Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευθύνη της Κοινωνίας η Συμπαράσταση στους Αστυνομικούς...


Κι εμείς απλά κοιτάμε

τις δολοφονικές απόπειρες


Από τις 6 Δεκεμβρίου έως και σήμερα στις συγκρούσεις που έχουν γίνει στο κέντρο έχουν τραυματιστεί 180 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εκ των οποίων η συντριπτική πλειονότητα υπηρετεί στα ΜΑΤ.
Τα εικονικά σήματα στην Άμεση Δράση έχουν αυξηθεί».
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης εστάλη σε γειτονιά του Κορυδαλλού για να διερευνήσει τηλεφωνική καταγγελία.
Προτού οι δύο άνδρες προλάβουν να καταλάβουν τι συνέβαινε, δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι αστυνομικοί μπήκαν ξανά στο περιπολικό και έφυγαν.
Την προηγούμενη Δευτέρα έξω από το πρώην υπουργείο Παιδείας στην οδό Μητροπόλεως, είχε λάβει θέσεις μια διμοιρία των ΜΑΤ η οποία επί αρκετές ώρες δεχόταν βροχή αντικειμένων.

Η εντολή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ήταν να παραμείνουν αδρανείς.
Ο επικεφαλής της διμοιρίας, βλέποντας τους άνδρες του να πέφτουν τραυματισμένοι ο ένας μετά τον άλλον, την απέσυρε σε ασφαλέστερο σημείο
Ενώ κατά την προχθεσινή επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ στη συμβολή της Μιχαλακοπούλου με την οδό Φειδιππίδου εκατοντάδες πολίτες έγιναν μάρτυρες της απόπειρας των κουκουλοφόρων να κάψουν ζωντανό τον αστυνομικό- οδηγό, εμποδίζοντάς τον να βγει από το φλεγόμενο λεωφορείο.!!
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_21/12/2008_296955
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4492840&ct=1
Εδώ να σταθούμε λίγο...
Οι κουκουλοφόροι είχαν στίσει ενέδρα, ακινητοποίησαν το λεωφορείο, τοποθέτησαν δοχεία με βενζίνη κάτω από το λεωφορείο-κλούβα, εν συνεχεία το περιέλουσαν με βενζίνη το πυρπόλησαν με μολότοφ και μέχρι να αρπάξει φωτιά η δεξαμενή του αυτοκίνητου κρατούσαν την πόρτα κλειστή, παρεμποδίζοντας τον οδηγό αστυνομικό να βγει από το όχημα...
Κανείς από τους παραμορφωμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τους τηλε-εισαγγελείς, τους υπέρ-ευαίσθητους δεν ανέφερε την σωστή λέξη που χαρακτηρίζει αυτή την ενέργεια.
Δηλαδή, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ!!!
Εφόσον οι επίδοξοι δολοφόνοι, έστησαν ενέδρα, είχαν προμελετήσει τις ενέργειές τους και παρεμπόδισαν τον οδηγό όσο μπορούσαν για να καεί ζωντανός...
Αυτό ήταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ απόπειρα...
Σήμερα η ευθύνη της Κοινωνίας των σκεπτόμενων Πολιτών είναι να συμπαρασταθούν στην Αστυνομία.
Να επισκεφθούν τα αστυνομικά τμήματα και να δείξουν έμπρακτα ειλικρινή αγάπη και ηθική εκτίμηση στους Αστυνομικούς.
Ο Πολιτισμός μας ως κοινωνίας, έχει υποχρέωση και θα βρει τρόπο να εκφράσει τα αληθινά συναισθήματα των πολιτών προς τους αστυνομικούς, που ενώ προσπαθούν να προστατεύσουν την πολιτεία μας, λοιδορούνται, προπηλακίζονται, εξευτελίζονται, τραυματίζονται κι εμείς κοιτάάάάάάάμε!!!
ΙΑΣΩΝ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΤ
    http://orthodoxia.forumup.gr/viewtopic.php?p=9036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]