Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκκληση απελπισίας προς τους εμπόρους ναρκωτικών!!!

Σταματήστε επιτέλους τη νοθεία

Φέρτε πίσω το καλό «πράμα»!!!


Έκπληκτος διάβασα στο μοναδικό TaXalia ανακοίνωση που εξέδωσε το γνωστό μαγαζάκι του Soros (στο οποίο είναι υπεύθυνοι 2 καθηγητές του ΕΜΠ και 4 μεταπτυχιακοί), το γνωστό Indymedia, στο οποίο αναγράφονται 2 καταγγελίες που προκαλούν ανάμικτα και ακραία συναισθήματα.
Καταγγελία πρώτη: Ο αστυνομικός Διαμαντής, που πυροβολήθηκε στα Εξάρχεια, δεν ήταν και δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος!!! Τους το είπε (όχι σύντροφος) μάρτυρας όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο… Ως εκ τούτου πρόκειται για προβοκάτσια…!
Καταγγελία δεύτερη: Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον συνάδελφό τους, τον γάζωσαν στην κυριολεξία (η προηγούμενη καταγγελία καταρρίπτεται και ταυτόχρονα χάνει η Τατιάνα και όλες οι μεσημεριάτικες εκπομπές τον τίτλο των «κουτσομπολίστικων» και τον κερδίζουν οι θαμώνες του Indymedia) προκειμένου να δημιουργήσουν προβοκάτσια κατά του πανεπιστημιακού ασύλου αλλά και για να κάνουν φύλλο και φτερό τα (καημένα) Εξάρχεια!!!

Μετά από αυτές τις δύο καταγγελίες, παρακαλώ προσωπικά όλους τους εμπόρους ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη, κοκκαΐνη), παραισθησιογόνων και χασίς, να επαναφέρουν στην αγορά τα μη νοθευμένα προϊόντα. Αντιλαμβάνομαι ότι μέσα στα πλαίσια της διεθνούς κρίσης προσπαθείτε, κι εσείς, οι έμποροι ναρκωτικών, να περικόψετε τις ζημίες, αλλά εδώ το θέμα είναι ανθρωπιστικό… Η έλλειψη σωστών ναρκωτικών έχει κάνει όλα τα αυτά τα βλαμμένα και επιεικώς εγκεφαλικά νεκρά παιδάκια, που τόσο τα λατρεύει το ΣΥΡΙΖΑ, να παθαίνουν παρακρούσεις με σοβαρό κίνδυνο να χάσουν οριστικά κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
Πρέπει κι εσείς, οι έμποροι ναρκωτικών, σαν σωστοί επαγγελματίες, να σκεφθείτε το καλό αυτών των παιδιών και να ξαναφέρετε χασίς καλής ποιότητας (συμβουλευτείτε τον Γρηγόρη τον Ψαριανό, ξέρει αυτός), να κάνετε καινούργια εισαγωγή από τα Σκόπια παραισθησιογόνων χαπιών, καθώς επίσης να προχωρήσετε σε ανανέωση της σύμβασης με τις κοιλάδες της ευτυχίας του Αφγανιστάν και της Τουρκίας, όπου παράγεται καλή παπαρούνα και ακόμη καλύτερη ηρωίνη. Τέλος, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους βαρώνους της Κολομβίας, για να φέρετε καλή κόκα (τα παιδάκια της Εκάλης, του Ψυχικού και του Κολωνακίου βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση).
Κωμικοποιώ το γεγονός, αυτών των «ειδήσεων», σε μία υπερβολική προσωπική προσπάθεια που κάνω, προκειμένου να αντιληφθώ το μέγεθος του κενού που βρίσκεται στα κεφάλια αυτών των νέων ανθρώπων… Και όταν σκέφτομαι πως αυτοί αποτελούν μία μερίδα (μικρή ευτυχώς) του μέλλοντος του τόπου, τότε σκέφτομαι να αρχίσω κι εγώ τα ναρκωτικά…
Το μόνο που με συγκρατεί, είναι κάτι παλιόπαιδα που δουλεύουν σκληρά προκειμένου να βγάζουν τα έξοδά τους προς το ζειν και προς το διασκεδάζειν… (όποτε μπορούν)…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]