Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπράβο σου ινστρούχτορα, τα κατάφερες...

Ένα παράξενο προσωπικό μήνυμα...

Μέσα στο φόρουμ του Ρεσάλτο, κάποια "Ολυμπιάδα" άφησε ένα κείμενο-μήνυμα,που απευθύνεται στον "ινστρούχτορα", αυτόν που βρίσκεται πίσω από τα πρόσφατα επεισόδια που απείλησαν την χώρα και την διέσυραν διεθνώς.
Η συγγραφέας του κειμένου δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά σε ποιόν απευθύνεται και οι αναφορές της είναι σαφείς και "σκληρές". Και γράφτηκε στις 7 Δεκεμβρίου, πριν να κλιμακωθούν τα επεισόδια, σαν να γνώριζε πως βρισκόμασταν μόνο στην αρχή...
Καταγγέλει χειραγώγηση των νέων και κατευθυνόμενες στρατιωτικά σχεδιασμένες και πληρωμένες ενέργειες...
Τι άλλο συμβαίνει που (δυστυχώς) η συγγραφέας του κειμένου δεν μας μετέφερε;

Κατάφερες σε 10 χρόνια να ξεκαθαρίσεις την πλατεία από τους αντιφρονούντες για να παίζεις μόνος σου με την κάστα σου. Κατάφερες να καθαρίσεις και τις καταλήψεις. Τσάκισες όποια φωνή έφερνε ανιδιοτελή τοποθέτηση και μαζικό αγώνα. Ήθελες να καρπώνεσαι το ιδεολογικό νταβατζηλίκι σου μόνος.
Μαζί με τα μεσήλικα ναυάγια που σου απέμειναν άρχισες να στρατολογείς γαβριάκια για να φτιάξεις το δικό σου τοπικό μιλιταριστικό μόρφωμα. Ήθελες δίπλα σου την πνευματική ορφάνια για να μην αναρωτιέται κανείς πως οι μπάτσοι δε σου χτυπάν ποτέ την πόρτα. Ενώ οι άλλοι, οι "ρουφιάνοι" μπαινόβγαιναν στα κρατητήρια χωρίς υποστήριξη κάθε φορά που έκανες τις στρατοκρατικές σου ασκησούλες. Απόκληροι φιλόσοφοι που πλήρωναν με ξύλο τις ιδέες τους τόσο στα κολάδικα όσο και έξω, στα παγκάκια, από τους χειραγωγημένους λοχίες σου. Και δεν είχαν ποτέ ούτε ένα βουλευτή της αστικής δημοκρατίας να τους στηρίξει.
Ξέρεις εσύ.
Και τώρα τα κατάφερες. Είσαι καβάλα. Ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης. Ο Αρχιδουλέμπορος, ο υπερδιευθυντής φυλακών, ο "ρυθμιστής" της αστικού SQ.
Και βάζω στοίχημα πως τη θυσία την είχες στήσει μια χαρά. Γιατί η χθεσινή ασκησούλα σου ήταν διαφορετική από τις άλλες. Σιγά τώρα μη και δεν ήξερες ποιοί είχαν βάρδια. Και τα μινκς είχαν μάθει μόνο στα εύκολα.
Μπράβο σου ινστρούχτορα, οφείλω να παραδεχτώ ότι είσαι διαβολικά ευφυής.
Στην υγειά σου το νέο αίμα. Και άξιος ο μισθός σου...
Ολυμπιάδα
Από το Ρεσάλτο
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]