Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Κούγιας τα ρίχνει στον Αυτιά

Τους ξεσκέπασε με τρεις λέξεις

Δεν πάει να λέει ο Λάκης, ο Κούγιας έχει αρχ..δια σε αντίθεση με άλλους. Σε αυτή του συνέντευξη λέει μεγάλες αλήθειες απευθυνόμενος σε μικρούς ανθρώπους. Όσο και αν δεν συμπαθεί κανείς τον Κούγια, όσο και αν προσπαθήσει να του προσάψει τα χίλια-μύρια όσα, έχω την εντύπωση πως δεν θα μπορέσει να σταθεί ποτέ του στο ύψος αυτών που σήμερα καταγγέλει ο Αλέξης Κούγιας.
Ξεσκέπασε με τρεις λέξεις την υποβολέα του Αυτιά.
Ξεσκέπασε με τρεις λέξεις την μικρότητα των μεγαλοδημοσιογράφων.
Ξεσκέπασε με τρεις λέξεις τα στημένα και τα καθοδηγούμενα της τηλεόρασης...
Από μένα, μπράβο σου ρε Κούγια, αν και δεν σε συμπαθούσε ποτέ.
Μπράβο σου γιατί είσαι τελικά ο μόνος που τόλμησε να υπερασπισθεί την Δικαιοσύνη, αναλαμβάνοντας την υπόθεση του ειδικού φρουρού και μπράβο σου γιατί τους τα λες "χύμα και τσουβαλάτα", όπως δεν τους τα έχει πει ποτέ κανείς άλλος.
Μπράβο σου, γιατί απέδειξες, σε όσους εμφανίζονται στο γυαλί, πως είναι μαριονέτες σε ένα θέατρο σκιών που ανεβάζει ένα θέατρο παραλόγου.
Μπράβο σου, γιατί τελικά απέδειξες πως τα παντελόνια σου έχουν καβάλο... και δεν είναι unisex...
Κωνσταντίνος και Βεντέτα

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]