλα η μία, μπαλάκια η άλλη, οι δημοκρατίες και οι δικτατορίες εξελίσσονται, αναβαθμίζονται και... εκσυγχρονίζονται, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, κάθε τρόπο και κάθε... για να παραμείνουν στην εξουσία...
Θα υπάρξει συνέχεια στο... θέαμα; Ίσως... Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέο βίντεο από την Πετρούλα ή τη Βέρα Λάμπρου (αλλάζουν τα πρόσωπα, για να υπάρχει ποικιλία και σταθερότητα ενδιαφέροντος...)
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΥΠΤΟ-ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ"ΣΗΜΕΙΩΜΑ" ΣΑΣ! ΑΚΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ (ΑΓ)ΕΛΑΔΑΣ... ΠΑΙΞΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΓΕΛΑΔΑ Η ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΑ ΑΝΟΙΜΟΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ" ΠΕΡΙ ΤΖΟΥΛΙΑΣ Κ.Ο.Κ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑΑΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΜΟΙΟΥ ΗΘΟΥΣ ΦΩΤΟ (ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΑΙΔΩΣ ΡΕΕΕ!)Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ, ΑΣΧΕΤΕ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΊ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΆ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΚΟΥΝ. ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ιστολόγιο δεν έχουμε να δικαιολογηθούμε για τα γραφόμενα άλλων, αλλά παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να σου επισημάνω κάτι αγαπητέ αναγνώστη:
    Έχεις την εντύπωση ότι βλέπουν διαφορετικά την Ελλάδα όσοι βυσοδμούν επάνω της;
    Επίσης, έχεις την εντύπωση πως τα 15χρονα δεν έχουν δει χειρότερα από την εικόνα που παραθέσαμε; Προφανώς δεν γνωρίζεις τι δείχνει η ελληνική τηλεόραση, τι πουλάνε τα ελληνικά περίπτερα και τι άλλο συζητάνε μεταξύ τους ή συναντάνε στο διαδίκτυο...
    Και να σου πω και κάτι; Το τελευταίο που μας έμεινε να θέσουμε, είναι αυτό ακριβώς: Ο κρυφο-καθωσπρεπισμός... Όλα τα άλλα τα έχουμε λύσει, αγαπητέ συνέλληνα που δεν παρατήρησες ότι περι αγελάδας είναι ο τίτλος και όχι περί Ελλάδας... συνειρμικά τοποθετείσαι; σωστά πράττεις, λάθος εκφράζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αρθρο σχολιαζει πολυ ευστοχα την καταντια της ελληνικης κοινωνιας και οχι μονο!!
    Μην ξεχναμε οτι και η (πορνοσταρ)Τσιτσιολινα στην Ιταλια καταφερε και απεκτησε βουλευτικη εδρα!!
    Αυτη η ηθικη κατρακυλα υπαρχει δυστυχως παντου και οχι μονο στην Ελλαδα!!Ο,τι σαβουρα εχει ξεκινησει απο Αμερικη και Ευρωπη,αμεσως υιοθετηθηκε απ'την Ελλαδα!!
    Στην Ελλαδα απλως αφομοιωθηκε απο τους ψευτοπροοδευτικους,θολοκουλτουριαρηδες με στοχο να δημιουργησουν κριση ηθικων αξιων και μπολικο παραδακι μεσα απο την ξεφτιλα,και αυτο γιατι η ξεφτιλα και η δυστυχια πουλανε!!
    Ολα βεβαιως εις το ονομα του "προοδευτισμου"!!
    Θυμαμαι ομως και πριν 10-12 χρονια,παλι στην Ελλαδα, οταν μια τραβεστι ειχε δεσμο με εναν παντρεμενο δικηγορο και ολα τα βοθροκαναλα επαιρναν συνεντευξεις και επρεπε να λυπηθουμε οταν η τραβεστι αυτη εκλαιγε μπροστα στην καμερα!!
    Επομενως γιατι διαμαρτυρομαστε τωρα???
    Ξεφτιλα υπαρχει και με τη βουλα τα τελευταια 20 χρονια στην Ελλαδα,αλλα τα αντανακλαστικα μας δεν λειτουργουσαν!!
    Και οχι μονο δεν λειτουργουσαν,αλλα θελαμε και αλλη "θολοκουλτουρα"!!
    Απ'τη στιγμη που υπαρχει ελλειψη παιδειας,τοτε δημιουργειται και ηθικη κριση,οποτε μην περιμενουμε τιποτα καλυτερο!!
    Τωρα που εκλεισε η στροφιγγα,ισως κοιταχτει ο Νεοελληνας στον καθρεφτη και αναρωτηθει επιτελους τι κανει στη ζωη του και σε τι πιστευει!!
    Το γεγονος οτι τα βοθροκαναλα προβαλλουν την διασημη ζωη μεσω της ηθοποιιας,του τραγουδιου,του χορου και της δημοσιογραφιας νομιζω οτι ειναι το πιο επικινδυνο απ'ολα!
    Και αυτο διοτι αντι να προβαλλονται προτυπα,προβαλλονται παρασιτα!!Και οι πιτσιρικαδες οπως και οι πιτσιρικες αντι να σπουδασουν και να μορφωθουν και να αποκτησουν υγιη ενδιαφεροντα σου λενε οτι δεν χρειαζεται να αγωνιστω,παω στην τηλεοραση,αποκτω φημη και κανω ο,τι χρειαστει για να παω ακομα πιο περα ωστε να βγαλω ακομα πιο πολλα λεφτα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]