Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψευτο-αναρχικός διαμαρτύρεται επειδή τον δικάζουν για απόπειρα εμπρησμού μετά από 18 μήνες!

Επαγγελματίας κουκουλοφόρος;

Αυτοχριζόμενος ως «σωτήρας» του τόπου, βλέποντας «κάτι καλό» στην καταστροφική δράση, αλλά ταυτόχρονα μυξοκλαίγοντας για την δίωξή του, εμφανίζεται ένας «φοιτητής» ή «περαστικός»(;) μέσα από το Indymedia, να κοπρολογεί, να προκαλεί και ταυτόχρονα να απαιτεί να τοποθετηθεί υπεράνω του νόμου προκειμένου να αποφύγει παραβατικές κακουργηματικές ενέργειες (τις οποίες δεν αρνείται) για τις οποίες κατηγορείται.
Τα ψέματα που με τόση άνεση «αφήνει» στο γνωστό Indymedia είναι τερατώδη.
Άλλωστε, γι αυτό υπάρχει και το Indymedia...

Ισχυρίζεται επώνυμα ο εν λόγω "προσφάτως μετακινηθείς αναρχικός" πως οι «αναρχικοί» στην Ξάνθη (παιδάκια που αρνούνται να συμμετάσχουν στο φοιτητικό κίνημα και στις αποφάσεις στα πλαίσια του αγώνα για μία καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά όταν φορούν τις κουκούλες γίνονται δυναμικοί και καταστρέφουν πετώντας αυγά, πέτρες και μολότοφ) δίνουν το δυναμικό παρών τους, αποφεύγοντας να αναφερθεί στον αριθμό των «αναρχικών» που δεν ξεπερνά τους 15 (ο αριθμός ποικίλει λόγω των μεταφερόμενων από γειτονικές πόλεις), οι οποίοι κατά τον μήνα Δεκέμβριο τόλμησαν να βγούνε και να απειλήσουν την κοινωνία της πόλης της Ξάνθης και επέστρεψαν τάχιστα στο Πολυτεχνείο όταν διαπίστωσαν στα βλέμματα των καταστηματαρχών πως δεν θα υπήρχε ανοχή σε οποιαδήποτε πράξη καταστροφής (οι καταστηματάρχες ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι να τσακίσουν τα ευαίσθητα οπίσθια των εγκληματικά κινούμενων κουκουλοφόρων).
Ο ίδιος ψευτο-αναρχικός χαιρετίζει την κατάληψη του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, κατά την οποία δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να ενοχλούν με μεγάφωνα με τις μουσικές τους επιλογές (από τη Νότιο Αμερική) τους διερχόμενους ή τους κατοίκους των γειτονικών πολυκατοικιών. Ταυτόχρονα προσπερνά το γεγονός πως σε αυτή την κατάληψη συμμετείχαν μόνο οι γνωστοί-άγνωστοι ψευτο-αναρχικοί που δεχόντουσαν τις επισκέψεις διαφόρων που έλπιζαν πως θα βρούνε καμία «πρόθυμη» κοπελίτσα για να «συζητήσουν» και να «διασκεδάσουν». Δυστυχώς και αυτές οι επισκέψεις τερματίστηκαν όταν διαπιστώθηκε πως οι λίγες παρευρισκόμενες κοπελίτσες έμοιαζαν περισσότερο με αγόρια και ήταν υπέρ του δέοντος άπλυτες!!!
Στη συνέχεια και προκειμένου να εγείρει και να αναδείξει το αγωνιστικό πνεύμα του ιδίου και της παρεούλας του αναφέρεται σε σειρά παραβατικών-εγκληματικών πράξεων (εμπρησμοί, βανδαλισμοί κ.α.) απαιτώντας να μην δικασθεί για όλα όσα κατηγορείται και που ουσιαστικά δεν αρνείται πως έπραξε!!! Αξίζει να διαβάσετε με προσοχή τον καταγγελτικό του λόγο και να προσέξετε ιδιαίτερα τις λογικές αντιφάσεις αλλά και τις ουσιαστικές του παραδοχές στην τέλεση παρελθόντων αδικημάτων και την ομολογία του για συνέχιση αυτών των αδικημάτων και στο μέλλον!!!
Το κείμενο της καταγγελίας του ψευτο-αναρχικού
ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
«Μια υπόθεση η οποία είχε μπαγιατέψει και φαινόταν να περνάει στο αρχείο, ξεθάφτηκε τώρα απ' τις αρχές με στόχο όχι μόνο τον δικό μου εκφοβισμό αλλά και συντρόφων οι οποίοι κάνουν καταπληκτικά πράγματα στην επαρχία και συγκεκριμένα στην πόλη της Ξάνθης.
Στις 4/10/2007 πραγματοποιήθηκε απόπειρα εμπρησμού στην εθνική τράπεζα Ξάνθης. Σήμερα ενάμιση χρόνο μετά(!!!) οι μπάτσοι στείλανε χαρτί στη κατοικία των γονιών μου με το οποίο με καλούν να παραστώ στον ανακριτή την Παρασκευή στις 6/2/09 κατηγορούμενος για 2 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα..
Αν νομίζουν οι αρχές ότι θα εκφοβίσουν εμένα ή θα ανακόψουν την ξέφρενη πορεία των ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, είναι βαθιά νυχτωμένοι..
Το τελευταίο μήνα ζω και κινούμαι στην πόλη της Ξάνθης, και συμμετέχω στις δράσεις των εξεγερμένων κατοίκων της. Η πόλη της Ξάνθης όπως και η υπόλοιπη χώρα μετά τις 6/12/08 κ την εν ψυχρώ δολοφονία του φίλου και συντρόφου ΑΛΕΞΗ δεν είναι πια η ίδια..
Τέλος στην απάθεια, στη σιωπή, στη μιζέρια.
Κάποιους αυτό τους ενοχλεί. Ξέρουμε τι σκέφτονται, ξέρουν τι σκεφτόμαστε..
Στη πόλη της Ξάνθης κάτι καλό συμβαίνει, κάτι καλό γεννήθηκε και είναι αυτό που ενοχλεί. Πολύμορφες δράσεις όπως: Κατάληψη του προσκυνημένου εργατικού κέντρου για 6 ημέρες και νύχτες, μαζική απαλλοτρίωση στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου, κατάληψη-παρέμβαση στο τηλεοπτικό κανάλι 6, προβολές ντοκιμαντέρ στο πολυτεχνείο (φυλακισμένος κόσμος κ.α.), συνεχείς πορείες αντιπληροφόρησης, πουλμανάκι στη πανελλαδική πορεία της Λάρισας και πόσα άλλα ακόμη… Επίσης ας μη κρυβόμαστε. Αυτό που ενοχλεί κάποιους είναι και οι περισσότερο βίαιες ενέργειες όπως ο εμπρησμός που έγινε από συντρόφους στην Άλφα Μπανκ στη κεντρική πλατεία της πόλης, όπως η πυρπόληση του αστυνομικού υποσταθμού στη γέφυρα του ποταμού Νέστου…
Τώρα με αυτή τη δίωξη προς το πρόσωπό μου αν νομίζει το κράτος ότι θα με φοβίσει ή θα προχωρήσω σε δηλώσεις νομιμοφροσύνης, ε, εντάξει, απλά γελάω και γελάει ο κόσμος όλος!!!
Πίσω γελοίοι ξεφτιλισμένοι, πωρώστε με κι' άλλο.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους Εξεγερμένους Ξάνθης και Β. ελλαδικού χώρου
ΑΘΗΝΑ, 1/2/09 Νίκος Κουνταρδας.
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ
Υ.Γ. Κουφάλα εργατοπατέρα δεν το ξεπέρασες ακόμα... Ρίξε λάσπη, ρίξε λάσπη δε σε σώνει τίποτα!

Κείμενο συμπαράστασης
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΛΙΓΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΤΟΠΙΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ Ο Ν. ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΟΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 24/2 ΚΑΘΩΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠ.ΦΥΤΡΑΚΗΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ(ΕΝΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΗ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ).
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Κ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ.
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ.
Αναρχικοί/ες από Ξάνθη»

Απορίες και προτάσεις: Αφού παλικάρι όμορφο έχεις τόσο δίκιο, γιατί παίρνεις αναβολές (με τον γνωστό συστημικό τρόπο των "βρώμικων κεφαλαιοκρατούντων";) και αποφεύγεις να δηλώσεις, να εκδηλώσεις, να υπερασπιστείς τις ιδέες σου και να τιμηθείς για τον αγώνα σου κόντρα στο βρώμικο κατεστημένο;
Γιατί κλαίγεσαι, αλλά ταυτόχρονα απαιτείς και να μην δικασθείς για πράγματα που ουσιαστικά δεν αρνείσαι ότι έκανες;
Τα προσωπικά σου υστερόγραφα μήπως προδίδουν και προσωπικά απωθημένα;
Οι καταλήψεις και ο χαβαλές έγιναν για να εκμεταλλευτούν κάποιοι άλλοι την ευκαιρία που τους δίνατε για να τους παίξουν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Αλλά είστε τόσο αποτυχημένοι και τόσο καθοδηγούμενοι που δεν αντιλφθήκατε πως και οι χώροι ή οι ιδιοκτήτες των χώρων που κάνατε τις "καταλήψεις" σας, σας εκμεταλλεύτηκαν για προσωπικό τους όφελος!!!
Τέλος, πείτε στα κορίτσια να πλένονται λίγο, να καλλωπίζονται και να προσφέρουν στην άνοδο των συμμετεχόντων στις "εξεγέρσεις" σας...
Άντε, για να μην σου θυμίσω πως φύγατε τρέμοντας από την Κομοτηνή, υπό την φύλαξη των ΜΑΤ, για να μην σας "τσακίσουν" οι κάτοικοι της Κομοτηνής...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μήπως θα μας πει σε λίγο πως έκανε και κατάληψη στο ρολόι της Ξάνθης; Γιατί μιλά για λάσπη, αφού δεν αρνείται ότι έκανε όσα του καταλογίζουν; Αλλά μάλλον δεν έχει ιδέα τι λέει, δεν τα έκανε πρόβα φαίνεται...

    Όσο για τις πολύμορφες δράσεις, μήπως ήταν μαζί με εκείνους, που τώρα το Δεκέμβριο, είπαν να βγουν στην αγορά της Ξάνθης τάχα για να «διαδηλώσουν», και μόλις τους πήραν πρέφα οι καταστηματάρχες, τους «προειδοποίησαν» ότι έτσι και σπάσουν κάτι, δε θα προλάβουν να φτάσουν στην άλλη άκρη του δρόμου; Έφυγαν με την ουρά στα σκέλια, για να πάνε την επόμενη-μεθεπόμενη με πούλμαν κρυφά στην Εθνική (νομίζω) Τράπεζα κοντά στην πλατεία, κατέβηκαν να σπάσουν τη τζαμαρία και έφυγαν άρον άρον μην τους πάρουν πολλοί χαμπάρι!

    Τζάμπα μάγκας, παλικάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]