Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε η επιβεβαίωση...οι διακτινιζόμενοι κάτοικοι τώρα και σε καρτούν!

Και όμως... υπάρχουν!!!

Το έχουμε γράψει και το έχουμε ξαναγράψει πως αρκετές(φυσικά όχι όλες) από αυτές τις δήθεν οργανώσεις κατοίκων που έχουν γεμίσει τον κόσμο εκπορεύονται από το ίδιο κέντρο και ανδρώνονται από τους ίδιους σχεδόν ανθρώπους και σε αρκετές περιπτώσεις δρούν ίσως και ως συγκοινωνούντα δοχεία υποστήριξης με χώρους που κοσμούν την επικαιρότητα με τα ανδραγαθήματα τους (πλιάτσικο, ροζουλι επαναστάσεις κ.α)
Εμείς λογικό είναι να τους βρίσκουμε απέναντι μας μιας και μας χωρίζει χάος με την λογική τους εμείς είμαστε οι "φασίστες" που καλώς ή κακώς τους αντιμετωπίζουμε δημοκρατικά και αυτοί είναι οι δημοκράτες που προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να μας επιβάλουν τον φασισμό τους.

Ένας άλλος που αντιμετώπιζει αυτή την κατάσταση είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης που λόγω της στάσης που τήρησε στα επεισόδια του Δεκεμβρίου αλλά και της ατυχίας του να είναι στον ίδιο δήμο με το δημιουργημα των ΜΜΕ που ακούει στο όνομα Τσίπρας λούζεται όλους αυτούς τους διακτινίζομενους "κατοίκους".
Από ότι φαίνεται η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο δήμαρχος έφτασε στο σημείο να δώσει συνέντευξη τύπου για να τους "ξεβρακώσει...γιατί δεν άφησε να αιωρούνται πράγματα...και με αυτά που είπε όντως τους ξεβράκωσε!

Σας παραθέτουμε μερικά σημεία της συνέντευξης που βρήκαμε εδώ

για τις καταστροφές του Δεκεμβρίου

Είχαν άλλωστε δημοσιεύσει το χρονικό μιας προαναγγελθείσας καταστροφής και δεν ήθελαν να χαλάσουν τα σχέδια τους για περαιτέρω μπαχαλοποίηση της πόλης.Αψευδής μάρτυς το ημερολόγιο που δώρισε στους Αναγνώστες της η «Αυγή» πρωτοχρονιάτικα

Έψαχναν την ευκαιρία και τη βρήκαν.

Έχασαν, όμως, το μέτρο.



Για την πλατεία Κύπρου & Πατησίων

η Κύπρου και Πατησίων στην Κυψέλη έγινε η αφορμή για να ξανααναστατωθεί η Αθήνα, να δράσουν οι μεταφερόμενοι μπαχαλάκηδες, να στοχοποιηθεί ο δήμαρχος, να δυσφημισθεί η πολιτική του, να προσβληθεί η νοημοσύνη των Αθηναίων και να αναστατωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αναγκάστηκε να συζητά τα ζητήματα της Πρωτεύουσας υπό το κράτος βανδαλισμών και επιθέσεων εναντίον του Δημαρχείου, που θυμίζω ότι είναι μνημείο της πόλης και σύμβολο του θεσμού της Αυτοδιοίκησης. Και όλα αυτά επειδή προφανώς ο κ. Τσίπρας είχε κρίνει ότι είχε έρθει η στιγμή να …ζητήσει την παραίτησή μου

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Έχω πει ότι στην Δημοκρατία λες ό,τι θέλεις αναλαμβάνοντας την ευθύνη των όσων λες αλλά δεν κάνεις ό,τι θέλεις.

Ένα κίνημα 100-200 υβριστών, αναπαραγωγών των ύβρεων και βανδαλιστών, με ομπρέλα το ΣΥΡΙΖΑ και υποτίθεται τη Δημοκρατία, θέλουν να καταδικάσουν την πόλη σε ακινησία. Άλλωστε η πολιτική προσφορά τους φτάνει στο να χαίρονται όταν κωλυσιεργούν το Δήμο με νομικίστικα τερτίπια.

όλη η συνέντευξη εδώ

Το σημαντικότερο όμως όλων δεν ήταν τα λεγόμενα Κακλαμάνη αλλά η πρόταση του για δημοψηφίσματα όπου υπάρχει πρόβλημα και αντιδράσεις

καταλαβαίνετε πως σε αυτή την περίπτωση η πανταχού παρούσα κάτοικος και οι λοιποί συναγωνιστές της θα τα βρούν σκούρα γιατί τότε θα αποκαλυφθούν πόσοι είναι αυτοί που αντιδρούν καθώς και η μαγική συνταγή με τίτλο "κάνε τους 5 να φαίνονται 500"

Ορίστε λοιπόν ιδού η Ρόδος

για προχωρήστε σε δημοψηφίσματα

γιατί τότε δεν θα λυθεί μόνο το πρόβλημα με τους διακτινίζομενους κατοίκους

αλλά θα δοθεί και ένα τέλος στις στημένες δημοσκοπήσεις και τα παπαγαλάκια που έχουν συνηθίσει να καθοδηγούν δημιουργώντας κατά το δοκούν κάλπικη εικόνα λαικής γνώμης αγνοώντας στις περισσότερες των περιπτώσεων την πραγματική λαική βούληση.
Από GreekAlert



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]