Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τους φταίει ο γάιδαρος και βαράνε το… σαμάρι

Οι πολίτες πληρώνουν τον λογαριασμό!

Η τελική γνωμάτευση των ειδικών του υπουργείου Εξωτερικών που εξέτασαν τα σχισμένα χαρτιά του Ιρακινού, για τα οποία κόντεψε να καεί η Αθήνα, λέει ότι δεν έχουν καμία σχέση με το Κοράνι! Αλλά και να ήταν πραγματικά το Κοράνι, ο τρόπος που το είχε επάνω του (τσαλακωμένο στην πίσω τσέπη του παντελονιού του) δεν επιτρέπεται σε πιστό μουσουλμάνο.
Το όλο γεγονός ήταν άλλη μία ένδειξη ότι όσα συμβαίνουν γύρω από το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης δεν είναι τυχαία και ότι κάποιοι παίζουν με τη φωτιά. Πρώτη και καλύτερη σε αυτόν τον βρώμικο χορό των εκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω από τους μετανάστες, μετέχει η πολιτική ελίτ της χώρας.
Αυτό φάνηκε και με το φιάσκο της πρόσφατης συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες καταδίκασαν την ανεύθυνη στάση των Ελλήνων κυβερνώντων απέναντι στη λαθρομετανάστευση και τους κατηγόρησαν ότι δεν έχουν υιοθετήσει τις οδηγίες και τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες που έχουν νομοθετήσει οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Δύο είναι τα βασικά εργαλεία της νεοταξικής στρατηγικής προκειμένου να επιτευχθεί η λαθρομεταναστευτική άλλοίωση της Ελλάδας: Η παραποίηση της εικόνας της φιλοξενίας –με κορώνες για τον Ξένιο Δία- από την κατευθυνόμενη προπαγάνδα και η απειλή του «αντιρατσισμού» κατά των πολιτών που τολμούν και θέτουν το αίτημα για εφαρμογή μέτρων μεταναστευτικής πολιτικής.
Εξαιτίας αυτής της μεθοδευμένης ανοχής στην Ελλάδα, πέρα από τη δημογραφική αλλοίωση που γίνεται, χάνονται τουλάχιστον 2 δισ. Ευρώ κάθε χρόνο από τον κρατικό προϋπολογισμό εξαιτίας του γενικευμένου παραεμπορίου (και όχι μόνο).
Την ίδια ώρα, βουλιάζουν τα ταμεία και τα νοσοκομεία και δεν υπάρχουν αναγκαία κονδύλια για την παιδεία… Αντί, όμως, να ενταθούν οι έλεγχοι των παρανόμων και των λαθρεμπόρων για να σταματήσει η εθνική αιμορραγία, επιβάλλονται νέοι φόροι στους Έλληνες πολίτες και καταδιώκουν τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες που στενάζουν ήδη κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης.
Επίσης, ακόμα και το «νόμιμο» χρήμα που βγαίνει από τους μετανάστες στη χώρα μας, δεν μένει εδώ αλλά φεύγει, στο μεγαλύτερο ποσοστό, στο εξωτερικό, σε όλες τις γωνιές της Αφρικής και της Ασίας, αλλά και των Βαλκανίων που γνωρίζουν πρωτοφανή ανάπτυξη χάρη στο συνάλλαγμα από το… Ελλάντα.
Τέλος, πέρα από το παραεμπόριο ενδυμάτων, μεγάλη έκταση έχει αρχίσει να παίρνει η παράνομη διακίνηση καυσίμων, τσιγάρων, ποτών και πολλών άλλων ειδών…
Και όλα αυτά, στην πλάτη του… κορόιδου Έλληνα πολίτη, που καλείται για μία ακόμη φορά –όπως πάντα- να πληρώσει και πάλι τον λογαριασμό…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υποτιθεται πως η "Αριστερα" θα επρεπε να πρωτοστατουσε λογω της ιδεολογιας της σε αυτο το θεμα, αλλα τελικα υποστηριζει ακιβως το αντιθετο που επιτασσει το συμφερον του "προλεταριατου".
    Για να δουμε ποσο θα πεσει το ΚΚΕ στις βουλευτικες εκλογες???

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]