Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μεγαλείο της αθλιότητας των ΜΜΕ - Εμφανίζουν το μαύρο - άσπρο στην ξεκάθαρη δολοφονική απόπειρα κατά του αστυνομικού

Συνεχίζουν το βρώμικο παιχνίδι τους

Επιχείρηση παραχάραξης

της αλήθειας από τους δημοσιογράφους


Όπως ήταν αναμενόμενο, τα ΜΜΕ παραμένουν αμετανόητα, συνεχίζοντας το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν. Και τι δεν έχουν ακούσει τ’ αυτάκια μας σε σχέση με την πρόσφατη δολοφονική επίθεση εναντίον του 21χρονου αστυνομικού Αδαμάντιου Μαντζούνη με αυτόματα όπλα. Ευτυχώς, που (μέχρι τώρα) δεν είπαν ότι "με 30 σφαίρες δεν γίνεται τίποτε, με τις 31 θεωρείται εκφοβισμός και με τις 31 έγκλημα"!!!
Δεν περιμέναμε βέβαια, να δούμε δακρύβρεχτα μελό, ανάλογα μ’ αυτά του νεαρού Γρηγορόπουλου, αλλά θέλαμε να πιστεύουμε ότι τα ΜΜΕ, θα μπορούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα και δεν θα έκαναν διαγωνισμό αθλιότητας.
Οι 31 σφαίρες που εισέπραξαν οι τρεις αστυνομικοί και τα εν δυνάμει θανάσιμα τραύματα που πήρε ως «σουβενίρ» ο ένας εξ αυτών, προφανώς δεν ήταν αρκετές, για αρκετούς «δημοσιογράφους».

Έτσι, ακούσαμε την κυρία Μάρω Λεονάρδου να προσπαθεί να παρουσιάσει την δολοφονική επίθεση σαν «εκφοβισμό» και την κυρία Τρέμη να διατηρεί αμφιβολίες και να ζητά από τον Πάνο Σόμπολο (ίσως ένας απ’ τους λίγους έντιμους και με ίχνη «τσίπας», δημοσιογράφους σήμερα) να της επιβεβαιώσει με την εμπειρία του αν «μιλάμε για δολοφονική επίθεση».
Είδαμε την κουτοπόνηρη προσπάθεια μερικών να αφαιρέσουν από τον 21χρονο αστυνομικό την αστυνομική του ιδιότητα, κάνοντας λόγο για «επίθεση σε ένα παιδί 21 ετών, των 700€», λες και η επίθεση, είχε σαν στόχο ένα οποιοδήποτε «παιδί» και όχι έναν αστυνομικό.
Άλλοι (στον Άλφα) επικέντρωσαν την προσοχή στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που δεν φορούσε ο άτυχος αστυνομικός, δείχνοντας έτσι εσκεμμένα το δέντρο και χάνοντας «επιμελώς» το δάσος.
Είδαμε ακόμα, την επίμονη προσπάθεια, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, να δημιουργηθούν εντυπώσεις, προβάλλοντας στα βίντεο και εμβόλιμες σκηνές με «αγανακτισμένους νέους» και κάτοικους των Εξαρχείων, που «ανθίστανται» βρίζοντας τους «αυταρχικούς» αστυνομικούς που κάνουν το αυτονόητο: Φύλλο και φτερό όλη την περιοχή.
Βέβαια, η αξία της ανθρώπινης ζωής για τα ΜΜΕ, έχει σημασία σε σχέση με το ποιος την αφαιρεί, γι’ αυτό και δεν πέσαμε απ’ τα σύννεφα σήμερα, όταν ο Γ.Γ. των αστυνομικών Σπήλιος Κρικέτος, έφερε σε φανερή αμηχανία την κυρία Τρέμη, αναφέροντας ότι κατά τις ημέρες των ταραχών-βανδαλισμών, είχαν σταλεί στο Mega βίντεο όπου εμφανίζονταν αστυνομικοί να δέρνονται ανηλεώς απ’ τα «οργισμένα νιάτα» και τα οποία βίντεο δεν προβλήθηκαν ποτέ, γιατί κατά την δήλωση αρμοδίου του τηλεοπτικού σταθμού, «οι μπάτσοι δεν πουλούσαν».
Ο νεαρός αστυνομικός, κυριολεκτικά είναι θύμα των «παλικαράδων» με τα Καλάσνικοφ. Ουσιαστικά όμως ποιος τον έβαλε μπροστά στο σκόπευτρό τους;
Η απάντηση, μάλλον είναι προφανής…
Συνεχίστε παιδιά…
Σίγουρα μπορείτε να γίνετε ακόμα πιο αηδιαστικοί.
Δεν έχετε αφήσει και κάτι το οποίο μπορεί να μας αφήσει «έκπληκτους» πλέον.
Ο Έλληνας έχει ασθενή μνήμη. Το έχει πει κι ο «Επίτιμος» άλλωστε.
Οπότε μπορείτε να βασίζεστε σ’ αυτό…
Από το "Πάρε-Δώσε"
Υ.Γ.: Δεν θα αλλάξετε τον κόσμο σκοτώνοντας αστυνομικούς και το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Άρα τα κίνητρά σας είναι ύποπτα, εκτός κι αν έχετε τόσο μεγάλο κενό στο κεφάλι σας που το καλύπτετε μόνο με την ηδονή της δολοφονίας. Όσο θα ήθελα να μην υπάρχουν μπάτσοι άλλο τόσο θα ήθελα να μην υπάρχετε κι εσείς, παρακομπλεξικοί εγκεφαλικά νεκροί, που από ιδεολογικό λάθος, απλό λάθος ή από σκέτη ανικανότητα δεν γίνατε μπάτσοι οι ίδιοι… και τώρα, τους εκδικείστε...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]