Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άσκηση βομβαρδισμού έκαναν οι Τούρκοι στο Αγαθονήσι


Πετούν οπλισμένοι πάνω από το Αιγαίο


Επίδειξη δυνατότητας βομβαρδισμού έκαναν χθες το μεσημέρι στο Αγαθονήσι 4 τουρκικά βομβαρδιστικά «Φάντομ», υποστηριζόμενα από άλλα 4 αεροσκάφη υποστήριξης - αναχαίτισης τύπου F-16.
Τα «Φάντομ» διέσχισαν το νησί κάθετα σε ύψος 300 μέτρων, ενώ τα αεροσκάφη υποστήριξης κάλυπταν την επιχείρηση. Ελληνικά μαχητικά που ήταν στην περιοχή ξεκίνησαν να αναχαιτίζουν τα τουρκικά και σε δύο περιπτώσεις καταγράφηκαν εικονικές αερομαχίες. Μισή ώρα μετά την είσοδό τους στον ελληνικό χώρο ευθύνης, στις 3 μ.μ. τα τουρκικά αποχώρησαν.
Συνολικά χθες τα ελληνικά ραντάρ κατέγραψαν παραβιάσεις-παραβάσεις από 16 τουρκικά μαχητικά, από τα οποία τα 13 ήταν οπλισμένα.
Οι συγκεκριμένες "επιδείξεις" εικονικού βομβαρδισμού δεν είναι συχνό φαινόμενο και έχουν φέρει σε πλήρη επαγρύπνηση την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]