Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο νέος χάρτης του FIR Αθηνών

Τα εθνικιστικά αίσχη για

το FIR Αθηνών και οι παραβιάσεις


Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) επιθυμεί να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τις απαράδεκτες ενέργειες της Πολεμικής Αεροπορίας των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων οι οποίες επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος αναχαίτησαν 756 τουρκικά μαχητικά στο FIR Αθηνών.
Κατηγορούμε ευθέως το ΚΥΣΕΑ και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι δρούν με γνώμονα τις εθνικιστικές αντιλήψεις με τις οποίες κύκλοι της ΕΥΠ και της Κα-Κε-Μπε έχουν διαποτίσει τις ένοπλες δυνάμεις.

Θέλοντας να συμβάλλουμε στη λύση του ζητήματος των "παραβιάσεων" του εθνικού εναέριου χώρου (που δεν είναι ούτε "εθνικός", ούτε πολύ περισσότερο "εναέριος" αλλά "χώρος ανήκειν εις την στρατόσφαιραν") παρουσιάζουμε έναν χάρτη της περιοχής που συνέταξε το Ινστιτούτο Πολεμικών Επιχειρήσεων της Ιστανμπούλ σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο:

Ο παραπάνω χάρτης παρουσιάζει τα πραγματικά σύνορα της Δημοκρατίας της Τουρκίας (Türkiye Cumhuriyeti), σύμφωνα με το βιβλίο περί "Οθωμανικού Δικαίου" του δόκτωρος Γεωργίου Νακρατζά.
Με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα παρουσιάζεται ο χώρος δικαιοδοσίας της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, διαλύοντας όλα τα συκοφαντικά ψεύδη των ελληνων εθνικιστών-ρατσιστών-φασιστών περί "εθνικού εναερίου χώρου".
Το FIR Αθηνών, που χρησιμοποιείται ψευδώς από τα εθνικιστικά ελληνικά μου-μου-ε, στην πραγματικότητα περιορίζεται μόνο στην περιοχή μεταξύ των οδών Λεωφόρου Αμαλίας - Λ. Αλεξάνδρας - Βασ. Κωνσταντίνου, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου Χίλτον.
Από κεί και έπειτα, όπως δείχνει και ο χάρτης του δόκτωρος Νακρατζά, η δικαιοδοσία ανήκει στο FIR Istanbul και το γενικό πρόσταγμα το έχει ο αρχηγός Γιασάρ Μπουγιούκανιτ.
Για το θέμα έχει ετοιμάσει σχετική επερώτηση ο βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος ζητά απ' τον υπουργό Αμύνης την απόσυρση όλων των στρατιωτικών μονάδων της πολεμικής αεροπορίας, απ΄τη Λήμνο έως το Καστελόριζο.
Οι εθνικιστικές ονειρώξεις και φαντασιώσεις των νοσταλγών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας έχουν πλέον καταρρεύσει.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]