Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μεντβέντεφ κατηγορεί τις ΗΠΑ για καταπάτηση των συνόρων της Ρωσίας

Θα υπάρξουν αντίποινα

Επίθεση του Ρώσου προέδρου Ντιμίτρι Μετβέντεφ κατά των ΗΠΑ, με αφορμή τη σύγκρουση στη Γεωργία.
Λίγο μετά την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα την προεδρία των ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ρωσίας, στο ετήσιο διάγγελμά του προς το ρωσικό λαό, κατηγόρησε την Ουάσιγκτον ότι χρησιμοποίησε την ρωσογεωργιανή κρίση ως πρόσχημα για την καταπάτηση των συνόρων της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ και προειδοποίησε ότι η Μόσχα θα λάβει μέτρα ως αντίποινα.

«Η σύγκρουση στον Καύκασο χρησιμοποιηθήκε ως πρόσχημα για την αποστολή πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα και στη συνέχεια για τη δυναμική εισαγωγή των αμερικανικών αντιπυραυλικών συστημάτων στην Ευρώπη, που με τη σειρά της θα οδηγήσει σε μέτρα - αντίποινα από τη Ρωσία», υπογράμμισε ο Ντιμίτρι Μετβέντεφ στο διάγγελμά του.
«Η τραγωδία του Τσχίνβαλι ήταν αποτέλεμσα της πολιτικής της αμερικανικής κυβέρνησης που είναι εγωιστική, δεν μπορεί να υπομείνει την κριτική και προτιμά τις μονομερείς αποφάσεις», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]