Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

3 νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες

Σκοτώθηκαν από άρμα μάχης

Ο πανικός έχει χτυπήσει ανάμεσα στις τάξεις του Ισραηλινού στρατού. Αργά αλλά σταθερά ο αριθμός των τραυματιών αυξάνεται στα νοσοκομεία του Ισραήλ και πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεκροί είναι πάρα πολλοί αλλά δεν μεταφέρονται καν (επίσημα) στο Ισραήλ.
Σήμερα το βράδυ, άρμα μάχης με πανικόβλητο πλήρωμα άρχισε να χτυπάει μία μεγάλη ομάδα Ισραηλινών στρατιωτών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 και να τραυματιστούν άλλοι 20, από τους οποίους οι 4 είναι σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση.
Η αντίσταση που προβάλουν οι Παλαιστίνιοι μαχητές (άνδρες και γυναίκες) είναι πολύ σφοδρή και έχει τσακίσει το ηθικό των, "άνετων" μέχρι πριν λίγες ημέρες, νεαρών στρατιωτών του Ισραήλ. Ο ψυχολογικός παράγοντας δείχνει να αλλάζει πλευρό και να είναι υπέρ των Παλαιστινίων μαχητών, οι οποίοι μάχονται σκληρά μέσα από κάθε κτίριο, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια υποχώρησης.

"Ο Θεός των Εβραίων τους τιμωρεί επειδή δεν τηρούν το νόμο"!!! Αυτό το μήνυμα βρήκα σε ένα forum (από τα πολλά) όπου δίνονται σκληρές διαδικτυακές μάχες από Παλαιστίνιους φοιτητές και εργαζόμενους που ζούνε στην κυρίως Ευρώπη. "Άρχισαν την επίθεση ημέρα Σάββατο και ξέρουν ότι δυσαρέστησαν τον Θεό τους"...
Το Ισραήλ έχει στριμώξει στην γωνία τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας, με στόχο να εξαφανίσει την Χαμάς, όμως τώρα γεύεται τα νύχια του πληγωμένου θηρίου. Χωρίς άρματα μάχης, χωρίς σύγχρονα αντιαρματικά όπλα, χωρίς πυροβολικό, χωρίς πολεμικό ναυτικό, χωρίς πολεμική αεροπορία, χωρίς εθνικό εναέριο χώρο, με κλεισμένους τους δύο δρόμους (εισόδους εξόδους), οι Παλαιστίνιοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα.
Τους έχουνε κόψει το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, την τροφοδοσία σε καύσιμα, τους καταστρέφουν τις αποθήκες τροφίμων... Δεν προλαβαίνουν να θάψουν τους νεκρούς τους...!!! Ενάμιση εκατομμύριο άνθρωποι έχουνε γίνει στόχοι των υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων του Ισραήλ
... Απειλούνται με εμφάνιση ασθενειών (πολλοί νεκροί είναι άταφοι κάτω από τα συντρίμμια...
Όλα αυτά όμως δεν είναι ικανά να τους σταματήσουν να πολεμάνε για την ελευθερία τους.
Το Ισραήλ καταπάτησε το Διεθνές Δίκαιο, όταν επέβαλε αποκλεισμό στη Λωρίδα της Γάζας, προχωρώντας ουσιαστικά σε μία εχθρική πολεμική πράξη, όπως αυτή αναγνωρίζεται από το Διεθνές Δίκαιο. Σύμφωνα με την λογική των κατοίκων του Ισραήλ (το 91% είναι υπέρ αυτής της επίθεσης κατά των Παλαιστινίων) οι Παλαιστίνιοι δεν έπρεπε να αντιδράσουν (με ό,ποιο τρόπο διέθεταν)... Την ίδια στιγμή, θέαμα έχουνε γίνει για πολλούς Ισραηλινούς πολίτες, οι βομβαρδισμοί και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις. Μεγάλες ομάδες από αυτούς μεταφέρονται σε υψώματα κοντά στη Λωρίδα της Γάζας και παρακολουθούν με κιάλια την σφαγή των Παλαιστινίων...
Οι ηγέτες της παγκόσμιας κοινότητας κλείνουν τα μάτια μπροστά στις ορέξεις των Ισραηλινών ηγετών. Γίνονται εκκλήσεις για τερματισμό της βίας, αλλά οι πολιτικοί του Ισραήλ δεν υποχωρούν. Μάλιστα, ζητούν κατανόηση και υπόσχονται ότι θα αργήσει να τελειώσει αυτό που έχουνε ξεκινήσει...! Αρνήθηκαν μάλιστα μέχρι και την προσωρινή εκεχειρία, όταν ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, μετέβη στο Ισραήλ για να καταθέσει προσωπικά την έκκλησή του για παύση της σφαγής των Παλαιστινίων. Την ώρα μάλιστα που ο Γάλλος πρόεδρος συνάντησε την Ισραηλινή κυβέρνηση, εντάθηκε στο μεγαλύτερο μέχρι τώρα βαθμό η επίθεση των Ισραηλινών δυνάμεων.
Οι Ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι να εξαφανίσουν την Λωρίδα της Γάζας, αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα το καταφέρουν και θα το πληρώσουν με πολύ αίμα και για πάρα πολλά χρόνια...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]