Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαθήματα προπαγάνδας και παραπληροφόρησης - Η εγκαθίδρυση της Μιντιοκρατίας

Πυροβόλησε ευθεία επειδή...

εμάς έτσι μας βολεύει!!!


Ο ειδικός φρουρός με

τα υπερφυσικά χαρίσματα!!!


Έγινε και η «αυτοψία» στον χώρο του εγκλήματος, στα Εξάρχεια, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος!!! Αποτέλεσμα; Μα αυτό που θέλουν τα ΜΜΕ. Μην περιμένετε κάτι άλλο…
Σιγά μην βγούνε και παραδεχτούνε ότι αδίκως φώναζαν και προέτρεπαν, σιγά μην αποδεχθούν ότι παραβαίνοντας την κείμενη νομοθεσία εξέδωσαν τηλεοπτικά και έντυπα τις «δικές τους αποφάσεις», παρακάμπτοντας την πραγματικότητα και παραβιάζοντας (ή καλύτερα, βιάζοντας) το «τεκμήριο της αθωότητας» παραδίδοντας βορά στα ρεμάλια και στις ληστοσυμμορίες το κέντρο της Αθήνας (και παρ’ ολίγο και την υπόλοιπη Ελλάδα), δίνοντας άλλοθι στην «δικαιολογημένη οργή» των κουκουλοφόρων και παραπλανώντας τους υπόλοιπους πολίτες, για να τους συσπειρώσουν υπέρ της απόπειρας που συντελούνταν και που είχε σαν στόχο το ίδιο το πολίτευμα.

Τα ΜΜΕ αποφάσισαν και φυσικά δεν συντρέχει λόγος να πάρουν πίσω την ό,ποια απόφασή τους!!! Άλλωστε, ποιος κυβερνάει πραγματικά τον τόπο; Ο Καραμανλής; Αν το νομίζει (που δεν το νομίζει) πλανάται πλάνην οικτράν… Δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά μιντιοκρατία, όπου ο κάθε καναλάρχης ή εκδότης αποφασίζει κατά το συμφέρον του και ανάλογα με τις προσδοκούμενες εισπράξεις!!!
Συνεχίζοντας την λάσπη κατά της αλήθειας και της σκληρής (και άδικης για τον νεκρό Αλέξη) πραγματικότητας, σήμερα, τα ΜΜΕ αποφάσισαν να εκδώσουν το δικό τους «πόρισμα» περί της αυτοψίας στον χώρο του εγκλήματος!!! Δεν ενδιαφέρονται ούτε για το επιστημονικό πόρισμα του ιατροδικαστή (όπου σαφέστατα αναφέρεται πως το βλήμα –σφαίρα- είχε καθοδική τροχιά), ούτε φυσικά ενδιαφέρονται για την ίδια την σφαίρα, η οποία σύμφωνα με την βαλλιστική έρευνα εξωστρακίστηκε και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στο σώμα του Αλέξη.
Η είδηση περί της αυτοψίας των ΜΜΕ έχει ως εξής:
«Δικαιώνουν τους αυτόπτες μάρτυρες που μιλούσαν για «ευθεία βολή», τα πρώτα συμπεράσματα από την αυτοψία και τη βαλλιστική διερεύνηση, που έγινε χτες το πρωί ύστερα από εντολή του ανακριτή, στον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια.
Tο συμπέρασμα είναι ότι ο ειδικός φρουρός δεν πυροβόλησε στον αέρα όπως ισχυρίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές, ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε προς το μέρος όπου βρισκόταν ο 15χρονος και η παρέα του, «σε ανθρώπινο ύψος ή λίγο ψηλότερα».
Δεδομένος όμως θεωρείται και ο εξοστρακισμός (εκτροπή) της βολίδας, «ύστερα από πρόσκρουση με το πλαϊνό τμήμα της σε σκληρή επιφάνεια», όπως αναφέρει το πόρισμα των βαλλιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων».
Η επιβεβαίωση των αυτοπτών μαρτύρων, γίνεται, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, έτσι απλά, χωρίς να παρατίθεται κάποιο άλλο στοιχείο. Οι μάρτυρες είπαν, άρα είναι και σωστοί!!! Αν και δεν έχει γίνει έλεγχος της αξιοπιστίας των μαρτύρων, οι «δημοσιογράφοι» αποφάσισαν ότι είναι αξιόπιστοι, επειδή απλά τους βολεύει… και τους "βολεύει" για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κυρίως για να μπορεί να συνεχιστεί το "θέμα"...
Οι έγκυρες αστυνομικές πηγές δεν κατονομάζονται, φυσικά, επειδή δεν υφίστανται (εάν υπάρχουν βγάλτε τους φόρα παρτίδα, όπως βγάλατε το πρόσωπο του ειδικού φρουρού και την διεύθυνσή του...). Βλέπετε, το «δημοσιογραφικό απόρρητο» δεν μπορεί να παραβιαστεί (είναι σαν το πανεπιστημιακό άσυλο, όπου επικαλούνται οι κουκουλοφόροι μετά από κάθε τους χτύπημα). Για μία είδηση, τόσο μεγάλης βαρύτητας και σοβαρότητας, απλά επικαλούνται γενικώς και αορίστως «αστυνομικές πηγές»!!!
«Πυροβόλησε σε ανθρώπινο ύψος ή λίγο ψηλότερα», αναφέρουν τα καταγέλαστα ΜΜΕ στο «πόρισμά» τους. Και πώς έγινε το λίγο ψηλότερα; Εξήγηση δεν υπάρχει καμία. Ίσως θα πρέπει να ενστερνισθούμε το γεγονός πως ο ειδικός φρουρός, αφού έκανε ένα άλμα προς τα επάνω (στυλ Μπάτμαν) πυροβόλησε (ενώ «πετούσε») και πέτυχε στην καρδιά, σαν άλλος «σούπερ-ήρωας των κακών», το θύμα του!!! Οποία γελοιότης!!!
Περίγελως έχετε γίνει, μίζερα ανθρωπάκια, που συνεχίζετε το ψέμα σας απλά για να μην επωμισθείτε τις ευθύνες σας!!! Κι επειδή δεν αντέχετε την πλήρη διάψευση και για να κρατήσετε και την «πισινή» σας απέναντι στο νόμο «περί διαδόσεως ψευδών ειδήσεων» αναφέρετε στη συνέχεια πως «…δεδομένος όμως θεωρείται και ο εξοστρακισμός (εκτροπή) της βολίδας, «ύστερα από πρόσκρουση με το πλαϊνό τμήμα της σε σκληρή επιφάνεια», όπως αναφέρει το πόρισμα των βαλλιστικών και εργαστηριακών εξετάσεων»!!!
Σταματήστε επιτέλους να σκοτώνετε την αλήθεια! Σταματήστε επιτέλους την μισάνθρωπη δραστηριότητά σας!
Σταματήστε επιτέλους να δυναμιτίζετε τη χώρα απειλώντας την εσωτερική συνοχή της!
Σταματήστε επιτέλους να εκθέτετε την χώρα παγκοσμίως για να «εισπράξετε» ανύπαρκτες δημοσιογραφικές επιτυχίες, υπολογίζοντας μόνο τον δικό σας «μπεζαχτά» και όχι τις ζημίες που δημιουργείτε στην τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.
Σταματήστε επιτέλους αυτόν τον φιλοτομαρισμό σας και σταθείτε ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ μπροστά στην ευθύνη σας, απέναντι στα παιδιά που ηρωοποιείτε και των οποίων των μέλλον συστηματικά διαγράφετε (και όχι απλά το καταστρέφετε).
Σταματήστε επιτέλους να καταστρέφετε τη χώρα και να εξυπηρετείτε ανθελληνικά συμφέροντα "άλλων"...
Σταματήστε επιτέλους…!!!
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σιγά τα Απίδια.
    Χρυσαυγητες έτσι και αλλιώς σας κατηγορούν.
    Κάντε το TARGET MEDIA πραγματικότητα.
    Μόνο έτσι κάτι θα σωθεί από τα απίδια των media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύλο και δακρυγόνα για τον Κούγια

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Λία Νεσφυγέ Πάνος Θεοδωρακόπουλος Γιώργος Κυρούσης
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ που λίγο έλειψε να πάρουν μεγάλη έκταση έγιναν στην Πάτρα, στους δρόμους γύρω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, υπό την ιδιότητα του νέου συνιδιοκτήτη της Παναχαϊκής.

    Περίπου πεντακόσιοι νεαροί ανάμεσά τους φοιτητές, αντιεξουσιαστές, αλλά και φίλαθλοι της Παναχαϊκής που ανήκουν στην ομάδα που αποκαλείται «Νάβαχο»πολιόρκησαν το Στάδιο λίγα λεπτά μετά την είσοδο του Αλέξη Κούγια. Επιχείρησαν να ρίξουν την περίφραξη για να εισέλθουν στον χώρο της συνέντευξης, αλλά επενέβησαν τα ΜΑΤ. Οι νεαροί έριξαν μολότοφ και τότε οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με δακρυγόνα. Επί μία ώρα, περίπου, η κατάσταση γύρω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ήταν έκρυθμη.

    Κώδικας:
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4492840&ct=1


    Λύσσαξε το (παρα)κράτος ύστερα από την ανάληψη της υπερασπιστικής γραμμής των ειδικών φρουρών από το διασημότερο ποινικολόγο της χώρας Αλέξη Κούγια διόλου τυχαία γιατί:

    - Ήθελε η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με επικεφαλής των Υπουργό Εσωτερικών Παυλόπουλο παρέα με το χοντρό υφυπουργό Χηνοφώτη (αυτόν με τις τρελές αγάπες με τους Τούρκους όσο ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ) να καλύψουν για άλλη μια φορά τη δράση του κατασταλτικού μηχανισμού που λειτουργεί ανενόχλητα από τη μεταπολίτευση & από την κυβέρνηση της ΝΔ & από του ΠαΣοΚ είτε ως 17η Νοέμβρη είτε ως ΕΛΑ είτε ως αναρχικοί είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ξενοι πράκτορες είτε με μια λέξη ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.θέλαν να παρουσιάσουν τη δράση των αναρχικών που επιτίθενται πολλαπλώς στην Αστυνομική φρουρά στα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Εξάρχεια ως μια βόλτα περαστικών.ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟINDYMEDIA TOY ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ;Εγώ πάντως όχι αν & το αστυνομικό δέλτιο καταγράφει καθημερινά πληθώρα αδιευκρίνιστων θανάτων.& γιατί δεν εκτελεί τη νομοθεσία ο Παυλόπουλος με το χοντρό που έχει & το θράσος να ζητάει συγνώμη για λογαριασμό άλλων όταν ο ίδιος αφήνει ασύλληπτη τη γιάφκα των υπογείων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου παρόλο που ο νόμος του επιβάλλει να διενεργήσει αυτεπαγγέλτως χωρίς γνώμη της συγκλήτου & να συλλάβει την τρομοκρατική οργάνωση που τελεί ανεμπόδιστα κακουργήματα;

    - Αφού προσπάθησαν να διαπομπεύουν οποιονδήποτε συνήγορο αναλάμβανε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων όπως επιβάλλει ο νόμος (2 παραιτήσεις)σκοντάψαν στον Κούγια που & χρήμα έχει για να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα & ήταν ήδη αναγνωρίσιμος στο δημόσιο βίο είτε το νομικό με χιλιάδες παραστάσεις στα ποινικά δικαστήρια στην πλάτη του είτε τον αθλητικό είτε τον κοσμικό.Διόλου τυχαία ο ΛΑΚΗΣ αναγνωρίζει μεν το δικαίωμα υπερασπίσεως των κατηγορουμένων αλλά μόνο από συνήγορο διορισθέντα αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία δε.Την ίδια δουλειά κάνουν όλα τα ΜΜΕ για να αναλάβει κάποιος τυχάρπαστος (ή & βαλτός) δικηγόρος από τη λίστα υποβαθμίζοντας την υπερασπιστική τους θέση.

    -Τρέμουν τη συνέχεια, γι'αυτό & χρονοτριβούν όσο περισσοτέρο γίνεται για να ρίχνουν λάσπη παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα όσων εμπλέκονται για να τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας & να διαμορφώσουν αρνητικά την κοινή γνώμη ράβοντας & ξηλώνοντας κατά το δοκούν τα αδιάσειστα τεκμήρια της ιατροδικαστικής εξέτασης & της βαλλιστικής έρευνας που δείχνουν σαφέστατα ότι δε βάρεσε στο ψαχνό άρα & δεν στοιχειοθετείται δόλος & πόσο μάλλον από 1 αστυνομικό όργανο εν ώρα υπηρεσίας & οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες & Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ & ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΑΚΑΣ γιατί γνωρίζουν ότι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.Θα αθωωθούν διότι πρώτος ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ μαζί με τα λοιπά πολιτικοδημοσιογραφομπλογκοτόμαρα ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ μιλώντας συνεχώς για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ.& ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΕΔΔΑ).Υπάρχει δε χαρακτηριστική παρόμοια αθωωτική απόφαση του ΕΔΔΑ για κατηγορούμενο που ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είχε προδικάσει δημόσια την ενοχή του.ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ξαφνικά εκτός από τη λάσπη,άρχισαν επιθέσεις εναντίον του γραφείου του από κουκουλοφόρους,κατά του ιδίου από συγγενή του Αλέξη στα δικαστηρία έως & στα γήπεδα.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ & ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

    http://orthodoxia.forumup.gr/viewtopic.php?t=1544

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]