Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η προκήρυξη της "σέχτας"

Επιμένουν στα... ντόνατς!!!

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας η προκήρυξη της "Σέχτας των Επαναστατών" και από τους πρώτους που την δημοσιοποίησαν ήταν το μοναδικό ιστολόγιο TaXalia.
Με ανάμικτα συναισθήματα ο αναγνώστης διαβάζει για μία ακόμη φορά το πως μπορεί να συντάξει κείμενο ένας νεκρός εγκέφαλος, που δεν είναι δυνατό να ξεχωρίσει τη σημαντικότητα της ζωής, αλλά προτιμά να παραμένει αποχαυνωμένος (ίσως λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών) στην μοναξιά της απείρου αίσχους ιδεολογικής μηδενικότητας και μέσα από δανεισμένα και ξεφτισμένα "επαναστατικά" κλισέ, αποπειρώνται οι εκτελεστές να μας πείσουν για το "όνειρό" τους, αυτοδικαιολογούμενοι ταυτόχρονα για την μη επιλογή κάποιου "σοβαρού" στόχου...
Απλά, η προκήρυξη αυτή επιβεβαιώνει πως η φτώχεια του νου είναι χειρότερη από αυτήν της τσέπης... (ακολουθεί η προκήρυξη των δολοφόνων)...
«Στόχος μας ήταν να τους εκτελέσουμε. Γνωρίζαμε ότι στη γωνία του τμήματος βρίσκονταν ο ειδικός φρουρός και συχνά άλλοι δυο-τρεις συνάδελφοι του. Από δω και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής.
Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι "ωραίοι" χωρίς μια τρύπα στη μέση.
Σε αυτούς που ήδη αναρωτιούνται, γιατί επιλέξαμε κάποιους τυχαίους μπάτσους κι όχι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, έναν μεγαλοδημοσιογράφο, ένα κρατικό λειτουργό ή έστω ένα καπιταλιστή, τους απαντάμε ότι θα 'ρθει κι η σειρά τους.
Όσοι δεν πεθαίνουν είναι θαμμένοι ζωντανοί στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα πέτρινα φέρετρα των νέων στεγαστικών προγραμμάτων, στα ασφυκτικά σχολεία, στις κατακαίνουργιες κουζίνες και κρεβατοκάμαρες, τις γεμάτες χαριτωμένα έπιπλα αγορασμένα επί πιστώσει (RΑF Φράξια Κόκκινος Στρατός). Διαφωνούμε όμως στην επιλογή των τοποθεσιών που διάλεξαν για να αναμετρηθούν με τα γουρούνια.
Βασική αρχή του αντάρτικου πόλης είναι πως δεν χτυπάμε απ΄τα εδάφη, που αναπτύσσονται οι πολύμορφες διαδικασίες του αγώνα, μετατρέποντας τα σε ευάλωτες ζώνες καταστολής.
Αντίθετα, προσβάλλουμε το άβατο του εχθρού. Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μην στενοχωριέσαι φίλε εγώ δεν αναρωτιεμαι γιατί δεν πυροβολείς ᾽᾽ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, έναν μεγαλοδημοσιογράφο, ένα κρατικό λειτουργό ή έστω ένα καπιταλιστή᾽᾽ όπως λές, διότι όλοι αυτοί βρίσκονται από την πλευρά σου, και ξέρουμε ᾽᾽ότι (δεν) θα 'ρθει ... η σειρά τους.
    Χτυπάς απλούς αστυνομικούς για να δείξεις ότι είναι εύκολο, δυνατό, αρχετυπική εκτέλεση βγαλμένη από αμερικάνικη ταινία, σφηνομένη για τα καλά μέσα στην μνήμη όλων μας, που προσπαθείς να ενεργοποιήσεις για να όδηγήσεις και τούς μεν και τους δε στην σύγκρουση και να κάνει η Νεα Τάξη το παιγνίδι της. Ξένος πράκτορας είσαι η μισθοφόρος στρατολογημένος στα ποιό βρώμικα κατακάθια της ανθρωπότητας.
    Απόδειξη η γενικότερη φρασεολογία της προκύρηξης που μόνο λούμπεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ενημερωσει επιτελους καποιος τα ανεγκεφαλα αμερικανακια που γραφουν τις προκυρηξεις οτι εδω στην Ελλαδα οι αστυνομικοι δεν τρωνε ...ντονατς. Οι παραστασεις τους ειναι τελειως εκτος ελληνικης πραγματικοτητας και η ρηχη επιχειρηματολογια τους αποδεικνείει οτι οι συντακτες βρισκονται στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδού τα "ιδανικά" της ΣΕΧΤΑΣ, όπως τα απακαλύπτουν στην προκήρυξή τους:

    "Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό."

    Έχετε τώρα καμία αμφιβολία για τ' αφεντικά-εντολοδόχους τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]