Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κουκουλοφόρος... ο άνθρωπος που εμφανίστηκε από τις σκιές και το σκοτάδι

Μία θλιβερή αυτοαναίρεση

Αυτό το έντυπο κυκλοφορεί σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης σε χιλιάδες αντίτυπα...
Οι άνθρωποι των σκιών αποκτούν πρόσωπο μέσα από μία ακόμη σκιά και θέλουν να δηλώσουν παρόντες στις εξελίξεις...
Οι καταστροφές έχουν παραλληλισθεί με την "ενεργή τους πολιτική δράση", αλλά προσπαθούν να επικοινωνήσουν...
Με σύνθημα "Να ζήσουμε τον κομμουνισμό, να διαδώσουμε την αναρχία", αποδεικνύουν το ιδεολογικό τους κενό ή την ιδεολογική κρίση ταυτότητας στην οποία βρίσκονται...
Αγνοώντας τις βασικές αρχές της αναρχίας, επικαλούνται τις σκιές, για να μας πείσουν πως από το σκοτάδι μπορεί να παραχθεί κάτι νέο. Και είναι σίγουρο πως μας πείθουν, αλλά δυστυχώς, δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν το νέο, όταν δεν μπορούν ούτε καν να αυτοπροσδιορισθούν ή να κατονομάσουν τον πολιτικό χώρο μέσα στον οποίο κινούνται.
Προσβάλλοντας την αναρχία (που έχει συνειδητοποιημένους και ολοκληρωμένους φιλήσυχους πολίτες-οπαδούς) επιζητούν να βρούνε ιδεολογική ομπρέλα!!!

Τελικά, είναι βέβαιο πως ο Μπακούνιν και οι υπόλοιποι ιδεολόγοι αναρχικοί δεν απευθυνόταν στους κουκουλοφόρους, όπως είναι απολύτως βέβαιο πως οι αναγνώστες των βιβλίων τους, οι φίλοι και όλοι όσοι ενστερνίστηκαν το "όραμα" της αναρχίας, δεν βρίσκονται ανάμεσα στις σκιές και στα σκοτάδια...
Οπαδοί του Γκαίμπελς, προστρέχουν τώρα, οι άνθρωποι των σκιών να υπογράψουν ένα σκιώδες μανιφέστο (καθ' υπερβολή, γιατί ούτε καν περίληψη μανιφέστου δεν είναι και περισσότερο μοιάζει με ανακοίνωση χορευτικού σωματείου), μία θλιβερή παρουσία στον χώρο του εθνομηδενισμού, αποκαλύπτοντας πως ο θάνατος του Αλέξη ήταν τελικά γι αυτούς καθαρή εκμετάλλευση και μεγάλη ευκαιρία να διατυπώσουν τον ιδιότυπο λόγο τους (φωτιές, κλοπές, καταστροφές) και να επαναλάβουν αυτό το οποίο υποτίθεται πως καταγγέλουν: ένα σύστημα αιμοσταγές, απρόσωπο και εχθρικό προς τους πολίτες.
Λυπούμαστε πολύ, αλλά η κοινωνία μας δεν σας χρειάζεται.
Μπορείτε να αποχωρήσετε και πάλι στις σκιές σας...
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]