Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία βόμβα έσκασε για να φιμώσει έναν λαό…

  • Η έκρηξη μίας βόμβας που θυμίζει «παραγγελιά»!!!
  • Το παρακράτος ζει και ο Χρυσοχοΐδης είναι ακόμη στη θέση του
Μία βόμβα που έσκασε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, επιβεβαιώνει πως τελικά όχι μόνο υπάρχει παρακράτος, αλλά εργάζεται συστηματικά και πάντα για το όφελος των κυβερνώντων. Πόσο τυχαία μπορεί να είναι αυτή η έκρηξη και μάλιστα εν όψει της σημερινής επίσκεψης Ερντογάν; Μίας επίσκεψης που συσπείρωσε τους έλληνες και τους ώθησε να ετοιμαστούν να βγούνε στους δρόμους της Αθήνας, με σκοπό να κατακλύσουν το Σύνταγμα, για να το προστατεύσουν από εκείνους που απειλούν να το καταλύσουν…
Όμως, το παρακράτος έδρασε για να δώσει άλλοθι στην θλιβερή και ανίκανη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και να σταματήσει την λαϊκή απαίτηση που σκοπό είχε να διαδηλώσει κατά του τούρκου πρωθυπουργού και της αδικαιολόγητης και επικίνδυνης πολιτικής τακτικής του Γιώργου Παπανδρέου.
Μία βόμβα, που τραυμάτισε ελαφρά δύο περαστικούς, κατάφερε να σταματήσει την λαϊκού βούληση… Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν νεκροί… Το παρακράτος φοβήθηκε πως θα προκαλούσε την οργή του λαού και προτίμησε να δράσει αφήνοντας λιγότερο αίμα στο πέρασμά του…
Είτε θέλουμε να το κατανοήσουμε, είτε όχι, η τελευταία βομβιστική ενέργεια ήταν κάτι περισσότερο από βολική για τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να μπορέσει να αιτιολογήσει την νέκρωση του κέντρου της Αθήνας, την επιβολή αυστηρότατων αστυνομικών μέτρων και μέτρων «ασφαλείας», προκειμένου να μην ενοχληθεί ο τούρκος πρωθυπουργός από τις φωνές των Ελλήνων…! Δυστυχώς, μία βόμβα έξω από ένα σωφρονιστικό ίδρυμα, κατάφερε να φυλακίσει την βούληση των ελλήνων πολιτών και να δώσει το δικαίωμα στην κυβέρνηση (που δεν εκπροσωπεί πλέον κανέναν πέρα από τους συμμετέχοντες σε αυτήν και τους πραιτωριανούς της βουλευτές και «τρομοκράτες» του λαού) να φιμώσει την δημοκρατία, προς τέρψιν του γείτονα τούρκου πρωθυπουργού.
Μία βόμβα, κατάφερε χθες το βράδυ να ξεσκεπάσει τον άθλιο ρόλο των παρακρατικών μηχανισμών που υπηρετούν πιστά πολιτικές και πολιτικούς που καμία σχέση δεν έχουν με την Ελλάδα, τους έλληνες πολίτες και τον εν γένει πολιτισμό. Μία βόμβα χθες το βράδυ μπόρεσε να κάνει περισσότερη ζημιά από όλα τα οικονομικά χτυπήματα που δέχθηκε η χώρα κατά το πρόσφατο παρελθόν. Κάποιοι είναι αποφασισμένοι με «τρομοκρατικά» χτυπήματα (που γίνονται με την μέθοδο delivery) να αποπειραθούν να τρομοκρατήσουν έναν λαό και να βιάσουν την λογική, μα κυρίως την δημοκρατία…
Δυστυχώς κύριοι της κυβέρνησης, επτωχεύσατε… και όχι οικονομικά (τέτοιος φόβος ποτέ δεν υπήρξε για εσάς), αλλά ηθικά… Καταφέρατε μέσω της πλήρους απραξίας σας ή διαμέσω της επ’ εμφιβόλω ανικανότητάς σας, να θέσετε σε πολύ δυσμενή θέση τη χώρα. Και το χειρότερο είναι πως συνεχίζετε το «έργο» σας απτόητοι, επιζητώντας να «τελειώνετε γρήγορα με την βρωμοδουλειά»…
Για το «ιστορικό» της υπόθεσης, η είδηση της έκρηξης από την βόμβα:
Στις 10.15 μ.μ. περίπου το βράδυ της 13.5.2010 εξερράγη ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί λίγα μέτρα από τον εξωτερικό τοίχο των φυλακών Κορυδαλλού και ειδικότερα στο τμήμα που βρίσκονται οι γυναικείες φυλακές.
Από την ισχυρότατη έκρηξη, ο ήχος της οποίας ακούστηκε χιλιόμετρα μακριά, τραυματίστηκε ελαφρά γυναίκα ένοικος γειτονικής πολυκατοικίας.
Μέχρι στιγμής καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη ενώ όλοι σκεφτόμαστε την "σημειολογική αξία" αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην χώρα μας και μέρες μετά την δολοφονική επίθεση των προβοκατόρων με τις κουκούλες εναντίον της τράπεζας στην οδό Σταδίου.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το παρακρατος της αριστερας, οι σχιζοφρενεις μπολσεβικοι δολοφονοι οργιαζουν 36 χρονια τωρα με την στηριξη του επισημου κρατους των Αθηνων.
    Να δουμε ποιος θα μπορεσει να γκρεμισει τα 2 αυτα καρκινωματα.
    Εστω και με εμφυλιο κατα της κοκκινης πανουκλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]