Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρέθηκε η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου

  • Βαρυποινίτης έδωσε την πληροφορία στις αρχές
Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση της κλοπής της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου. Λίγο μετά τις 21.00 σήμερα η αστυνομία δέχτηκε πληροφορία για την ύπαρξη μίας σορού σε υφιστάμενο τάφο στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου. Ισχυρή Αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή και εντόπισε τη σορό. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου και στο σημείο κατέφθασε ο γιός του Νικόλας Παπαδόπουλος, η θυγατέρα του Αναστασία και η σύζυγός του. Στόχος ήταν να προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν από τα ρούχα και τα υποδήματα αν πράγματι η σορός ανήκει στο τέως Πρόεδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληροφορία προέρχεται από συνεργάτη βαρυποινίτη ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις κεντρικές φυλακές. Μάλιστα το τηλεφώνημα, υπολογίζεται ότι έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή της Στράκας και γι’ αυτό το λόγο η αστυνομία έσπευσε στο συγκεκριμένο σημείο και διενεργεί έρευνα. Υποψίες για εμπλοκή του συγκεκριμένου βαρυποινίτη στην υπόθεση υπήρχαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Αντρέα Αζά, η οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου αποχώρησε από τη σκηνή στις 22.30 και ήταν όλοι φανερά συγκινημένοι. Η σορός θα παραμείνει στο σημείο μέχρι αύριο το πρωί ούτως ώστε η αστυνομία να διενεργήσει αυτοψία με το πρώτο φως της ημέρας.
Δηλώσεις για το περιστατικό έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός. Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε πως "κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, η οποία με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο".
Πρόσθεσε πως "θα γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον όντως ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο".
Πηγή



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]