Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε!!!

Χούντα είναι, θα περάσει...

Με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του πολύ γνωστού και καλού ιστολογίου TaXalia με θέμα "Άλλο κι αυτό! Έβαλαν φραγή για να μη διαβάζουν οι υπάλληλοι blogs!!!" έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Επί ημερών ΠΑΣΟΚ ζούμε χωρίς αμφιβολία στιγμές που θυμίζουν άλλες εποχές.
Αποφάσεις και ενέργειες που μόνο σε στυγνά δικτατορικά καθεστώτα συναντάει κανείς.
Από που να ξεκινήσει κανείς και που να καταλήξει...
Η ανικανότητα ελέγχου της βίας στα γήπεδα οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε την απαγόρευση της μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδια. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοιου τύπου απόφαση. Σε πολιτισμένες τουλάχιστον χώρες της ΕΕ.
Η ανικανότητα ελέγχου της δημόσιας διοίκησης αλλά κυρίως ο φόβος από τυχόν ελεύθερη και αμερόληπτη ενημέρωση των δημοσίων υπαλλήλων οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη φραγή στην πρόσβαση στα blog στις δημόσιες υπηρεσίες.
Η ανικανότητα άσκησης αποδοτικής οικονομικής πολιτικής οδηγεί στο αποφασίζουμε και διατάσσουμε τη μείωση των μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά μέσω της περικοπής των επιδομάτων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ακόμα και αυτών των 1.200 ευρώ το μήνα (βλ. καθηγητές).
Θυμάμαι το αποφασίζουμε και διατάσσουμε ως μία χαρακτηριστική ρήση των συνταγματαρχών στη δικτατορία.
Η όποια ομοιότητα με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προφανώς είναι τυχαία.
Πηγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ΠΑΣΟΚ απλως συνεχιζει αυτο που αρχισε η ΝΔ!
    Τωρα κυβερνουν οι πρασινοι φασιστες που συνεχιζουν το εργο των γαλαζιων φασιστων!!
    Θα τριζουν τα κοκκαλα του Περικλεως!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]