Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τί πραγματικά είναι οι κουκουλοφόροι;

Φελλοί της μικροαστικής εξαχρείωσης ή
εγκάθετα όργανα «αριστερίστικης» προπαγάνδας


Είναι να γελά κανείς και ταυτόχρονα να θλίβεται βαθύτατα όταν διαβάζει τα κείμενα των «αριστεριστών» και ιδιαίτερα εκείνων που αυτό-αναγορεύονται σαν οι «φύλακες της τροτσκιστικής παρθενίας».
Σηκώνει πράγματι τα χέρια του ψηλά μπροστά στους ογκόλιθους της βλακώδους έπαρσης και αναρωτιέται: αυτή η έπαρση της βλακείας είναι το προϊόν του ολοκληρωτικού, μικροαστικού, σεχταριστικού τους εκφυλισμού ή αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκάθετα και επιδοτούμενα πιόνια ποικίλων κέντρων των οικονομικών νονών της εξουσίας;
Δεν είναι δυνατόν να μιλάνε όλες αυτές οι σέχτες της κούφιας αριστερίστικης ρητορείας για «Επανάσταση» και «Εξέγερση» δίχως ούτε μία αναφορά στο πλουσιότατο μαρξιστικό και τροτσκιστικό υλικό περί Επαναστάσεων και Εξεγέρσεων.
Δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά των Επαναστάσεων και των Εξεγέρσεων, χαρακτηριστικά που έχουν αναλυθεί ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ από τους μεγάλους επαναστάτες και θεωρητικούς του μαρξισμού.

ΟΥΤΕ μία αναφορά στις θεωρητικές και πολιτικές κατακτήσεις των επαναστατικών κινημάτων.
ΟΥΤΕ ένας, έστω κούφιος λόγος, σχετικά με το υποκείμενο αυτής της «επαναστατικής» διαδικασίας και της «εξέγερσης», ούτε ένας υποτυπώδης προσδιορισμός των αιτημάτων και των συνθημάτων της «εξέγερσης», ούτε μία καταγραφή των σταθμών της και των μορφών οργάνωσή της.
Μια δολοφονία ενός μαθητή προκάλεσε την «Εξέγερση», χωρίς η εργατική τάξη να κουνηθεί και χωρίς ο ελληνικός λαός να την αγκαλιάσει ή να σταθεί απέναντί της με θετική ουδετερότητα.
Μια δολοφονία προκάλεσε την «Εξέγερση», δίχως ΠΟΤΕ να έχουν φανεί τα φύτρα και τα προζύμια των «πρωτοποριών», οι κοινωνικές και πολιτικές συσσωρεύσεις της δράσης αυτών των «πρωτοποριών», καθώς και τα όργανα πάλης τους. Εκτός και αν όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι «μαρξιστές» πιστεύουν ότι η χρόνια δράση των κουκουλοφόρων είναι η συνειδητές πρωτοπορίες των σημερινών «Επαναστάσεων» και «Εξεγέρσεων»!!!
Είχαμε, συνεπώς, μια «Επανάσταση» και «Εξέγερση» έξω από τη μαρξιστική θεωρία περί επαναστάσεων και εξεγέρσεων.
Είχαμε μια «Επανάσταση» και «Εξέγερση» που το διευθυντήριό της ήταν τα ΜΜΕ, δηλαδή η «πρωτοπορία» του καθεστώτος και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί ροπαλοφόροι τους: Από τις εστίες του Σόρος, τον ΣΥΡΙΖΑ τους «αριστεριστές» και τους κουκουλοφόρους.
Οι εργατική τάξη απουσίαζε!!!
Τα καταστραμμένα λαϊκά στρώματα και αυτά απόντα.
Ο μεγάλος όγκος των φοιτητών δεν ακολούθησε, όπως και των μαθητών.
Μειοψηφίες απολιτικών νέων βρισκόντουσαν στο δρόμο. Κουκουλοφόροι (τα «τάγματα» της νέας εποχής του φασισμού) καθοδηγούσαν και κατέστρεφαν με ασπίδα τις ψυχώσεις κάποιων τραγικά μειοψηφικών τμημάτων της νεολαίας. Αλλοδαποί να πλιατσικολογούν και να επανδρώνουν τα «τάγματα» των κουκουλοφόρων. Τα ΜΜΕ και οι οικότροφοι διανοούμενοι και πολιτικοί να πυροδοτούν!!!
ΟΛΑ αυτά οι αριστερίστικές σέχτες τα ονόμασαν «Επανάσταση» και «Εξέγερση» από κοινού με τα Ιερατεία του καθεστώτος!!!
ΟΝΟΜΑΣΑΝ «εξέγερση» μια κατάσταση που ΟΧΙ μόνο δεν συγκρούστηκε ΠΟΥΘΕΝΑ, πολιτικά και οργανωτικά με το σύστημα, αλλά αντίθετα εκτυλισσόταν μπροστά στα απαθή βλέμματα των κατασταλτικών μηχανισμών του καθεστώτος.
Τα αστυνομικά όργανα χρησιμοποιήθηκαν για το θέαμα της «εξέγερσης» και όχι για την καταστολή της.
ΑΥΤΟ πράγματι αποτελεί ιστορική πρωτοτυπία. Το καθεστώς όχι μόνο να μην εξαπολύει τους μηχανισμούς καταστολής εναντίον της «λαϊκής εξέγερσης», αλλά να αγωνίζεται να την πυροδοτήσει και να την κάνει τελετουργικό θέαμα.
Πρωτοτυπία, επίσης, ιστορική είναι μια εξέγερση να εξατμίζεται μόνη της, να πηγαίνει προς τα πίσω, να μην συσπειρώνει κόσμο, να διώχνει τον κόσμο και να τρομοκρατεί την κοινωνία.
Και να εκφυλίζεται σε καψίματα, πλιάτσικα, αδέσποτους πυροβολισμούς και καταστροφές.
ΦΥΣΙΚΑ ισχυροποιεί και εδραιώνει τα νέα «τάγματα τρομοκρατίας» του καθεστώτος.
Αλλά αυτά, οι αξιοθρήνητοι οπαδοί του Τρότσκι (τον εξευτελίζουν κυριολεκτικά) δεν μπορούν να τα δούνε: Ή επειδή έχουν μολυνθεί αθεράπευτα από τη σήψη τους, ή επειδή αποτελούν οι ίδιοι «τάγματα τρομοκρατίας» του καθεστώτος.
Δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά τα απλά λόγια του Τρότσκι, τα οποία γράφτηκαν τόσο παλιά, και που σήμερα οι νεοταξικές συμμορίες έχουν πάρει πλανητικές, επιδημικές διαστάσεις:
«Η μπουρζουαζία πουθενά δεν ικανοποιείται με μόνη την επίσημη αστυνομία και το στρατό. Στις Ενωμένες Πολιτείες, ακόμα και στα «ειρηνικά» χρόνια, διατηρεί στρατιωτικοποιημένα τμήματα από απεργοσπάστες και ιδιωτικά εξοπλισμένους αλήτες στα εργοστάσια. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι διάφορες ομάδες των ναζί.
Η γαλλική μπουρζουαζία στην πρώτη προσέγγιση του κινδύνου κινητοποίησε μισονόμιμα και παράνομα φασιστικά αποσπάσματα καθώς και τέτοια που υπάρχουν στο στρατό.
Μόλις η πίεση των εγγλέζων εργατών έγινε πάλι πιο γερή αμέσως και οι φασιστικές συμμορίες διπλασιάστηκαν, τριπλασιάστηκαν, έγιναν δέκα φορές μεγαλύτερες για να τα βγάλουν πέρα σε αιματηρές επιθέσεις ενάντια στους εργάτες…»
Αυτά είναι γραμμένα το 1938, στο «μεταβατικό πρόγραμμα».
Σήμερα οι μέθοδοι αυτές έχουν τελειοποιηθεί. Η Αυτοκρατορία τις έχει ανάγει σε επιστήμη με την κατασκευή της «ατομικής», αλλά και της «μαζικής» τρομοκρατίας των ποικίλων κουκουλοφόρων και των «πορτοκαλί επαναστάσεων».
Το τρομοκρατικό έργο στην Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο άγριο και μαζικό με τα εκατομμύρια των αλλοδαπών δούλων που έχουν εισαχθεί.
Αυτά μόνο παντελώς ηλίθιοι ή εγκάθετοι δεν μπορούν να τα διακρίνουν.
Αλλά και να μιλάς στο όνομα του επαναστατικού μαρξισμού και να μην τα βλέπεις, αλλά να στηρίζεις τέτοιες καθεστωτικές, τρομοκρατικές πράξεις, βαπτίζοντάς τες «επαναστάσεις» και «εξεγέρσεις», τότε, το πιθανότερο, είσαι όχι βλάκας, αλλά γρανάζι του πολιτικού υπόκοσμου και των καθεστωτικών συμμοριών…
Εξόριστος Ρεσάλτο
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]