Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ζητά από το κράτος να αποφασίζουν οι δημότες με δημοψηφίσματα για τα έργα της περιοχής που ζουν

Τέλος στους εξωτερικούς παράγοντες

Συνέντευξη τύπου του Δημάρχου της Αθήνας Νικήτα Κακλαμάνη που κάλεσε την Κυβέρνηση να δημιουργήσει επιτέλους τις νομικές προυποθέσεις, ώστε να δοθεί στο λαό η δυνατότητα να εκφράζει μέσα από τα δημοψηφίσματα τις πραγματικές του επιθυμίες και να επιβάλει τις επιλογές του ώστε να μην γίνονται εμπόδιο στα έργα και τις παρεμβάσεις οι οργανωμένες αντιδράσεις των όχι και τόσο αθώων ίσως μειοψηφιών, που σε κάθε περίπτωση δεν έχουν το δικαίωμα ούτε την κοινή γνώμη να δηλητηριάζουν, ούτε την πόλη να καταδικάζουν.
Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ καθώς και το βίντεο που παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο τις αντιδράσεις κάποιων για τα έργα στην Αθήνα.

- Το ΚΚΕ σε μια σκληρή ανακοίνωση με τίτλο "ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ" καταγγέλει δημόσια την απαράδεκτη όπως λέει καιροσκοπική πολιτική του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα προστασίας των ελεύθερων χώρων της Αθήνας και καλεί τον λαό της Αθήνας και του λεκανοπεδίου να βγάλει τα πάρει την υπόθεση της προστασίας των δημοσίων ελεύθερων χώρων στα χέρια του.
- Συνέντευξη τύπου όμως έδωσε και η Ανοικτή πόλη στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, παρουσιάζοντας τα ευρήματα δημοσκόπησης με θέμα «Η «Διπλή Ανάπλαση», το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και η εικόνα της Αθήνας»
Από AthinaPoli




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]