Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έντιμος δημοσιογράφος θα είναι ο επόμενος στόχος;

Το τέρας των ΜΜΕ ενηλικιώθηκε

και πυροβολεί αδιακρίτως!


Σε συνεχιζόμενη προβοκάτσια και ξένα κέντρα αποδίδει ο Άρης Σπίνος τα επεισόδια βίας που μαστίζουν την κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες. “40 ξένοι πράκτορες αλωνίζουν στη χώρα” δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Extra. Και εξήντα μαθητάδες θα συμπληρώναμε εμείς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επόμενος στόχος θα είναι δημοσιογράφος, προκειμένου πιθανόν να συνετισθούν οι ελάχιστοι τολμηροί λειτουργοί των μέσων που επιμένουν να προσπαθούν για αδέσμευτη ενημέρωση. Μην σπεύσουν βεβαίως κάποιοι να δικαιολογήσουν την ελεεινή συμπεριφορά των περσόνων της τηλεόρασης που έχουν συντηρήσει τη βία από το ξέσπασμα της σε δήθεν φόβο ή εκφοβισμό. Οι υπερπροστατευμένοι διευθυντές ειδήσεων των καναλιών, προέρχονται από τα ίδια ιπποδρόμια (μπουντρούμια) και αναπαράγουν την εγκεφαλική μας πλύση οικειοθελώς και όχι υπό το καθεστώς απειλής. Πάλι από τα blogs θα βγει η αλήθεια. Και έρχεται.

Παρά τις προσπάθειες να εμφανιστούν σήμερα τα ΜΜΕ ως κατήγοροι της βίας και της τρομοκρατίας δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο κύριος μηχανισμός που ενορχήστρωσε με κεντρικό σχεδιασμό την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και την απαξίωσή της. Με σενάρια, ανυπόστατες καταγγελίες και σκανδαλολογία που σχεδιάστηκε από τα μέσα Ιουλίου στα κότερα διαφόρων εργολάβων και ιδιοκτητών ΜΜΕ, αποφασίστηκε «να πέσει η κυβέρνηση» με οποιοδήποτε τίμημα. Το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές Σεπτέμβρη με τα ΜΜΕ σε αντικυβερνητική υστερία να αιτιολογούν ακόμα και την καταστροφική δράση 500 άνανδρων κουκουλοφόρων-νεοναζί. Οι μηχανισμοί όμως παραπληροφόρησης και χειραγώγησης που στήθηκαν κατάφεραν παράπλευρα πλήγματα σε πολλούς χώρους της ελληνικής κοινωνίας. Όπως η πρόσφατη υπερπροβολή των κουκουλωμένων βανδάλων που επέφερε βαρύτατο πλήγμα στην αστυνομία που τήρησε αμυντική στάση λόγω της έντονης κριτικής που δέχονταν από τα ΜΜΕ και όχι βέβαια από την ελληνική κοινωνία. Οι βανδαλισμοί παρουσιάζονταν με συνοπτικές διαδικασίες ως ηρωισμός και “συμμετοχική δημοκρατία” στην πράξη.
Και να φανταστεί κανείς πως όλα έγιναν στο όνομα της εξυπηρέτησης κομματικών και δημοσκοπικών σκοπιμοτήτων. Για να βγει μπροστά στα γκάλοπ το «δικό τους κόμμα», δηλαδή το Πασόκ:το κόμμα των εργολάβων. Τελικά πράγματι το μόνο κερδισμένο κόμμα ήταν το Πασόκ, αν μπορούμε να πιστέψουμε τον πρωτοφανή τυφώνα των δημοσκοπήσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη πάνω από τέσσερις μήνες τώρα!
Στην πραγματικότητα τα ΜΜΕ έδωσαν άλλοθι στις καταστροφές και στις φωτιές των έμμισθων βανδάλων και παράλληλα λοιδορούσαν και ακινητοποιούσαν τη δράση των αστυνομικών αφήνοντας χώρο στην ανεξέλεγκτη μανία 500 κουκουλοφόρων. Οι καταστροφές που προκαλούσαν ταυτίστηκαν αυθαίρετα, με μια δήθεν επανάσταση και μια δήθεν κοινωνική οργή. Υποτίθεται κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ενώ ο πλανήτης διέρχεται μια παγκόσμια κρίση με τεράστιες απώλειες στις αναπτυγμένες οικονομίες, πολύ μεγαλύτερες από τη δική μας χώρα που εμφανίζεται να έχει κάποιες αντοχές και κάποιες αντιστάσεις απέναντι στη ραγδαία ύφεση που κινούνται ήδη άλλα κράτη!!!!
Τα ΜΜΕ στήριζαν χωρίς ενδοιασμούς, τις άνανδρες επιθέσεις και τους πετροβολισμούς κατά των ένστολων πολιτών στοχοποιώντας ακόμα και την παρουσία τους στους δρόμους της Αθήνας! Η παρουσία τους ερέθιζε λέει την οργή της κοινωνίας, συνήθως 500 έως 3.000 διαδηλωτών!!! Ξυλοδαρμοί αστυνομικών θάβονταν από τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ αφού δεν εξυπηρετούνταν ο κεντρικός σχεδιασμός που ήταν και είναι πάντα, η πτώση και η απαξίωση της κυβέρνησης Καραμανλή και η με οποιοδήποτε τρόπο άνοδος στην εξουσία του Γ. Παπανδρέου, όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι δημοσιογράφοι με τη στάση τους πυροδοτούσαν την ένταση στους δρόμους και την δήθεν οργή κάποιων γνωστών-αγνώστων, προσφέροντας την ασυλία της κάμερας και των παρατρεχάμενων σχολιαστών. Κάθε φορά που η αστυνομία προσπαθούσε να επέμβει, πλήθος από «αυτόπτες» ψευδομάρτυρες ήταν έτοιμο να στήσει καταγγελίες με ψεύτικες και προπάντων πιθανολογούμενες μαρτυρίες. Περιέργως κανένας από αυτούς τους μάρτυρες δεν παρουσιάστηκε ποτέ σε Εισαγγελέα ενώ δεν υπάρχει κανένας απολύτως μάρτυρας στην σημερινή ενέδρα κατά των αστυνόμων στα Εξάρχεια.
Από "Ολυμπία" και Exastal
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]