Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν να ξυπνάνε τα... πρόβατα Γιώργο

  • Η κυβέρνηση κλονίζεται μόνο από τις δημοσκοπήσεις και βλέπει τους πολίτες μόνο σαν αριθμούς
Εκείνο που είναι ακατανόητο δεν είναι η συμπεριφορά του κατακτητή και γενικά δεν είναι η κτηνώδης αδιαφορία των δήθεν φίλων συμμάχων της Ελλάδας. Αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν που λίγο πολύ γνωρίζει την Ιστορία από τις επαναληπτικές τους προδοσίες απέναντι στην χώρα ρωτήστε τους παππούδες σας αν και πια έφυγαν από την ζωή.
Αλλά θα μου πει κανείς και ποιος μου λέει πως η γενεές από δω και πέρα ενδιαφέρονται να κατανοήσουν το παρελθόν διαβάζοντας. Το παρόν και το μέλλον ενδιαφέρει τις τωρινές γενεές που αυτό είναι κυρίως τα πρωινά κανάλια και τα συμβάντα των διαφόρων πορνοστάρ.
Εκείνο που είναι λοιπόν ακατανόητο είναι η δική μας αδιαφορία σαν λαός.
Έχουν άδικο που μας εντόπισαν σαν απόγονους του Ζορμπά; Αφού είμαστε όντως «Άλφα Κάπα».
Τώρα βέβαια που έσφιξαν τα λουριά της συνθήκης Σένγκεν, μόλις πριν από 1 λεπτό (μεταφορικά) ξυπνήσαμε σαν τα πρόβατα που άμα δεν πέσει η γκλίτσα στην πλάτη δεν καταλαβαίνουν, έτσι κι εμείς έπρεπε να φτάσει να το δούμε σαν πράξη να συμβαίνει στην πλάτη μας. Και φυσικά δεν είναι μόνον η συνθήκη σένγκεν αλλά και τα τόσα άλλα βρώμικα παιχνίδια. Ποιοι είναι που δεν θέλουν να μαθευτεί η αλήθεια για Siemens οι Γερμανοί;
Και μόνον η άρνηση να σχηματιστούν ανακριτικές επιτροπές έπρεπε να είναι κατάπτυστη
Εμείς και οι κυβερνήσεις που ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε είμαστε οι κυρίως υπεύθυνοι. Ας μην ξεχνάμε πως όταν ο Πάγκαλος τα έριξε στους γερμανούς ( με την υπόθεση της επιστροφής του Εθνικού μας πλούτου) λέγοντας τους πως είναι γίγαντες με μυαλό μικρού παιδιού, του ζητήθηκε από την Ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη.
Τι πάει να πει ο Σαμαράς σαν υπουργός εξωτερικών έθεσε ρητά το ζήτημα στον ομόλογο του. Γιατί ρητά κι όχι γραπτά; Γιατί έτσι έλεγε το σενάριο: «ζήτα εσύ αλλά προφορικά μετά από λίγο ποιος θα το θυμάται».
Ουσιαστικά ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ένα κράτος δουλικών μη λάχει και δυσαρεστήσουμε τους αφέντες επιβήτορές μας.
Φίλε συμπατριώτη εσύ που αδιάφορος μασάς το φυστικάκι, παρακολουθώντας το πολιτικό γίγνεσθαι, με την ίδια απάθεια, που παρακολουθείς τις τσόντες της κάθε καρακαϊδόνας. Αν θες να βρεις τον αληθινό φταίχτη για όλα αυτά που μας συμβαίνουν, γύρισε σ έναν καθρέπτη και κοιτάξου και δείξε τον εαυτον σου.
Θα είναι μι καλή αρχή αυτή, για την πρώτη δίκαια ανακριτική επιτροπή.
Ένα από τα πρόβατα



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όσο περισσότερο βασίζεσαι σε δυνάμεις έξω από σένα, τόσο περισσότερο εξουσιάζεσαι από αυτές. ~Harold Sherman~ | (Αμερικανός συγγραφέας μεταφυσικής) | 1898-1987 | Υποτέλεια

    Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.
    Αβραάμ Λίνκολν, Αμερικανός Πρόεδρος

    Όταν σκέφτεσαι ότι ίσως δεν μπορείς, έχεις δίκιο. Δεν μπορείς.
    Henry Ford,1863-1947,Αμερικανός βιομήχανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]