Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατατέθηκε το εθνοκτόνο Λαθρονομοσχέδιο

Να αποτρέψουμε την εθνοκάθαρση κατά των Ελλήνων

Του Σπύρου Χατζάρα

Έβγαλαν το «αγκάθι» από τη μέση, με την εκλογή του «Φίλοι μου αγαπημένοι», και αμέσως μετά, απόγευμα Τσικνοπέμπτης κατέθεσαν, το εθνοκτόνο λαθρονομοσχεδιο, για να εκπληρώσουν το συμβόλαιο.
Ο πρωθυπουργός από το Νέο Δελχί διευκρίνισε: «Πρέπει να κάνουμε την κρίση ευκαιρία».
Ο Ραγκούσης, ομολόγησε ότι δίνουν πολιτικά δικαιώματα, σε «εκείνους που νομιμοποιήθηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια με τελευταία διαδικασία αυτή του 2005-2007, όταν νομιμοποιήθηκαν 150.000 οικονομικοί μετανάστες, όσοι δηλαδή είχαν έρθει στην Ελλάδα έως την 1/1/2005».
Επομένως οι «νέοι ψηφοφόροι» είναι 950.000 «μουσουλμάνοι (800.000 του Σκανδαλίδη και 150.000 του Παυλόπουλου). Από αυτούς οι 600.000 είναι Αλβανοί και 200.000 Πακιστανοί.
Ο Ραγκούσης για μια ακόμα φορά μίλησε για «νόμιμους μετανάστες», ενώ πρόκειται για παράνομους που «νομιμοποιήθηκαν» με χαρτιά που στην πλειοψηφία τους είναι πλαστά.
Ο στόχος της εθνοκάθαρσης παραμένει:
1) Τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα, από γονείς που μπουκάρανε, αλλά διαμένουν «νόμιμα» στην Ελλάδα για διάστημα πέντε τουλάχιστον ετών, θα παίρνουν αυτόματα την ελληνική ιθαγένεια.
2) Τα Παιδιά «νόμιμων» μεταναστών που δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία επί έξι χρόνια μαθήματα σε ελληνικό σχολείο, μπορούν και αυτά να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια.(Στην Ελλάδα, η υποχρεωτική εκπαίδευση είναι 9 χρόνια).
Με σωρεία αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, οι γονείς των «ψευτο-ελληνόπουλων», έχουν και αυτοί δικαίωμα στην ελληνική Ιθαγένεια. Κάθε διερχόμενος επομένως θα γίνει Έλληνας.
Οι λαθροψηφοφόροι αποκτούν το δικαίωμα για πολιτογράφηση, μετά από 5 χρόνια και όχι μετά από δέκα όπως προβλέπεται σήμερα. Τα κριτήρια είναι μαϊμού. Ο λαθρο- μετανάστης πρέπει να γνωρίζει «επαρκώς» και όχι «πολύ καλά» την ελληνική γλώσσα, να έχει ενταχθεί ομαλά στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας (στην Μαφία;) και να έχει «εξοικειωθεί πλήρως με τους θεσμούς του πολιτεύματος της Ελληνικής Δημοκρατίας». Προκειμένου να πολιτογραφηθεί, θα χρειάζεται (να αγοράσει) «τρεις συστατικές επιστολές Ελλήνων πολιτών», ενώ θα περνά και τεστ γλώσσας, πολιτικής αγωγής και Ιστορίας, από τους Λιάκο , Χριστόπουλο,Ρεπούση,Κουλούρη,Δραγώνα & Co.
Θα τον ρωτούν δηλαδή, τι έγινε στην Προκυμαία της Σμύρνης το 1922, και θα απαντά:
«Λόγω του συνωστισμού, πέθαναν από ασφυξία πολλοί μετανάστες που περίμεναν το Ferry, για to Ellada».
Η κυβέρνηση για να κοροϊδέψει τον κόσμο λέει ότι «δεν προβλέπεται η απόδοση ιθαγένειας για όσους υπάρχουν τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για σοβαρά εγκλήματα, όπως τρομοκρατία, ληστεία, οργανωμένα εγκλήματα». Ενώ ο στόχος της είναι να πολιτογραφηθεί η Μαφία. Μέσα στην πενταετία δεν θα υπάρχουν τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις. Επομένως ουδέν εμπόδιο.Και μιλούν για σοβαρά αδικήματα.Ο τσαντάκιας, ο πορτοφολάς, και το μικρεμπόριο ναρκωτικών, η σωματικές βλάβες, η απειλές και η εξήβρυση θρησκευτικών συμβόλων δεν αποτελούν κώλυμα.
Τα αλβανόπουλα που σκότωσαν τον Έλληνα στον Βόλο θα αποκτήσουν κανονικά την ελληνική Ιθαγένεια.
Με το λαθρονομοσχέδιο ιδιωτικοποιείται η Κυριαρχία του Ελληνικού λαού.Η ΜΚΟ του Αλεβι(ζάτου) γίνεται θεσμικός παράγων και θα αποφασίζει για την Ιθαγένεια. Θα μετέχει και ο Λιακος με τους συνεργάτες του.
Πλήρης εξευτελισμός.
Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα.
ΥΓ. Όλοι αύριο στα προπύλαια στις 3 μμ.
Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]