Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνάντηση Παπαθεμελή με τον Παπούλια και ενημέρωση για όλους και για όλα

Τελικά μόνο ο Παπαθεμελής νοιάζεται;

Συζητήθηκαν Νικολαΐδης και Γκλιγκόρεβιτς


Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια ενημέρωσε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, για την πορεία της μηνυτήριας αναφοράς του κατά του Αττίλα Ολγκάτς και των φυσικών και ηθικών αυτουργών στα εγκλήματα πολέμου που έγιναν σε βάρος Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων κατά την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής.
Κατά την συνάντηση των δύο ανδρών, ο κ. Παπαθεμελής αναφέρθηκε εκτενώς στην μηνυτήρια αναφορά του κατά του Ολγκάτς, ενώ εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις πρόσφατες εξελίξεις, τόσο από την πολιτική όσο και την οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Παπαθεμελής, έθεσε ακόμη τα δύο πολύ σοβαρά ζητήματα που έχουν απασχολήσει πρόσφατα τη Δημοκρατική Αναγέννηση.
Το πρώτο αφορά στην υπόθεση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, του Σκοπιανού Ιστορικού ο οποίος κρατείται στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι των Σκοπίων παρά την θέλησή του και χωρίς καμία δικαστική απόφαση, επειδή τόλμησε και είπε το αυτονόητο μέσα από τα κείμενά του: Ότι δηλαδή οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι. Ο κ. Παπαθεμελής αναφέρθηκε στον κ. Παπούλια και για το μένος των Σκοπιανών αρχών κατά του Γκλιγκορίεβιτς, γιατί εκτός της προαναφερθείσας αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας, στράφηκε και κατά στελέχους του VMRO επειδή τύπωσε και ανάρτησε γιγαντοαφίσες με την σβάστικα στη θέση του σταυρού της ελληνικής σημαίας.
Η δεύτερη υπόθεση στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπαθεμελής κατά την συνάντησή του με τον κ. Παπούλια, αφορά στον έγκλειστο στις φυλακές της Ταυλάνδης Ομογενή συγγραφέα Χάρυ Νικολαίδη, και στο αίτημα που υπέβαλε η Δημοκρατική Αναγέννηση, να του δοθεί χάρη από τον Ταυλανδό Μονάρχη.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]