Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πόλεμος στη Γάζα μαίνεται... και οι δικοί μας κουκουλοφόροι ξεκουράζονται κάνοντας σκι

Αγωνιστές και κουκουλοφόροι

Ποιά είναι η σχέση μεταξύ τους;


Τα πρόσφατα επεισόδια στην Αθήνα έχουν "φυτευθεί" στη μνήμη μας και όλοι μας ευχόμαστε να λειτουργήσουν θετικά στο υποσυνείδητο του κάθε πολίτη της χώρας.
Σήμερα όμως, μία μικρή χώρα δέχεται επίθεση! Μία πόλη, η Γάζα, χτυπιέται αλύπητα και εκατοντάδες νεκροί αθροίζονται στα "κατορθώματα" των Ισραηλινών!!!
Εκεί, λοιπόν, στην Γάζα, έχουν αρχίσει οι μάχες και πρώτοι οι νέοι άνθρωποι δίνουν το παρόν τους... χωρίς κουκούλες, δίχως να κρύβονται. Με τα πρόσωπά τους να ατενίζουν τον θάνατο, απέναντι στις σφαίρες των Ισραηλινών στρατιωτών...
Όλοι εμείς, ίσως θα πρέπει να συγκρίνουμε αυτά τα παιδιά-ήρωες, με τους δικούς μας κουκουλοφόρους, που βανδάλισαν, έκαψαν και κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών, χωρίς να στραφούν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ κατά όλων αυτών που έλεγαν πως πολεμούν!!!
Τι ομοιότητες υπάρχουν ανάμεσα στα παιδιά της Γάζας και στα "¨δικά μας παιδιά"; Τι ιδεολογίες και ποιά ιδανικά;
Η σύγκριση; δική σας... τα σχόλια; δικά σας...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]