Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσοχή, θανατηφόρα αέρια στην Αθήνα!!!

Την ευθύνη ανέλαβε ο πορδοτρομοκράτης

Osama Bin Psarianos του TSIRIZA


Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) εκδηλώνει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του μέγιστου ιδεολόγου και βολευτή του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικότερης Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) κ. Γρηγορίου Ψαριανού.
Ο κύριος Ψαριανός, γίγαντας διανόησης και κουλτούρας, γνωστός γιά το καλλιτεχνικό του ταμπεραμέντο (έχει γράψει στίχους γιά τον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Τζίμι Πανούση όπως το "στης Βουλής τα έδρανα αχ εγώ να έκλανα") έκανε δήλωση που συντάραξε συνθέμελα το ευρωπαϊκό πολιτικό γίγνεσθαι.
Εκτός από λάτρης της πορδής, του καλού φαγητού και του σνιφαρίσματος μαριχουάνας (Καλαμάτας κατά προτίμηση), ο Γρηγόρης Ψαριανός, πάντα εκλεκτικός στις επιλογές του, διατράνωσε την αγάπη του γιά την Τρομοκρατία.

Ο διαβόητος ιδεολόγος-βουλευτής άλλωστε είναι γνωστός τρομοκράτης της πολιτικής ζωής της χώρας, καθώς σε συχνή βάση "τρομοκρατεί" τους ομοτράπεζους του βουλευτές, με αέρια τα οποία εξαμολύει κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων στο κτίριο της Κουμουνδούρου.
Σε σχετική συνέντευξη στη δημοκρατική εφημερίδα "Αυγή" μάλιστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (επίσης βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α) είχε δηλώσει πως προτίθεται να προτείνει στον Πρόεδρο κ.Αλέξη Τσίπρα αλλαγή του καταστατικού χάρτη του κόμματος ώστε να αλλάξει θέση ο Γρηγόρης Ψαριανός και να κάθεται, στο εξής, δίπλα στον Φώτη Κουβέλη που είναι του αντιπάλου ρεύματος της "Ανανεωτικής".
Το Παρατηρητήριο τάσσεται ΚΑΤΑ της ενέργειας του Λαφαζάνη και εκδηλώνει, γιά άλλη μιά φορά, την αμέριστη συμπαράσταση του στον ηγέτη του κώλου, στον ιδεολόγο της κλανίθρας, στον πολιτικό αυτό διανοούμενο της αεριζόμενης Αριστεράς.
Πριτς!




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]