Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλληνας ήρωας στη Νέα Υόρκη...

Γλύτωσε από βέβαιο θάνατο τους επιβάτες

του αεροπλάνου που κατέπεσε στον ποταμό


Αναγνώστης του ιστολογίου Παρατηρητήριο κατέθεσε την μαρτυρία του για την ηρωϊκή στάση του Osama Bin Bastard Ψάριαν, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Σε αδικεί η ιστοσελίς. Συ έσωσες το αεροσκάφος της U.S. Air εις τον ποταμό Χάτσονα την 15-1-09 το οποίον μετά την αναγκαστικήν του προσυδάτωσιν άνευ εσού, ώ ήρω, θα εγίνετο ο υγρός τάφος τριακοσίων επιβατών.
Συ, όμως, γενναίε επαναστάτα και σύγχρονε σωτήρα τόσων αλλοδαπών, από την θέσιν του απλού επιβάτου του σκάφους και έχων καταναλώσει, πριν επιβιβασθείς, εν πλήρες καζάνιον φασολάδος, απέβης λυτρωτής τόσων ψυχών καθώς άμα τη προσυδατώσει εκινήθης τάχιστα προς την θύραν και ασκών το προσφιλές σου παρατεταμένον και κατσαροειδές κλανιάρισμα ανέκοψες την επέλασιν δεκάδων κροκοδείλων οίτινες επερικύκλωνον το αεροσκάφος, και ούτω κατέστη δυνατή η προσέγγισις παραπλεόντων σκαφών και η μετεπιβίβασις των κινδυνευόντων συνανθρώπων μας.
Τα λόγια σιωπούν και το μελάνι στερεύει μπροστά σε τέτοιο μεγαλείο ήθους, αλτρουισμού και... μαρξιστικού ιδεώδους!"

Σύμφωνα με μαρτυρία άλλου Έλληνα:
"Δεν νομίζω να έχουν έτσι τα πράγματα. Όλοι ξέρουν ότι το αεροπλάνο έπεσε επειδή όλοι οι επιβάτες λιποθύμησαν ξαφνικά.
Από τι, όμως, μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Αν αληθεύει εκείνο το περί καζανίου φασολάδας...
Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, αλλά μήπως θα έπρεπε σε κάποιον να απαγορευθεί από την ΙΑΤΑ, για λόγους ασφαλείας των πτήσεων, η επιβίβαση σε όλες τις πτήσεις;"
Ένας ακόμη αναγνώστης, έστειλε μία ερώτηση, που θα γίνει η βασανιστική απορία όλων μας:
"Γιατί όταν ο Ψάριαν συμμετέχει σε πορεία απλύτων, οι αστυνομικοί φοράνε μάσκες αερίων;"



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]