Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση Παπανδρέου - Σαρκοζί: Έκλασε η νύφη και σχόλασε ο γάμος!

  • Αν προχθές στη Γερμανία ακούσαμε τον ήχο της ευρωπαϊκής πορδής, χθες στη Γαλλία... την μυρίσαμε! Το πρόβλημα όμως είναι πως θα την πληρώσουμε κιόλας...!
  • Όμως επειδή πλησιάζει και το Πάσχα να ξεκαθαρίσουμε κάτι απλό, ότι δηλαδή με πορδές αυγά δεν βάφονται, ούτε με λόγια και χτυπήματα στον ώμο ξαναφυτρώνουν τα πόδια και τα χέρια που μας έκοβαν μήνες τώρα οι σημερινοί συμπαραστάτες μας
Έτσι λοιπόν σε πρώτη ακρόαση, οι δηλώσεις και των δύο πρωθυπουργών αποπνέουν ένα πιο... ευχάριστο άρωμα απο εκείνο της χθεσινής συνάντησης με την ξανθιά Βαλκυρία.
Τι ειπώθηκε;
Ότι η Γαλλία ήταν και είναι στο πλευρό μας (sic) και ότι μαζί με την Γερμανία έχει κρυφά σχέδια αντιμετώπισης των κερδοσκόπων σε περίπτωση που επανακάμψουν εναντίον της Ελλάδας.
Ακολούθησε ένα παλιομοδίτικο κήρυγμα για το νόημα της ευρωζώνης (η οποία τον τελευταίο καιρό ούτε σαν ζώνη κήλης σεν μπορεί να λειτουργήσει) και την αναγκαιότητα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Ήταν όντως "βάλσαμο" στα αυτιά των ευπίστων ευρωλιγούρηδων εκείνο το σημείο που είπε ο Σαρκοζί ότι "αν παρουσιαζόταν ανάγκη να χρηματοδοτηθεί η Ελλάδα τότε σίγουρα θα το κάναμε".
Τα συγκεκριμένα λόγια είχαν την ίδια αξία με την περιγραφή ενός πλύστη αυτοκινήτων για το πως θα ενεργούσε ως ναυαγοσώστης σε περίπτωση που έπνιγαν οι σαπουνάδες τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που είχε πάει για πλύσιμο.
Αυτά που έρχονται δεν έχουν καμία σχέση με τα αλπικά τοπία της Χάϊντι, ούτε με το χωριό του Αστερίξ. Ο ελληνικός λαός ήδη είναι υπο κατοχή και ο μόνος δρόμος που μας απέμεινε είναι αυτός της αντίστασης όχι για να σώσουμε το τομάρι μας (αυτό εξ΄άλλου έχει πια πουληθεί) αλλά για να κρατήσουμε την πατρίδα μας ζωντανή και αμόλευτη.
Σε λίγες ημέρες ο Έλληνας τοποτηρητής -πρωθυπουργός θα συναντήσει στο πραιτώριο τον καίσαρα-Ομπάμα προκειμένου να λάβει τις εντολές για την οριστική λύση του προβλήματος που λέγεται "ελληνικός λαός".
Ούτε διελκυνστίνδα υπάρχει μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής ούτε κόντρα μεταξύ Ε.Κ.Τ και Δ.Ν.Τ, την οποία δήθεν εκμεταλεύεται ο ΓΑΠ για να μας βγάλει απο την κρίση. Αν όντως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ευρώπη) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Αμερική) είχαν μια ανταγωνιστική σχέση τότε γιατί ήρθαν στην Ελλάδα πιασμένοι αγκαζέ ως μικτή επιτροπή ελέγχου, μπουκάροντας μάλιστα στα υπουργεία ως αληθινοί απεσταλμένοι του Καίσαρα;
Φίλοι μας συμπατριώτες, τούτος ο καιρός είναι για περισυλλογή και αγωνιστική προετοιμασία και όχι για ενθουσιασμούς της πλατείας και των πλαστικών σημαιών. Ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε δεν είναι απλός και εύκολος, πολύ δε περισσότερο δεν είναι μονοσήμαντος και ευθύς. Τα στενά και τα σοκάκια που θα διαβούμε στην πορεία της αντίστασης είναι πολλά και επικίνδυνα και δεν θα το κάνουμε για να υπερασπιστούμε το δίκιο και το μεροκάματο όπως μας προτρέπουν τα κόμματα, αυτά μας τα έχουν κλέψει ήδη.Αυτό που γυρεύει τώρα ο εχθρός, δεν είναι ούτε το πορτοφόλι, ούτε το σπίτι, ούτε τα δίκιο μας, αυτά είτε τα έχει ήδη πάρει είτε μπορεί να τα αρπάξει ανά πάσα στιγμή με ευκολία.Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, "ως λέων ωρυόμενος" θέλει την πίστη,την τιμή,την ελευθερία το αυτεξούσιο, θέλει δηλαδή μαζί με την πατρίδα να της παραδώσουμε και την ψυχή μας στο πιάτο.
Αυτός ο αγώνας θα είναι ο σκληρότερος από όλους όσους έδωσε ο λαός μας μέχρι τώρα και αυτό γιατί ο εχθρός έχει πολλές φάτσεςκαι πολλές στολές. Πνευματική διαύγεια, πίστη και αγωνιστικό φρόνημα απο εδώ και πέρα αν θέλουμε να μείνουμε όρθιοι ώς το τέλος.

Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ' ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών
(Αισχύλος,525-456 π.Χ)
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Τι ειπώθηκε;
    Ότι η Γαλλία ήταν και είναι στο πλευρό μας (sic) και ότι μαζί με την Γερμανία έχει κρυφά σχέδια αντιμετώπισης των κερδοσκόπων ..."

    Κι εμείς, βλάκες υποτίθεται, λες και δεν καταλαβαίνουμε! Οι υπάλληλοι των κερδοσκόπων μας υπόσχονται να χτυπήσουν την κερδοσκοπία. Δηλαδή, τα αφεντικά τους. Αυτά να τα πουν σε άλλους, εδώ δεν περνάνε.

    Το κόλπο είναι γνωστό. Τους δίνουν λεφτά (δάνεια), κρατάνε για το μέλλον των παιδιών τους (Βουλγαράκης) και δίνουν σε μας κάτι να γλείψουμε. Μετά έρχονται, μας το πέρνουν, και το Υπουργείο Οικονομικών εκδίδει διαφημιστικά σποτάκια για τις κούπες και τη σοκολάτα. Στα τσακίδια απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]