Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι υποκριτικοί θρήνοι των πολύχρωμων «αριστερών» πολυτελείας

Τ’ ομολογώ: καμιά
Ελπίδα δεν έχω.
Οι τυφλοί μιλάνε για διέξοδο. Εγώ
Βλέπω. Όταν εξαντληθούν τα λάθη
Αντικρύ μας θα κάθεται
Σαν τελευταίος σύντροφος το μηδέν.
Μπέρτολτ Μρεχτ

Πολλοί δεν ήταν τυφλοί. Έβλεπαν εδώ και πολλά χρόνια. Έβλεπαν τη νέα αποικιοκρατική κατοχή, αλλά οι τυφλοί ήταν πλήθος και το χειρότερο: «Χρήσιμοι ηλίθιοι» που άκουγαν τους ποικίλους δήμιους και τα πολύχρωμα, επιδοτούμενα φερέφωνα των νέων τρομοκρατικών ιδεολογημάτων: Του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσισμού», της «πολυπολιτισμικότητας» κ.λπ…
ΣΗΜΕΡΑ, διαπιστώνουν ότι «αντικρύ μας κάθεται σαν τελευταίος σύντροφος το μηδέν»: Με την αυθάδη, στραταρχική στολή του ΔΝΤ…
Ο Μπρεχτ έγραψε ένα λάθος στίχο: Δεν ήταν τα «λάθη» που εξαντλήθηκαν». Ήταν οι προδοσίες που εξαντλήθηκαν…
Ήταν οι προδοσίες όλων αυτών των πολύχρωμων «συντρόφων» της «αριστεράς» που ωρύονται, σήμερα, για τη νέα ΚΑΤΟΧΗ μας από το ΔΝΤ.
Διαπίστωσαν την τελευταία σελίδα της ΚΑΤΟΧΗΣ. Το βιβλίο της κατοχής που έγραψαν οι ίδιοι, συνεχίζουν να μη θέλουν να το διαβάσουν. Κόβουν την τελευταία σελίδα, την ανεξαρτοποιούν από το υπόλοιπο βιβλίο, τη φετιχοποιούν και αναθεματίζουν το μεγάλο κακό που μας βρήκε.
Μάλιστα ο μέγας δημαγωγός της «αριστερής» βοναπαρτιστικής καρικατούρας, ο Αλέκος Αλαβάνος, ωρύεται εναντίον του Γιωργάκη και ζητά να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα!!!
Με τέτοιες εμπρηστικές κροτίδες επιχειρεί ο άμοιρος να επανέλθει στην πολιτική σκηνή, να επικαλύψει τα δικά του πολιτικά εγκλήματα και να αναπαλαιωθεί…
Πολλοί θα αναζητήσουν την κολυμπήθρα του Σιλωάμ στο ναυάγιο της απάτης του ΠΑΣΟΚ και στο θλιβερό υπάλληλο των ΗΠΑ: Γιώργο Παπανδρέου…
Καμώνονται όλοι αυτοί, οι ωρυόμενοι σήμερα, ότι δεν γνώριζαν τι εστί ΠΑΣΟΚ και Γιωργάκης.
Μήπως πάλι, οι Αλαβάνοι και ΣΙΑ δεν ήταν αυτοί που επεδίωκαν την «οικοδόμηση συμμαχιών» με τους δεδηλωμένους καταστροφείς και δολοφόνους της ελληνικής κοινωνίας;
Μήπως όλοι αυτοί δεν ήταν που έβαλαν την πλάτη για να ανοίξει ο δρόμος στους κυβερνητικούς δωσίλογους για να διαπράξουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας;
Δωσίλογοι οι ίδιοι σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία και τους συνεκτικούς αγωνιστικούς της ιστούς, ευλόγησαν τον εποικισμό και την εφιαλτική κατοχή της χώρας μας από τις στρατιές των εισαγόμενων δούλων και ΤΩΡΑ ωρύονται για τον «εκτελεστή» της τελευταίας πράξης!!!
ΤΩΡΑ επιχειρούν να επικαλύψουν και να αποκρύψουν τις δικές τους προδοσίες πίσω από το άθλιο και θλιβερό ενεργούμενο του πλανητικού ιμπεριαλισμού: Τον Πρωθυπουργό της κατοχής.
Μόνο που αυτός ο Πρωθυπουργός δεν δούλεψε μόνος του γι’ αυτή την αποικιοκρατική κατοχή. Δούλεψε όλο το σύστημα γι’ αυτό, όλα τα κόμματα, με ιδεολογικές εμπροσθοφυλακές τα «αριστερά» χρώματα της ίριδας.
Η τελευταία σελίδα ενός βιβλίου είναι ο επίλογος του δράματος.
Η τραγωδία υπάρχει σε όλες τις σελίδες. Και μέσα σε αυτές τις σελίδες, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν και αυτοί που ουρλιάζουν εναντίον του επιλόγου.
Και αυτοί οι φωνακλάδες υποκριτές είναι αυτοί της ενσωματωμένης και επιδοτούμενης «αριστεράς» σε όλες τις αποχρώσεις: Ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ στην πρωτοπορία, το ΚΚΕ και τα επιδοτούμενα κλιμάκια…
Η αποικιοκρατική κατοχή από το ΔΝΤ αποτελεί την τελευταία πράξη του δράματος, την πολιτική επικύρωση της κατοχής μας.
Οι διαδικασίες της κατοχής μας έχουν βάθος χρόνου. Ξεκινούν από την αποδοχή και την ευλογία της ιμπεριαλιστικής εισαγωγής των αλλοδαπών στρατιών.
Η εισβολή των λαθραίων ξένων, ο εποικισμός και η κατοχή της Ελλάδας από αυτούς, προηγήθηκαν της σημερινής ληξιαρχικής πράξης.
Η αλλοδαπή κατοχή που προηγήθηκε είναι αυτή που ισοπέδωσε πρώτα τα πάντα, διαλύοντας κάθε ιστό και άρθρωση αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας, ρίχνοντάς την έτσι εντελώς ανίσχυρη στους δήμιούς της.
Χρειάστηκε πρώτα να αποσαθρωθούν και να αποτεφρωθούν όλες οι κοινωνικές, πολιτικές και οργανωτικές μυώνες της ελληνικής κοινωνίας για να γίνει δυνατή η πολιτική επικύρωση της κατοχής μας από το ΔΝΤ.
Το εργαλείο αυτής της ολοκληρωτικής πολτοποίησης και αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας, των εργατικών και λαϊκών ιστών και της κοινωνικής συνείδησης, ήταν και είναι η εισβολή και η κατοχή μας από τα κοινωνικά και πολιτικά καθυστερημένα στίφη των αλλοδαπών, με όλα τα συνακόλουθα και ποικίλα νοσήματα…
Η «αριστερά» αγωνίστηκε γι’ αυτό το έγκλημα και το καθαγίασε.
Η «αριστερά» υπέγραψε όλα τα επεισόδια της κατοχής μας και αποτέλεσε τον ιδεολογικό τρομοκράτη και πολιτικό μπράβο της αλλοδαπής κατοχής μας…
ΤΩΡΑ το παίζει «μωρή παρθένα» και ωρύεται, με θρηνώδη αναθέματα, εναντίον της τελευταίας πράξης του δράματος: Τη δικτατορία του ΔΝΤ…
Υπέταξε την ελληνική κοινωνία στην αλλοδαπή κατοχή, εξόρυξε τα μάτια της, το πνεύμα της και την ψυχή της και τώρα κλαίει με υποκριτικούς λυγμούς και οδυρμούς…
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
Δεν διαφέρει σε τίποτα από το Γιώργο Παπανδρέου.
Απλώς, όλοι αυτοί οι «αριστεροί πολυτελείας» έχουν την πολυτέλεια να παίζουν ακόμα, να είναι οι έμμεσοι και όχι οι άμεσοι εκτελεστές, να μην είναι κυβέρνηση…
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Από ένα παλαιότερο άρθρο μου που αποκαλύπτει την συμπόρευση των αριστερών, που σήμερα κάνουν πως διαμαρτύρονται, με τους ισχυρούς που θέλουν την παγκοσμιοποίηση:

    1ο Μέρος 2ο Μέρος

    1ο Μέρος
    ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ <> ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ <> ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΡΑΙΟΣ ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    1α). Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
    Η φράση η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες (όχι Ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες μέσω του λαθρονομοσχεδίου) και η φράση η δημοκρατία και το εργαλείο της (δημοψηφίσματα) είναι απαραίτητα για την δημοκρατική διακυβέρνηση και τον έλεγχο της σύστασης (καθορισμός ποσόστωσης) του Ελληνικού έθνους, είναι σύμφωνα με τους ψευτοαριστερο(αντι)εξουσιαστές, ακροδεξιές και φασιστικές απόψεις.

    1β). Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ
    Σκοπός των χαρακτηρισμών <> και <> από τους ψευτοαριστερο(αντι)εξουσιαστές και της ψευτοανθρωπιστικής προπαγάνδας είναι η δημιουργία ενοχικών συνδρόμων στους πολίτες και τυφλής πίστης στην αυθεντία της εξουσίας (έστω και αν η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση εκφράζει απόψεις τυραννικών καθεστώτων <> με την μη καταφυγή στον λαό).
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα που αποκαλύπτει την συμπόρευση των τεσσάρων κοινοβουλευτικών κομμάτων στο λαθρονομοσχέδιο είναι η άρνηση συλλογής υπογραφών για το δημοψήφισμα (λαθρονόμο) που είναι προσβολή προς την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολίτών.

    1γ). Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ
    Οι χαρακτηρισμός <>, <>, τα ψευτοεπιχειρήματα των ψευτοαριστερο(αντι)εξουσιαστών, τα συνθήματα, οι προσβολές και η γελοιοποίηση των επιχειρημάτων των Ελλήνων πατριωτών και η υποβάθμιση* (*Η μη συμμετοχή της Ν.Δ. στην συλλογή υπογραφών για το δημοψήφισμα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με λογικά επιχειρήματα) της σημασίας του νομοσχεδίου απόδοσης ιθαγένειας στην γεννετική και θρησκευτική συνέχεια του Ελληνικού έθνους που λέγονται αδιακρίτως, κυρίως από τους ψευτοαριστερο(αντι)εξουσιαστές, σε όσους διαφωνούν με τις απόψεις τους ακολουθεί κανονική κατανομή Ν(Μ.Κ.Ο., ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΣΥ.ΡΙΖ.Α,-Κ.Κ.Ε-Μ.Μ.Ε) ενώ οι πατριώτες Έλληνες πολίτες είναι εκτός του διαστήματος της <>.
    Η μέση τιμή της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης (επίσημη σκληρή γραμμή των think tanks και των Μ.Κ.Ο.) μετακινείται πάνω στον άξονα εθνομηδενισμού-ανεξάρτητου εθνικά υπερήφανου κράτους (μπορούμε τον άξονα αυτόν να τον συμβολίσουμε με μια ακτίνα του ποδηλάτου) ανάλογα με την εκάστοτε κυβερνητική πολιτική, όπως τα κίνητρα και τα αντικίνητρα παραμονής των γηγενών στην πατρίδα τους π.χ. η ποιότητας ζωής που παρέχει το κράτος μέσω του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την καθαριότητα των πόλεων και των χωριών, η κρατική μέριμνα στην ιατρική, την ασφαλιστική και συνταξιοδοτική κάλυψη που παρέχει, και η χρησιμοποίηση των εργαλείων κοινωνικής μηχανικής, σε διάφορα θέματα όπως την λαθρομετανάστευση, τον κώδικα απόδοσης ιθαγένειας, την οικονομία κ.α.

    2ο Μέρος
    2α). ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & Η ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
    2β). ΚΡΙΣΕΙΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ κ.α.) ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συνέχεια του παραπάνω άρθρου που αποκαλύπτει την συμπόρευση των αριστερών, που σήμερα κάνουν πως διαμαρτύρονται, με τους ισχυρούς που θέλουν την παγκοσμιοποίηση:

    2α). ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ & Η ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
    Εφαρμόζοντας θεωρίες των παιγνίων (ανταγωνισμός, συνεργασία, μοίρασμα καινούργιων ψηφοφόρων) και εφαρμόζοντας εργαλεία κοινωνικής μηχανικής (παραπλάνηση, προπαγάνδα, αποπροσανατολισμός, αποκλεισμός με την δικαιολογία του χρόνος προβολής από τα Μ.Μ.Ε. ανάλογα με το ποσοστό προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης κ.α.) τα ιδιωτικά Μ.Μ.Ε., οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι εξουσιαστικοί μηχανισμοί κράτους (κρατικά Μ.Μ.Ε., Μ.Κ.Ο., η αστυνομία και η δικαιοσύνη), και παρακράτους (Μ.Κ.Ο., τρομοκρατία πραγματικού κόσμου και διαδικτυακή τρομοκρατία), γίνονται προβλέψιμες οι εναλλαγές και η διατήρηση στην εξουσία κυβερνητικών συσχετισμών που φροντίζουν για την ομαλή μετάβαση προς τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες.
    Η άνοδος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην εξουσία, επιταχύνει τις εξελίξεις προς την δημιουργία μιας πολυπολιτισμικής Ελλάδας των γκέτο και της εγκληματικότητας (όπως φαίνεται από τα εως τώρα δείγματα γραφής του π.χ. λαθρονομοσχέδιο, εθνομηδενιστές σε κυβερνητικά πόστα, απαξίωση των αστυνομικών, κατάργηση του ονόματος εθνικός από υπουργεία και την κατάργηση του υπουργείων Μακεδονίας-Θράκης, κατάργηση παρέλασης μηχανοκίνητων, συζήτηση για την κατάργηση κατάργηση εικόνων σε δημόσια κτήρια, διατήρηση της ιστορίας που έγραψε-επέβλεψε η Ρεππούση, προβολή από κρατικά Μ.Μ.Ε. κυρίως εθνομηδενιστικών απόψεων κ.α.).

    2β). ΚΡΙΣΕΙΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ κ.α.) ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΟΔΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
    Έστω η Ελλάδα συμβολίζεται με κάποιο βάρος αναρτημένο σε μια ακτίνα ποδηλάτου που έχει τοποθετηθεί παράλληλα με το έδαφος.
    Η κίνηση του βάρους προς την περιφέρεια είναι συνάρτηση της εξουσίας και της συνοχής που διαθέτει κάποιο κράτος (πολεμική υπερδύναμη ή μη, οικονομική υπερδύναμη ή μη, της κοινωνικής συνοχής, της εθνικής συνοχής, της θρησκευτικής συνοχής, του αισθήματος ασφάλειας π.χ. αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό κ.α., των δημογραφικών δεικτών, της πολιτισμικής και ιστορικής συνέχειας) αλλά και από τα εξωτερικά ερεθίσματα όπως η υποκίνηση Κοσσοβοποίησης δηλαδή απόσχισης περιφερειών από τον εθνικό κορμό με την συμβολή των μυστικών υπηρεσιών, οι στρατιωτικές επεμβάσεις, η τεχνητή οικονομική κρίση της αεριτζίδικης οικονομίας (π.χ. χρηματιστηριακά παιχνίδια, ψευτοομόλογα credit default swaps) που μπορούν να επιταχύνουν την μετακίνηση προς την περιφέρεια (φυγόκεντρη κίνηση) δηλαδή στην δημιουργία ενός κόσμου με πολυπολιτισμικές κοινωνίες.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
    Από τους παραπάνω συλλογισμούς αντιλαμβανόμαστε ότι:
    Η τοποθέτηση της μέσης τιμής προπαγάνδας (Μ.Κ.Ο. που παίρνουν εντολές από διάφορα think tanks ή μυστικές υπηρεσίες) που ταυτόχρονα μετακινείται πάνω στην ακτίνα προς την στεφάνη (εθνομηδενισμός) από εγχώρια ΚΑΙ από εξωτερικά ερεθίσματα (π.χ. λαθρομετανάστευση, οικονομική κρίση από την σπατάλη και την κλεψιά δημοσιου χρήματος, οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες στην Ελλάδα που κλέβουν ή εξισσοροπούν τον πλούτο προς τα κάτω και μειώνουν την ποιότητα ζωής των γηγενών π.χ. εγκληματικότητα) οδηγεί σε επικίνδυνα αδιέξοδα πολυπολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]