Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έγινε και το Συνέδριο του Ουράνιου Τόξου με συμμετοχή του guest star Γρηγόρη Βαλλιανάτου


Για πρώτη φορά δεν έγινε σε σουβλατζίδικο!

Σημειώσεις κρατούσε ο Γρηγόρης

για να μην ξεχάσει τα σημαντικά σημεία


Στο Αμύνταιο (ΣΟΡΟΒΙΤΣ κατά τους Σκοπιανούς) Φλώρινας πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και φυσικά για λόγους οικονομίας οι φιλοσκοπιανοί ζήτησαν από τον ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ Δήμαρχο του Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.
Οι πάντα ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ για 20-30 ψήφους... (βλέπε φώτο με καλλικάντζαρους "μακεδόνες") δεν διστάζουν να ευνοούν ακόμα κι αυτούς που φέρνουν το ΜΙΣΟΣ και τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ σε περιοχές...που έχουν πληρώσει με πολύ αίμα τις ξένες εδαφικές διεκδικήσεις.



Στο συνέδριο που συμμετείχαν περί τα 60-80 άτομα παρά τις εντατικές προσπάθειες των αυτονομιστών να εμφανιστούν πολλοί περισσότεροι. Φυσικά υπήρξε μία αναβάθμιση καθώς πριν από ένα χρόνο τα συνέδρια (αχαχούχα) ελάμβαναν χώρα σε σουβλατζίδικα και η συμμετοχή δεν ξεπερνούσε τα 20 άτομα καθώς δεν προσέρχονταν ούτε οι υποτιθέμενοι ηγέτες του σπουδαίου αυτού πολιτικού σχηματισμού.
Φυσικά παραβρέθηκε το τ.ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ,του ιδιοφυούς ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος ο οποίος είναι γνωστός για τις εξειδικευμένες γνώσεις Συνταγματικής πρωκτολογίας αλλά και ειδικός σε θέματα Ιστορίας και Εξωτερικής Πολιτικής. Επίσης παραβρέθηκε Αλβανός "Μακεδόνας" (Προσέξτε τον ΠΡΩΚΤΟΛΟΓΟ Βαλλιανάτο δεξιά στην φωτογραφία και το πανό που ζητάει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!
Η μακακία πάει σύννεφο γι'αυτό και είναι φυσική η παρουσία του Γρηγόρη στις πρώτες θέσεις.) πολιτικός , κάποιος ξένος ευρωβουλευτής ενώ έγινε γνωστή η αλλαγή ηγεσίας στο ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ με άλλο γνωστό αστέρι και μπατίρη με τον οποίο κάνει μπίζνες ο κολλητός του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ στην ηγεσία της ΔΕΗ.
Πλήρες ρεπορτάζ στο Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]